Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
varmı bilgisi olan teşekkürler
Printable View
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
varmı bilgisi olan teşekkürler
Connecting site...
bilgisi olan kimse varmı?
abi bu nedir maldan soğudum yaaaa
ilk resim ne öyle
Connecting site...
valla sevgılı kardesm ben olen ınsanları gorunce hayattan sogudum
tenekelerle surmuyor hayat..
şehiriçi çok hafif gazlamalı ortalamam :heyoo:
http://i58.tinypic.com/15p1jly.jpg
Yazilim + egzozlu r56 manuelle 7.5 - 7.7 arasi ort Istanbul trafigi ve karma kullanim.
gaza dokunmadan gezilirse mümkün olabilir ama çok yakıyor bu araçlar , hiçbir aracımı alırken ne kdar yakıyor diye bakmadım bu resimde göstergeleri çekerken tesaduf çekilen bir resimdi ama cooper s lerin ciddi yakıtı var , otomatikti benim aracım
otomatik arçlar zaten manuellere göre birçok markada min 2lt fazla yaktığını varsayarsak zaten sonuç ortaya çıkıyo..
Hangi araca yönelsek nesli tükenmisler denk geliyo
Ama bu yaz bitmeden bir araba bulacagim
12 lt yüksek bir rakam ama benim aracımda arkadaşlarımın r56'larında genelde sürücünün pedal hassasiyetine göre 9,5~10,5 lt arasında fakat bu rakam bile tsi motorlara göre yüksek kalıyor.
88 bin kmde 2008 füme tavanı siyah cooper s var . Hks bov , açık hava fiktresi , yay var . Otomatik vites . 1 parça boya var benden önceki sahibinde kaputtaki güneş yanığı içinmiş . Trameri yok , kazası yoktu ben baktırdığım da . Xenon var cam tavan yok . Pasta,cila,iç detaylı temizlik yeni yapıldı fotoğrafları var . 45.000 tl düşünüyorum . İlanı yok ilgilenen mesaj atarsa görüşürüz .
Aranıyoooooor Aranıyoorrrrrr :) R53 aranıyoor
sadece eksozu olsa yeter extra birşey aramıyorum motorunda yürüründe
sunroof klima manuel 3 kol direksiyon isteklerim
bütçe 35.000 TL aracına göre altı üstü konuşulur
Connecting site...
bu aracı bilen eden varmıdır??
kalkıp oraya gitsek nerede baktırabiliriz
valla ben fotosunu çekmedim ama manuel r56 s veya jcw 12yi kolay görmez...otm. olunca durum biraz değişebilir +1lt gelir ama 12 olur mu...?tartışılır...sanıldığı gibi uçuk rakamlar yakmıyor yani,bilmeyenler korkmasın
Ben biraz hızlı şehir içi kullanımında otomatik r56 ile 10,5 litre görüyorum . 12 bulduğu da oldu . Malesef sakin ölçemedim .
Caglar'in araciydi kendisi bir donem Hollanda'da ikamet ediyordu, TR'de bu araca biniyordu. Aracin ilk sahibi Bora yi da biliyorum, şu anki sahibi ya 3. yada 4. sahibi . Genel olarak temiz, düzgün kullanilmis cakala cukala gitmemis bir araba. Rengi herkesin hosuna gitmeyebilir ama Mini'nin prestiji icin cok kiymetli - British Racing Green
bu R56 lar neden tercih edilmiyor..neden illede R53
Connecting site...
bulamıcaz araba sanırım
gidip 106 gti alıcam yine :)
Fiyatlar oldukca astronomik
2011 yılında 2005model hatasiz boyasiz orta donanimli 96binkm de r53 sattim ; bugun ayni rakamları 2003 - 2004 lere istiyorlar.
2012 yılında avatarda gorunen yalnizca chili pack + xenon opsiyonlu boyasiz kazasiz 40bin kmde 2007 r56 yı sattim ; bugun 2005-2006 r53 lere bu fiyatı istiyorlar.
ilandaki çoğu araç öylesine ilana verilmiş araçlar,satmak amaçlı değil yani ama o fiyatı veren olursa da hayır demem mantığıyla yazılmış fiyatlar var..o yüzden uçuyor rakamlar..2005 r53 s çooook temiz olursa benim gözümde 38den bir kuruş fazla olmaması gerekir,o da çooook temizi yani:)
r56 da 45 ten başlar bence.....donanıma göre değişir rakam
Yarin kismetse bakiyoruz niyetlendigimiz araca..fiyatta da anlasirsak :)