Merhaba
34 ALG 17 gri siyah cooper s hakkında bi şeyler bilen var mı?
Teşekkürler şimdiden
Baya bi videosu vs var internette ama kaza/boya durumu için bi bilgim yok. Ankara da geziniyor bahçeli/tunalı heryerde karşılaşıyorum
bugun Cooper s 2002 model bir araca bakmaya gittik. aracı çalıştırınca direksiyonda uğultu şeklinde bir ses geliyor.sağa sola çevirince ses dahada artıyor. bu normal bir sorun mu? yoksa anormal bir sorun mu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
vızıltı gibi fakat direksiyonu çevirmeden bile rahatsız ediyor araçta egzoz var ona rağmen çok bariz duyuluyor aracın içinde sinek dolaşıyor sanki.çevirmeye başlayınca dahada artıyor. bu direksiyon pompası tahmini ne kadar masraf çıkartıyor
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ALG cidden cok el degistirdi bir ara Canakkaleye gitti kaplanmisti , sokulmus sonra bir daha kaplanmisti , kisacasi cok iyi paraya alinmadigi surece bence bulasmayin.
Merhaba arkadaşlar 34E6774 plakalı aracı tanıyan varmı ilanı : Connecting site...
Sizce bu fiyata bu araç iyimi günlük kullanıcam çok sıkıntı masraf çıkartmıycak bu fiyatlara Cooper bakıyorum tavsiye edebiliceğiniz araç varsa memnun olurum
arkadasım bu lınkdekı sıyah arac taklalı tavanı boyalı bız arkadasım ıcın almaya gtmıstık ayrıyca arabanın altından patır patır yag damlıyo ve bostancıda mını servısı bıze 2 sayfa arabaaya yapılcakların lıstesını cıkarmıstı oyuzden uzak dur
Zaten temiz bir r53 cooper s de 35 den aşağı yok, fiyat belli ediyor kendini biraz.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Arabanın duruşu fena değil gibime gelmişti resimlerden sagolun ozaman bide keyfe keder tamponu boyattım yazmış açıklamaya...
Connecting site...
varmı bılgısı olan
bu aracı bilen varmı ?
Connecting site...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
selamlar..
Connecting site...
linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mıdır?
Teşekkürler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)