Yekta Nickli Üyeden Alıntı
antalyadaki siyah olanın km yüksek, farlar orjinal değil, stoplar makyajsız stobu, egzoz filan bi ayarsız araba bakımsız duruyor.. ya bi andiz görmüş yada kazası birşeyi var bence.. donanım olarak boş değil, ama full de değil, koltuklar tam kumaş, hk yok gördüğüm kadarıyla.. bence geçin çok mantıklı bi fiyat olmadığı sürece..
mavi görkemin eski arabası, antalyadan hasan almıştı o da yakın zamanda sattı son bir ay içinde.. görkemde iken kazasız boyasızdı, sanırım hasanda da bir problem olmadı gayet titiz bakıyordu o da.. 1 ay içinde birşey olmadıysa temizlik bakımından bence düşünülebilecek bir araba ama donanım olarak pek dolu değil..
sky plakanın sahibi foruma da üye ama pek bakmıyor sanırım.. bundan önce benim miniyi istiyordu ama o zaman benim satma durumu muallakta olduğu için kısmet olmadı.. titiz birisi, o da epey aradı aracı almadan önce hatta bu araba hakkında da almadan önce konuştuk.. mazisini bilmiyorum ama şuanki sahibi öyle çakal çukal işlerle uğraşacak birisi değil.. kendisi futbolcu ve genelde şehir dışında olduğundan pek binemediği için satıyor biraz keyfe keder yani :) bence bakmaya değer bir araba jcw kiti de artısı..
ayrıca yeşil 2005 r53 de ilana düşmüş tekrar, eski sahibi foruma üye hatta.. o da bakılabilecek bir araç bence..
45 lirası olana da ben makyajlı r53 tavsiye ederim, çok şanslı değilseniz 45 liraya temiz düzgün sorun çıkarmayacak r56 zor bulunur :) genel olarak zaten bence r53 daha güzel ama zevk tercih meselesi tabiki