User Tag List

Sayfa 54/209 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
3953 sonuçtan 1.008 ile 1.026 arası

Konu: Mini Cooper S sorgulama

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar. Ne kadarlık bir bütçeyle temiz ve diri bir cooper S R53'e sahip oluruz ? . Ben daha çok R53'ü seviyorum . Aklımdaki jcw body kitli güzel ve diri bir cooper s . Tahmini ayıracağım bütçe 45.000 tl ye kadar zorlarım .

EP3 Typer ve cooper s arasında kararsızdım,ama sanırım fikrim cooper s oldu artık. Belki bilgi alma konuları vardır ancak artılarını ve eksilerini de yazarsanız çok çok mutlu olurum .
    imzasız..

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Ne kadarlık bir bütçeyle temiz ve diri bir cooper S R53'e sahip oluruz ? . Ben daha çok R53'ü seviyorum . Aklımdaki jcw body kitli güzel ve diri bir cooper s . Tahmini ayıracağım bütçe 45.000 tl ye kadar zorlarım .

EP3 Typer ve cooper s arasında kararsızdım,ama sanırım fikrim cooper s oldu artık. Belki bilgi alma konuları vardır ancak artılarını ve eksilerini de yazarsanız çok çok mutlu olurum .
    Sky plaka var. Gidin alin bu kadar butce varsa 41 42 ye bitirin 10 numara duruyor arac
    45000lere geldiginizde gp var o paralara
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

maahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşağıdaki aracı tanıyan bilen var mı?

Connecting site...

FunnyCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sky plaka var. Gidin alin bu kadar butce varsa 41 42 ye bitirin 10 numara duruyor arac
    45000lere geldiginizde gp var o paralara

hakkında da daha once ki sayfalarda bılgı verılmıstı SKY için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maahmut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aşağıdaki aracı tanıyan bilen var mı?

Connecting site...
    illa antalya dan alıcaksanız mini taraftarlarının yakından tanıdıgı bır araç...bır kac sene önce ıstanbul dan aldılar....Siteye de üyeydi sanırım sahibi 2. belkide 3. aracıydı kendisinin antalya da hal başkanın oğluydu kendileri..el degiştimi tam bilgim yok bakımlarını düzgün yaptıgına inanıyorum...

Connecting site...

m

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Tanıyan bilen var mıdır?

Cooper s bakıyorum. bütcem 45.000 TL ancak piyasaya baktıgımda cok değişik fiyatlar var. Temiz r53 veya r56 ortalama ne kadar fiyattta olmalıdır? r53 mü bakmalıyım r56 mı ?
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FunnyCorpse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bel altı boyalı sayılabilecek bir araç ayrıca

km de de sorun var bence, kayıtlara bakıcak olursanız....

sanırım bu konular hakkında da daha once ki sayfalarda bılgı verılmıstı SKY için
    Araç sahibini tanımıyorum her hangi bir ilişkinmde yok fakat hep kulaktan dolma bilgiler net değil aramızdan kim gidip gördü ve ya gösterdi arkadaşlar araç sahibi burada değil ve dolaylı olarak çamur atılmış oluyo lütfen tam emin olmadan yazmayın hiç bir araca

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Tanıyan bilen var mıdır?

Cooper s bakıyorum. bütcem 45.000 TL ancak piyasaya baktıgımda cok değişik fiyatlar var. Temiz r53 veya r56 ortalama ne kadar fiyattta olmalıdır? r53 mü bakmalıyım r56 mı ?
    Eski R56 kullanıcısı olarak yakıttan ziyade R56 derdim.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç çirkin bence ayrıca çok da boş....büyük olasılıkla kazasıda var...

ön taraftan büyük ihtimal fantaziye maruz kalmış ve angel takmışlar günahlarını almayım ama bence öyle..

burada daha iyi yorum yapacak arkadaşlar var...

illa antalya dan alıcaksanız mini taraftarlarının yakından tanıdıgı bır araç...bır kac sene önce ıstanbul dan aldılar....Siteye de üyeydi sanırım sahibi 2. belkide 3. aracıydı kendisinin antalya da hal başkanın oğluydu kendileri..el degiştimi tam bilgim yok bakımlarını düzgün yaptıgına inanıyorum...

Connecting site...

m
    Bos dediginiz aracin neresi bos deri koltuk disinda ? Maviyi biliyoruz onceki sahibinden dolayi tamam da, fotografa bakip araci '' cirkin bence buyuk olasilikla kazasi var '' demek icin elinizde en ufak bi bilgi var mi ? Kulaktan dolma dahil. Hepimiz kimi zaman araclar hakkinda konusuyoruz yeri geliyo tartisiyoruz da fakat fotograftan bakip tipini begenmedim patlaktir demek icin elinizde en ufak bi arguman olmasi gerekmez mi ?

Connecting site...

Tanıyan bilen var mıdır?

Bahcelievler arabasiydi uzun sure, detayini bilen mutlaka cikar forumdan. Yakit bakimindan R56 cok daha avantajli 53'e gore. Ama ben sanirim 40-41 civari butceyle temiz R53 alirdim, tabi goreceli dusunce. Ben sc'nin sesine ve R53'un ic konsolunu R56'lara gore kisisel olarak daha cok begendigim icin boyle dusunuyorum
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahcelievler arabasiydi uzun sure, detayini bilen mutlaka cikar forumdan. Yakit bakimindan R56 cok daha avantajli 53'e gore. Ama ben sanirim 40-41 civari butceyle temiz R53 alirdim, tabi goreceli dusunce. Ben sc'nin sesine ve R53'un ic konsolunu R56'lara gore kisisel olarak daha cok begendigim icin boyle dusunuyorum
    Baktıgım kadarıyla 40 bine temiz bir R53 alabilirim. Ama söyle bir durum daha var 45 binede R56 lar mevcut ve yakit avantaji var + görünüm yeni. bu paralara aldığım r56 baş ağrıtır mı onu öğrenmek istiyorum?
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araç çirkin bence ayrıca çok da boş....büyük olasılıkla kazasıda var...

ön taraftan büyük ihtimal fantaziye maruz kalmış ve angel takmışlar günahlarını almayım ama bence öyle..

burada daha iyi yorum yapacak arkadaşlar var...

Connecting site...

m
    aynısından baska yoksa Görkem in eski arabası

1881 - 193

ersin_srndg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baktıgım kadarıyla 40 bine temiz bir R53 alabilirim. Ama söyle bir durum daha var 45 binede R56 lar mevcut ve yakit avantaji var + görünüm yeni. bu paralara aldığım r56 baş ağrıtır mı onu öğrenmek istiyorum?
    Mini kesinlikle özenli kullanılması gereken bir araç. 40 bin bütçem olsa temiz ve düşük km bir r53 tercih ederdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...........

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğimi yazdım diyorsun arabaya'da sahibi samimi gelmedi diyorsun. ayrıca bize ne amcandan kuzenlerinden ya araştır yada araştırma araç hakkında bilgisi olmayan herkes yazarsa bence şöyle bence böyle diye bu konunun altından kalkılmaz sorgulama değil b.k atmaya döner

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyadaki siyah olanın km yüksek, farlar orjinal değil, stoplar makyajsız stobu, egzoz filan bi ayarsız araba bakımsız duruyor.. ya bi andiz görmüş yada kazası birşeyi var bence.. donanım olarak boş değil, ama full de değil, koltuklar tam kumaş, hk yok gördüğüm kadarıyla.. bence geçin çok mantıklı bi fiyat olmadığı sürece..
    mavi görkemin eski arabası, antalyadan hasan almıştı o da yakın zamanda sattı son bir ay içinde.. görkemde iken kazasız boyasızdı, sanırım hasanda da bir problem olmadı gayet titiz bakıyordu o da.. 1 ay içinde birşey olmadıysa temizlik bakımından bence düşünülebilecek bir araba ama donanım olarak pek dolu değil..
    sky plakanın sahibi foruma da üye ama pek bakmıyor sanırım.. bundan önce benim miniyi istiyordu ama o zaman benim satma durumu muallakta olduğu için kısmet olmadı.. titiz birisi, o da epey aradı aracı almadan önce hatta bu araba hakkında da almadan önce konuştuk.. mazisini bilmiyorum ama şuanki sahibi öyle çakal çukal işlerle uğraşacak birisi değil.. kendisi futbolcu ve genelde şehir dışında olduğundan pek binemediği için satıyor biraz keyfe keder yani bence bakmaya değer bir araba jcw kiti de artısı..
    ayrıca yeşil 2005 r53 de ilana düşmüş tekrar, eski sahibi foruma üye hatta.. o da bakılabilecek bir araç bence..

45 lirası olana da ben makyajlı r53 tavsiye ederim, çok şanslı değilseniz 45 liraya temiz düzgün sorun çıkarmayacak r56 zor bulunur genel olarak zaten bence r53 daha güzel ama zevk tercih meselesi tabiki
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyadaki siyah olanın km yüksek, farlar orjinal değil, stoplar makyajsız stobu, egzoz filan bi ayarsız araba bakımsız duruyor.. ya bi andiz görmüş yada kazası birşeyi var bence.. donanım olarak boş değil, ama full de değil, koltuklar tam kumaş, hk yok gördüğüm kadarıyla.. bence geçin çok mantıklı bi fiyat olmadığı sürece..
    mavi görkemin eski arabası, antalyadan hasan almıştı o da yakın zamanda sattı son bir ay içinde.. görkemde iken kazasız boyasızdı, sanırım hasanda da bir problem olmadı gayet titiz bakıyordu o da.. 1 ay içinde birşey olmadıysa temizlik bakımından bence düşünülebilecek bir araba ama donanım olarak pek dolu değil..
    sky plakanın sahibi foruma da üye ama pek bakmıyor sanırım.. bundan önce benim miniyi istiyordu ama o zaman benim satma durumu muallakta olduğu için kısmet olmadı.. titiz birisi, o da epey aradı aracı almadan önce hatta bu araba hakkında da almadan önce konuştuk.. mazisini bilmiyorum ama şuanki sahibi öyle çakal çukal işlerle uğraşacak birisi değil.. kendisi futbolcu ve genelde şehir dışında olduğundan pek binemediği için satıyor biraz keyfe keder yani bence bakmaya değer bir araba jcw kiti de artısı..
    ayrıca yeşil 2005 r53 de ilana düşmüş tekrar, eski sahibi foruma üye hatta.. o da bakılabilecek bir araç bence..

45 lirası olana da ben makyajlı r53 tavsiye ederim, çok şanslı değilseniz 45 liraya temiz düzgün sorun çıkarmayacak r56 zor bulunur genel olarak zaten bence r53 daha güzel ama zevk tercih meselesi tabiki
    Emre abinin arabası sky plaka kesinlikle çakal adam değil dediğin gibi neyse onu söyler istanbul dışında futbol oynuyor kardeşi erdem var oda futbol oynuyor ciddi alıcı olan varsa arar konuşur bir fiyat alırım kendisinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meguiars'ın yanında duran SKY'dan bahsediyorsak, bildim bileli orada yatıyor yolda görmedim hiç.

Tanımam etmem sahibini ama yok km ile oynanmış, yok 9 perti var yok tavanında kediler bukakke yapmış gibi yorumları aracı inceledikten sonra yapalım
    Ben arabayı her canlı gördüğümde diri ve temiz gördüm.. R53 alacak olsam da o araca baktırırım, hakkaten de duruşu kadar iyiyse kondisyonu kaçırılmaz..

Tekrar söylüyorum, sahibini tanımıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca 44.000 TL'ye de GP var, 50km'de. ilgilenenlere yardımcı olabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meguiars'ın yanında duran SKY'dan bahsediyorsak, bildim bileli orada yatıyor yolda görmedim hiç.

Tanımam etmem sahibini ama yok km ile oynanmış, yok 9 perti var yok tavanında kediler bukakke yapmış gibi yorumları aracı inceledikten sonra yapalım
    Ben arabayı her canlı gördüğümde diri ve temiz gördüm.. R53 alacak olsam da o araca baktırırım, hakkaten de duruşu kadar iyiyse kondisyonu kaçırılmaz..

Tekrar söylüyorum, sahibini tanımıyorum.
    araç sahibi hatay'da futbol oynuyor ondan sürekli yatıyor haftada 1 ya gelir ya gelmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)