Açıklamada yazan şekilde bir araç alınır mı?
Mini Cooper S 1.6 1.6 2011 Model 68.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 559583611
Printable View
Açıklamada yazan şekilde bir araç alınır mı?
Mini Cooper S 1.6 1.6 2011 Model 68.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 559583611
Bu devirde dürüst satıcı ve temiz araç bulmak zor. Ama inanın vicdanlı adam olup da temiz aracı satmak da zor!
Ben de JCW mi satışa çıkarttım. Bundan 5 gün önce Marmaris' den biri aradı. Aracım hakkında sorduğu herşeyi detaylı anlattım. Yetmedi detaylı fotoğraf istedi. Aracın her yerini piksel piksel, mikron mikron gönderdim mesaj olarak. ''Pazartesi günü bir arkadaşıma vericem kendi aracımı. Sonra gelip alayım arabayı.'' dedi. Tamam dedim. ''Ne kadar kapora göndereyim'' dedi. Ben de kapora istemediğimi, aracı almasa bile kaporanın üstüne yatacak bir adam olmadığımı, alamazsa kaporayı ona geri göndereceğimi bildiğim için hiç böyle bir şeye gerek olmadığını söyledim. 23 yaşında çok da hevesli konuşuyordu. Kırmadım ve ilanı kaldırdım. Bugün öğlen 11.30 da burada olacaktı hesapta. Öğleden sonra da istediği yere gösterip notere gidecektik diye şirketten izin aldım. Şimdi ne telefonlarımı açıyor, ne de mesajlarıma cevap veriyor kansız şerefsiz! Boşu boşuna şirketten izin alıp işlerimi biriktirdim. Allah'a havale ediyorum. Ne diyebilirim ki...
Ama dersimi aldım artık. Kim gelirse gelsin alacağım kapora. Böyle bir durumda da ne ona veririm ne de benim boğazımdan geçer. Direk Mehmetçik vakfına; Lösev'e !!! Başımıza ne geliyorsa iyi niyetimizden geliyor...
Vallahi bende yaşadığım olaylardan dolayı kapora alırsam arabayı almazsa eğer hayatta iade, kapora alsamda almasamda satışı vermeden o ilanı kaldırmam.
Allah düzgün,karakter sahibi insanlarla karşılaştırsın, daha güzel bir ücretle daha düzgün bir İNSANA satarsınız inşAllah. Sıkıntı etmeyin, günümüzde normal şeyler.
Siz yine iyisiniz aracım satılıkken biri geldi çok yalvar yakar oldu arabamın tüm bakım yaptırdığım yerleri söyledim burdan sorgulamasını söyledim aaa dedi tanıyorum benim arkadaşım o kişi vs dedi bana olmucak bir fiyat teklif etti çokta iyi tanıdığım biri yalvar yakar olunca kabul ettim ama dedi paranın ufak mevlası eksik dedi tamam dedim onuda iki hafta içinde verirsin her gün gördüğüm kişi araca expertizde yaptırdık kendide test etti beğenip satın aldı sattıktan iki hafta sonra ben para beklerken bana bir telefon geldi ve arabanın direksiyon kutusunun açıtırdığını ve sıkıntı olduğunu söyledi açtırdığı yer ise sanayide izbe bir dükkan ben aracıma anahtar vurdurmamışım yetkili servis dışında kenar bir yerde direksiyon kutusu açtırmış benden parayı istememi talep ediyor birde sanki bozuk araba satmışım gibi tavır takılıyor bana ben o arabaya 30 bin km den fazla bindim çıldırmanın eşiğindeyim bundan sonra 2 lira daha zarar ederim galeriye satarım arabamı hiç kimse ilede muhattap olmam..
n14 motorlarda sente atlama problemi var diye duydum, piyasada bahsedildiği kadar sorunlumu bu motor?
n14 bulaşma direk n18 makyajlımı almak lazım
Çok abartılıyor. Şahsi görüşüm; N14 bizim ülkemizdeki pompa benziniyle sorunsuz ama sınırda yürüyor. Bu yakıtla birlikte yapilan yazilimlar ile araclar hep sorun yaşadi, bir kismi da kirildi. Şuursuzca yapilan stage 2 ler, bilincsizce kullanan suruculer faktörü. Sorun yasamayan da hic yasamadi. Yaklasik 2 senedir kullaniyorum. Yasadigim tek problem kronik bobin. Surekli sorun cikarmiyor ama ne zaman nerede cikaracagi da belli olmuyor :)
Arkadaşlar şöyle sadece sezonluk binilmelik "hanımın arabayı sattık dayak yemeden yerine idareten bir araç koyalım" minisi arıyorum. Önereceğiniz her araca dikkatle bakabilirim. Ağır hasar olmasın yeter
Merhabalar,
Abiler arkadaşlar geçen sene r53s'mi sattıktan sonra mini sevdam tekrar başladı.Piyasaları ciddi artmış r56ların, önerebiliceğiniz oynanmamış 60k civarlarında r56 S'ler varmı ??
Ve Şu aracın geçmişini bilen varmı;
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / ''NevAuto'' 2008 MINI COOPER S 97000KM OTOMATİK sahibinden.comda - 570739768
Nev auto bizim sokakta haşat araba görmedim pek
merhaba, aracı bilen var mıdır.
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / BOYA , DEĞİŞEN TAKINTISI OLANA TERTEMİZ COOPER S sahibinden.comda - 497984605
Usta da aynısını söyledi n18 bu kadar yakmaz aslında diye ama araç ilk çalıştığında beyaz duman tüter gibiydi sonra biraz çalışır vaziyette bıraktı klimayı açtılar sonra gaza asılınca dükkanı mavi beyaz karışımı bir duman kapladı , tekrar motoru açtı baktı ve ben bu aracı al demem dedi bende öyle dediği için vazgeçtim. (yusuf ustaydı bu arada araca bakan kişi )