Masraf+masraf+masraf açar gibi duruyor :D
Printable View
bu sıralar minilere sardım :D
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / 2009 MINI JCW - Duel AG Kaput, Duel Camurluk,Masrafsiz sahibinden.comda - 673663193
genelde Baspınar Oto'dan satılan araçlarda cırt araç bulamazsınız.. (MINI için konuşuyorum)
Hep iyi MINI'ler satıyor.
Kendisi zaten Mini Passion ekibi kurucusu.
216573172 tane falan Mini satmıştır şimdiye kadar :D
Merhaba,
Linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı? :)
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / ACİLL 2012 MİNİ COOPER JCW HATASIZ KAZASIZ BOYASIZ ORJİNAL sahibinden.comda - 703718791
50k paranız olsa hangisini tercih ederdiniz? (alacağımdan değil sadece mcs sevenlerin boyaya önem verip vermediğini merak ettim eski kasa boyasız mı yeni kasa boyalı mı)
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / BOYASIZ 2004 MINI COOPER S 116000KM CAM TAVAN 170HP sahibinden.comda - 699095963
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / MEF MOTORS 2009 MINI COOPER S OTOMATİK/CAM TAVAN/F1/135.000km/ sahibinden.comda - 680196103
Doğru bir karşılaştırma değil. Birincisi ilk araç boyasız olması haricinde şaibeli. İkincisi de boyalı değil, pert. :D
Birinci araç turbolu oldu bi ara, dergilere de çıkmıştı araştırılıp bulunabilir. Kasa olarak iyi olabilir ama motor şüpheli
Kusursuz olsa zaten 54'e durmaz
Clubman çok konuşlumuyor sanırım ama aşağıdaki araç için bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Mini / Cooper Clubman / 1.6 S / Sahibinden Clubman S Otomatik Vites (Boyasız Kazasız ) sahibinden.comda - 694545071
denilen gibiyse değerlendirilebilir bir seçenek boyutundan dolayı aile kullanımına çok daha uygun
bende bursadaki ile ilgileniyorum sahibi ile daha dun goruştum
Mini / Cooper Clubman / 1.6 S / Sahibinden mini cooper s john works paket kazasız boyasız sahibinden.comda - 695696511
nobrenin eski aracıymış cidden kombinasyon olarak efsane 90 ın altına bırakmayı düşünmüyor bütçen varsa değerlendir :)
hk,ısıtmalı koltuk,jcw body vs zor denk gelir
İşin doğrusu ben de aile kullanımı için istiyorum. Hergün kullanılsa (ki kullanılmayacak) maksimum 15km yol yapacak, bu sebeple f/p olarak değerlendirildiğinde mantıklı görünüyor.
Konuyu kirletmemek adına, kronik sayılabilecek ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda özel mesaj ile bilgi verebilecek arkadaşlar beni çok sevindirirler :) bir çok forumda araştırma halindeyim ancak bire bir kullanıcı tecrübesi gibi olmayacaktır elbet.
Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba,aşağıdaki araçlar hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim..hangisi yada hangileri neden alınmalı yada alınmamalı ?
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / DEĞİŞENSİZ 2009 MODEL FABRİKA CIKIŞLI JOHN WORKS sahibinden.comda - 701361956
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / 2007 MINI JOHN COOPER WORKS ORJINAL KAZASIZ SORUNSUZ 174 BINDE sahibinden.comda - 684724810
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / MAVİ BONCUK WORKSSSS sahibinden.comda - 689626008
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / Doktordan ozenle kullanılmış full servis bakımlı cooper S sahibinden.comda - 708007340
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / EMİN OTOMOTİV'DEN 2010 MİNİ COOPER S 1.6 BENZİNLİ / OTOMATİK sahibinden.comda - 585425071
açıkcası araçlar çok cezbedici değil
içlerinde seçmek gerekirse en baştaki gri olan jcw fren vs avantajı mevcut denilen gibi bakım yapılmışsada düşünlebilir ama fiyat konusunda çok yorum yapamıcam
aslında antalyadaki boş paket fiyatından dolayıda tercih edilebilir aradaki farkla bayağı güzel hale getirilebilir ama ondada cam tavan yok
Abiler kaça alınmalı sizce arkadaşım düşünüyor yaz sonu çok zarar etmeden satmalık , acil biraz teşekkürler
Mini / Cooper S / 1.6 / Roadster / SAHİBİNDEN ROADSTER COOPER'S sahibinden.comda - 698302913
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / AHD AUTO'DAN 2006 JOHN COOPER 1.6 WORKS 240 HP sahibinden.comda - 561395354
araç hakkında bilgisi olan..bu kasa GP mi yoksa bir sonraki kasa S mi tercih edilmeli ? birde bu kadar kurcalanmış gp alınırmı ??
Gerçekten bu fiyatlara satılabilir mi?
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / 2006 MINI JCW R53 GP 0194 97.500 KM HATASIZ CLUBSPORT ENKEI RPF1 sahibinden.comda - 712895705
The Makina Buğra'nın arabası. Şu aralar genel olarak eski GP'lerde piyasa şişirilmeye çalışılıyor. Kupon arabalarda afaki kar marjı bırakacak araba kalmadı. Hepsi şişti balon oldu. İşte böyle tek tük eskiden değeri bilinmemiş kupon arabaları şişiriyorlar. Şahsi fikrim asla bu paralar etmez.
bak en güzel cevabı eski sahibi vermiş zaten :) bu yüzden seviyorum tech'i :D
kraldan çok kralcı biri çıkar alır ben the makina buğranın arabasını aldım demek için o ayrı herif ciddi emek ve para harcadı o ayrı konu..ha bu arabaya para harcadın diye bu paralara satabileceğine inanmak apayrı konu..benzeri e36 tayfasıda var epeyce..
Şu andaki ilan açıklamalarını dahi 2018 yılında kendim satarken ben yazmıştım. O açıklamar dahi "copy-paste" şeklinde 1.5 senedir kullanılmakta.
"175.000 TLlik" ekstra parça kısmına gelirsek, inanın benim cebimden çıkan para yıllar boyunca çok çok daha fazla olmuştur. Kaldı ki gerçekten çok nadir ve değerli parçarı benim 1.5 sene önce yazdıgım listede "tekrar"lanmasına rağmen, malesef şu anda aracın üzerinde değil.
Otomobil youtuberlarının yeni trendini bu başlıkta sıralayalım;
- Kupon ya da retro bir araç alınır.
- Araç toparlanırken her aşaması vlog olarak video çekilir.
- Aracın yapımında katkı sağlayan firmalara reklamınızı yapacağım, markanızı tanıtacağım denir ve videolar içerisinde bangır bangır reklam yapılır. Bu şekilde maliyet ya çok cüzi ya da sıfıra indirilir. Aracın üzerindeki lastiklere varıncaya kadar sponsorla iş döndürülür.
- Araç satılığa çıkarken bir video daha çekilir, afaki bir fiyatla yeni sahibine çakılır.
- Çekilen videolar da YouTube üzerinden binlerce izlenme ve beğeni alır, ordan da ek gelir sağlanır.
ÜT ile başlayan bu trendi hemen hemen bütün youtuberlar artık yapar oldu. Ağızlar sulandığına göre YouTube gelirinden daha güzel ekmek var bu işte. :)
Bilgi amaçlı bu videoyu da tekrardan paylaşayım. 16 Şubat 2018 tarihlidir. O günden bu güne neler değişmiş sizler değerlendirin.
https://www.youtube.com/watch?v=_AWrSO6iRoo
Bilgi amaçlı bu videoyu da tekrardan paylaşayım. 16 Şubat 2018 tarihlidir. O günden bu güne neler değişmiş sizler değerlendirin. Araç sahibi ve anlatan bizzat benim.
https://www.youtube.com/watch?v=_AWrSO6iRoo
2017-2018 Countryman all4 benzinli arıyoruz. Tanıdık eş dost satan varsa ilgilenebiliriz.
Motor şanzıman geçmişni bilen var mı?
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / Sahibinden 2010 Model Mini Cooper S Hatasız sahibinden.comda - 711453135
şimdi benim anlamadığım bir konu var :)
Bu araç IVAN'ın eski aracı diye biliyorum, hatta benim videolarım da var.. (arkadaşın gerçek adı ivan mı emin değilim ama bodyci bir arkadaştaydı..)
2015'de deneme videom olan araç diye biliyorum çünkü, çocuk a'dan z'ye yapmıştı aracı.. sonra da Baspınar oto'da satıldı..
Bu gp1 piyasası, ben 2013'de kaza yaptıktan sonra 10-15 civarı zaten yükselmişti, kalanı da döviz ve taleplerden ötürü bu hale geldi.. Zaten 2000 tane olup, tr de 25-30 tane olan bir araçtan bahsediyoruz, bu değerleri görmesini ben abartı bulmuyorum.. Hakikaten de düzgün araba az kaldı..
Keza s2000'lerin de boyasızı 70-80'e satılıyordu, şu an perti 250.. evet haklısınız reklam yapıp satacak, amacı da bu ama bu kadar dert etmenize anlam veremedim.. Keza 7 mesajınız var 5-6 sı bu konuda olmuş :)
Selamlar Kerem,
Sırayla sorularına yanıt vereyim mümkünse, Ivan, ben, Ilyas Ertas, ve Rahmetli Yusuf Usta yıllar boyunca EF9408i yaptık. Daha sonra Mart 2016da benim siyah 2011JCWm ile GP1i değiştik, Onur üzerinden bir satış olmadı. Ivan'da zamanında arabayı Konya'dan aldığı için onun da Onur ile bir ticareti olmadı.
Benim normalde siteye kendi adımla yeni üyelik açmam ve son dönemde bu konuda bir iki kalem birşeyler yazmamın sebebi de aslında çekilen vloglarda aracın geçmişine ve de şahsıma yönelik söylemlerdir. Yoksa ben arabayı sattıktan sonra kimse ticaretini yapmasın parasını kazanmasın diye bir beklenti içine giremem. Lakin, "makinayı adam ettik" diyerek 85bin TLye alıp, en değerli parçaları 15bin TLye satıp, üzerine de arabayı 154bin TLye Kayseriye satabilmek, benim nazarımda hakkaniyeti olmayan bir durum, ama dediğin gibi reklamı yapıldı piyasası arttı.