0549 589 60 00 ara kardeşim herşeyi söyleriz sıkıntı yok.
Printable View
Değerli abilerim sizce değerlendirilebilir mi? fiyat nasıl ? birde bilmediğimden soruyorum şanzıman nasıldır sıkıntı çıkarır mı?
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / BORUSAN OTO'DAN 2009 MODEL Mini Cooper S sahibinden.comda - 632803972
Arkadaşım bu ilandaki araç ile ilgileniyor, bunun seceresini bilen var mı?
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / SAHİBİNDEN 2011 COOPER S 1.6 BAKMLARI TAM KUSURSZ KACIRILMAZ sahibinden.comda - 663028958
Selam araçları tanıyan yardımcı olacak olan varsa sevinirim teşekkürler.
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / Bayandan Temiz 2009 Mini Cooper S R56 Manuel sahibinden.comda - 643719334
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / Cooper S RENGİYLE DİKKAT CEKER! sahibinden.comda - 662112227
Sağolun arkadaşlar. Füme için çok şaşırdım resimlerde çokta güzel duruyor. Araba düzgün olsun tavandan falan vazgeçtim, ona göre fiyat teklif ederim.
Merhaba arkadaşlar eve ikinci araç olarak mini cooper Roadster düşündük ilanlarda
Mini / Cooper S / 1.6 / Roadster / Mini Cooper S Roadster sahibinden.comda - 655463542
Bu arabaya bakmaya niyetlendim bilen eden varmıdır acaba ? Bütçeden dolayı şu anda en uygunu bu geliyor teşekkürler.
Araç eski aracım, kasım 2017 de 75000 civarına sattım, sağ yan ve sol arka camurluk boyalı, tavanda mikron fazlası var (fabrikasyon), km orjinal, ben sattıgımda 40 bin kusurlerdeydi, ben sattıktan sonra yazılım ve yay yapılmış ve 1 adet daha
kazası olmus, zannedersem 1 parca değişeni olabilir ama baktırmak lazım
Var mıdır bilen eden tanıyan ?
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / OZON OTOMOTİV YETKİLİ BAYİ'DEN MİNİ COOPER S 210 PS sahibinden.comda - 662892161
bu iki araç hakkında bilgi rica edebilir miyim? hangisi, neden tercih edilmeli? :confused:
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / 2012 MINI Cooper S-Otm,Ekran,JCW Turbo,Fren,Jant,Sunroof,Hatasiz sahibinden.comda - 675654414
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / 2009 MINI JCW - Duel AG Kaput,Aem Filtre,Daylight,Carbon Spoiler sahibinden.comda - 673663193
gri olan fabrikasyon jcw , n14 ve duz vites haliyle ileriki donemde çok yüksek güç planların varsa çok uygun
kırmızı olan lci n18 otomatik , sonradan jcw turbo ile 230hp yapılmış , donanım alarak daha dolu ısıtmalı koltuk hariç olması gereken herşey var
fren vs olmasıda jcw gibi avantaj
açıkcası çok yüksek güç vs planın yoksa kırmızı alıp jcw body takmak yeterli olur :)
hadi ya, 100bin ler mini de çok mu fazla cidden? :(
teşekkür ederim, açıkcası evin 2. aracı olacak yükleme planım falan yok mümkün olduğu kadar stabil gücü olsun, sorunu az olsun mini olsun derdim :) (ibiza cupra vardı birde kafamda eledim gibi şu an için)
Şansıma pek güvenmiyorum :) en iyisi cankı görüp servis evraklarını teyit etmek sağlıklı olacak gibi teşekkürler
bu yaşta bi araba içinde kmler çok ucuk değil , birçok kronik sorunuda illaki elden geçmiş oluyor mecbur
eğer 2. araçsa yüklenmeyecekse kesinlikle kırmızıya odaklan N18 de daha rahat edersin sorunsuzluk olarak
servis geçmişini inceleyip alırsın zaten başpınar mini üzerine çalışıyor sadece minipassion yoneticisi sahibi
Fiyatlarda çok yüksek bence.
S değil ama bu araçlar nasıldır? Fiyatı uygun geldi, bir sıkıntı açar mı? Ciddi almayı düşünüyoruz.
Mini / Cooper / 1.5 / Pepper / 2014 HATASZ ORJNL MİNİ COOPER 1.5 PEPPER+SUNROOF+CAM+TAVAN+136HP sahibinden.comda - 637037383
1.5 3 silindirli motorlar çok sıkıntılı diye biliyorum
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / _ERTEMEL AUTOPIA_2006_John Cooper Works GP_215 HP_ sahibinden.comda - 659334912
selamlar,bu ilan için ne düşünüyorsunuz acaba?
Cooper s değil düz ama yeni konu açmayım dedim , araç temizliği konusunda dikkatimizi çekti ama pek bildiğim araç değil nedir ne değildir araç ve fiyat hakkında bilgi verebilecek var mı?
Mini / Cooper / 1.6 / 1.6 / sağlık personelinden mini Cooper 103 bin km hatasız sahibinden.comda - 677615472
Arkadaşlar bu araç hakkında yorumunuz nedir, minilere çok aşina değilim genel anlamda yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum:
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / HATASIZ 2008 R56 COOPER S sahibinden.comda - 659017277
R50 r56 olarak çok detaylı bilmiyorum cooper - cooper s olarak gördüm max 55k bütçe ile alınabilecek bu modeller var sorma sebebimde bilmediğimden mini sempatik ve güzel araç cam tavan olmasıda ayrı cezbediyor bu ilandaki max ne kadar eder veya elimizdeki bütçeye temiz favori varmıdır ?
Akar/kokar bir durumu yok gibi, bakmaya değer görünüyor. Fiyat hakkında bilgim yok maalesef
Arabayı o kadar çok "satmaya çalışmış" ki bir tek bu kıllandırıyor yoksa araba gayet alınır binilir tarzda görünüyor. Keşke el altında olsa kolayca bakılıp söylendiği gibiyse alınır ama ilanda 5 kere "tam değil lokal boyalıdır" diye söyleyince insan ister istemez bir pislik arıyor :D
2004 olması sıkıntı, eski kasaların idealleri makyajlı olan 2005 ve 2006 modellerdir. He bu sizi çok ciddi sıkıntıya sokacaktır anlamına gelmez ama ufak ufak sanayide dost edindirir sık ziyaretler sebebiyle.
Fiyat açısından bir şey diyemiyorum, eskiden 25 edip 30 etmeyecek bir arabaydı, şimdi 45 etmesi normal olabilir, yorum yapamıyorum :D
O fiyata R53 alınır ama sürpriz yumurta olabilir. Bu km'lerde ideal 05-06 model bir R53 Cooper S 60'a el değiştiriyor. Daha az yakmaz kesinlikle, daha çok gider ama daha çok masrafa da gebe.
55'e Cooper S (R53 dediğimiz) bulunabilir hatta sabırla bekleyip şanslıysanız ilana çıkınca hızlı davranıp düşen olursa 2005-2006 denk getirebilirseniz harika olur. Az sahipli bir araç almaya dikkat edin. Ancak tüm paranız 55'se Cooper S sıkıntıya sokar, 60'lık arabayı bile alınca bir eksik gedik yenileyeyim dediğinizde 3-5 harcanıyor bugün :)
Bu ilandaki araç değerlendirilebilir, veya benzer R50 Cooper örneklerinden bakabilirsiniz, öncelik 05-06 model olsun derim.
Ulan 2016'da 2007 model 42binde kırmızı, cam tavansız otomatik cooperi 42 liraya almıştık hey gidi :D
Önizleme yapınca karakterler düzgün görünüyor ama, deneyelim bakalım:
Akar/kokar bir durumu yok gibi, bakmaya değer görünüyor. Fiyat hakkında bilgim yok maalesef
Arabayı o kadar çok "satmaya çalışmış" ki bir tek bu kıllandırıyor yoksa araba gayet alınır binilir tarzda görünüyor. Keşke el altında olsa kolayca bakılıp söylendiği gibiyse alınır ama ilanda 5 kere "tam değil lokal boyalıdır" diye söyleyince insan ister istemez bir pislik arıyor :D
2004 olması sıkıntı, eski kasaların idealleri makyajlı olan 2005 ve 2006 modellerdir. He bu sizi çok ciddi sıkıntıya sokacaktır anlamına gelmez ama ufak ufak sanayide dost edindirir sık ziyaretler sebebiyle.
Fiyat açısından bir şey diyemiyorum, eskiden 25 edip 30 etmeyecek bir arabaydı, şimdi 45 etmesi normal olabilir, yorum yapamıyorum :D
O fiyata R53 alınır ama sürpriz yumurta olabilir. Bu km'lerde ideal 05-06 model bir R53 Cooper S 60'a el değiştiriyor. Daha az yakmaz kesinlikle, daha çok gider ama daha çok masrafa da gebe.
55'e Cooper S (R53 dediğimiz) bulunabilir hatta sabırla bekleyip şanslıysanız ilana çıkınca hızlı davranıp düşen olursa 2005-2006 denk getirebilirseniz harika olur. Az sahipli bir araç almaya dikkat edin. Ancak tüm paranız 55'se Cooper S sıkıntıya sokar, 60'lık arabayı bile alınca bir eksik gedik yenileyeyim dediğinizde 3-5 harcanıyor bugün :)
Bu ilandaki araç değerlendirilebilir, veya benzer R50 Cooper örneklerinden bakabilirsiniz, öncelik 05-06 model olsun derim.
Ulan 2016'da 2007 model 42binde kırmızı, cam tavansız otomatik cooperi 42 liraya almıştık hey gidi :D
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / HATASIZ 2008 R56 COOPER S sahibinden.comda - 659017277
Fiyat yorumu alabilir miyim ve de donanım olarak nasıldır bu araç?
açıkcası bence fiyatı çok yüksek r56 alınabilir o fiyat aralığında 2008 -2009 model ayrıca o yıllarda mercek yoktu diye aklımda kalmış
ornek olsun diye spontane aradan seçtim fiyat karşılaştırma açısından
Mini / Cooper / 1.6 / 1.6 / 2009 MİNİ COOPER 1.6_MAKYAJLI KASA_GUMUŞ GRİ-SİYAH_ORJİNAL sahibinden.comda - 669398536
araç donanım olarak bayağı dolu hatta bu dolulukta çok denk gelmez o yıla gore , ama N14 olduğundan servis geçmişi onemli eğer kronik başına gelebilicek birçok şey yaptırıldı ise pazarlıkla baktırılıp alınabilir
2014 ya da 2015'te 2 parça lokal boyalı 2003 r53'ü 35'e sattık ki dolu araçtı harman kardon hariç. Şu an etse etse 50 eder, 05-06 olursa belki 55-60'a çıkılır temizliğine göre ama r50 gibi önemsiz bir araç bence 50 bandında etmez etmemeli. Yakıt olarak da r50'nin 9-10 litre altında yakacağını sanmıyorum. Benim r53 ile şehiriçi verim 11-12 litreydi ki hakediyordu da :D
Ayrıca bir yorumda daha gördüm alıntı yapmayı unuttum o senelerde mercekli far yoktu minide. 05-06'da mercekli xenonlara geçildi bu r50'de mercek imkansız.
Şu an ilanlarda pek temiz denilebilecek durumda r53 yani cooper s görmedim. Beklemekte fayda var çünkü temizini bulmazsanız en ufak parçası bile büyük paralara denk geliyor. Eğer gidip almaya niyetlenirseniz bakacağınız şeyler şunlar olsun.
Krank kasnağı değişmiş mi (ortası tüm bmw grubu gibi plastik ve dağılıyor 2014'te 800 lira falandı.)
Direksiyon pompası değişmiş mi (Direksiyon sertleşip kalıyor o da 1500-2000 gibi bir fiyattı.)
Su deposu değişmiş mi (Ortası yapıştırma olduğu için belli süre sonra ya kaçırıyor ya patlıyor susuz kalma riski var.)
Supercharger tamir görmüş mü (Tamir edildiyse pek adam olmuyor 2005-2006 modellerde daha sorunsuz supercharger.)
Aklıma gelen en önemli şeyler bunlar.
Bilgi için teşekkürler aracı aldıktan sonra 2-3bin kadar kalır kalmasada aksi bi durumda ayarlamak çok zor olmaz ama üstü biraz sıkıntı olabilir , araç bize uzak o ilde tanıdık var ama çok anlamaz mini almadan biraz detaylı bakılması gereken araç sanırım o kadar yolu gitmeye gerek yok gibi modelden ve fiyatın biraz yüksek olmasından dolayı ayrıca ön farlar orjinal değil mercek olmaması gerek denilmiş
Elimizdeki paraya üst kasa orta halli değilde alınabilecek orta ayarda araç olsun sorun yaşamadan binelim istiyoruz hani r56 55 lere zor bulunacaksa riske girmek yerine r53 alır daha temiz bi araç buluruz gibi ilandakinde cam tavan varmı anlayamadım yarın arayım bulunduğumuz ilde olduğundan gidip bakılabilir verilen tavsiyeleri bakarken göz önünde bulundururum
Günlük 2-3 kez ilanlara bakıyorum niyetimiz sunroof / cam tavan kesin olacak şekilde bir araç c30 , e39 , mini , astra gtc , corsa gibi araçlara bakıyorum mini aralarındaki en sempatik araç özellikle cooper s ler görüntü olarak çok güzeller ama ilanda bende güzel bir araç göremedim çoğu fazla kurcalanmış araçlar biz daha çok ellenmemiş araçlara bakıyoruz dizel corsa bile alsak orjinal binilcek belki ufak tefek kozmetik link attığım miniyi abim yollamıdı bende bir bilene danışayım dedim
Konu sayesinde bundan sonra bakacağım araçları az çok iyi kötü diye birbirinden ayırabilirim eğer gidip bakmaya değecek bir ilan düşerse söylediğiniz yerlere özellikle dikkat ederim
2011 senesiydi galiba bu aracın ilk sahiplerinden bir tane e60 530 almıstık o zaman buda ordaydı jantları falan farklıydı. Yanlış hatırlamıyorsam bu aracı almanyadan alıp orda kullanıyorlar sonra türkiyeye getiriyorlar. 530 ile bunuda almak istemistim ama sanzımanında bir problem oldugnu söylemişlerdi öyle vazgectik. https://i.hizliresim.com/pblWjn.jpg
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / COOPER S R56 JOHN COOPER WORKS GORUNUM sahibinden.comda - 622148767
fiyatı nasıl, aracı bilen duyan var mı?