O aracı bende takip ediyorum nedir,bilgilendirir misin bizi
Printable View
Aynen bende takip ediyordum hatta gidip görecektim. pm de gönderebilirsin.
----
Bu aracı bilen var mı?
698435799
Ne yeşil miniymiş forum peşinde arabanın :D
adamın arabasını moklayıp fiyat kırmayamı çalışıyonuz iyi şirket kurmuşsunuz TECH A.Ş.
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / TRAMERSİZ ORJİNAL MİNİ COOPER JOHN WORKS sahibinden.comda - 683953591
sırf plakası için alasıım geldi
ah bi de sonu SİVASLIM olsaydı
Valla sandık var ise çok iyi..
Zamanında buluşmalarda görüyordum, rengi efsane..
Parçalar fena değil, km de 7 yıllık bir araca göre normal bence.
Ne gibi bir kötüleme var anlamadım ama LCI bir aracın 100 lira altı olması alınabilirliğini arttırıyor diye düşünüyorum..
KM sünneti, gizli perti falan yoksa bence mantıksız araç değil.. Ateş pahası artık her şey..
bende 1-2 ay önce niyetlenmişti aradım konuştum sahibide telefonda gayet düzgün konuşan bir kişi bana güven verdi açıkcası ama bütçemi aştığı için vazgeçmiştim hala gözüm yok değil :D
Yeşil jcw ben aldım. Ufak tefek lokal boyaları harici(tümünün fotoları var) hiçbir problem sıkıntısı yok kuşların kargaların haberi olsun.
Alana satana hayırlı olsun.Görmediğim şahit olmadığım bir olayı burada bu aracın şuyu var buyu var diye yazmam.Sevdiğim bir dostum uyarmıştı beni.Neyi var neyi yok expertizde çıkmıştır.
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / ORJİNAL SAFKAN JOHN COOPER WORKS sahibinden.comda - 700196980
araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
dayanamadım yazıcam, yanlış anlamazsan. şuyu var buyu var yazmam diyorsunuz ama önceki postta fısıldadılar uzaklaştım diyorsun. Onu oraya yazman bile arabayı düşünen pek çok kişiyi vazgeçirmiştir. Adam aldım baktırdım ufak tefek boyaları var diyor. Ufak tefek boyalardan mı uzaklaştın? Bu kadar kolay insanların malına laf edip işin içinden çıkmamak lazım bence.
Bana ufak tefek boyaların sebebini söylediler;buraya araç hakkında bilgi almak için yazıyoruz.
Kazaya şahit olsam;fotoğraflarını görsem neyi var neyi yok yazardım.
Bana bir dostumun söylediği yandan darbesi olduğuydu sağ çamurluk tarafından.Yalan yanlış bir bilgi ise yeni sahibi yazsın.
Bana bir şeyler fısıldadılar uzak duruyorum diyince, benim aklıma ve pek çok insanın aklına başka şeyler gelmiş. "darbe var darbe var" sen öyle bir yazıyorsun ki, araba pert sandık hep beraber. Sağ çamurluk tarafından bir kazası varmış sanırım ama detayını bilmiyorum yazsaydın daha iyi olurdu. Bu kadar vurdum duymaz post yazmamak lazım bence.
İyi dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkürler,konuyu en kısa zamanda açarım inşallah.
Darbe olayına gelince bu 3. Cooper’im hepsini de AYN Yusuf ustaya göstererek aldım sağolsun hiçte yanıltmadı bugüne kadar, tekrarlıyım parça parça lokal boyaları harici değişeni düzeltilmiş bi tarafı vs yok konuyu da daha fazla uzatmayalım bence iş cooper sorgusundan yeşil cooper olayına döndü,tekrardan herkese teşekkürler daha iyileri size nasip olsun.
selamlar
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / 2008 MİNİ COOPER S 1.6 MANUEL ORJİNAL MASRAFSIZ BAKIMLI sahibinden.comda - 701692041
bu araç için yorumunuz nedir ?
beğeniyorum bu kasayı ama sorunlumudur nedir ne değildir bilgim yok,
bilgili arkadaşların desteğini rica ederim.
daha önce çok yazıldı aslında ama
N14 olduğu için servis geçmişi önemli tüm ağır bakımları yapılmış yazıyor ama neler nezaman kim tarafından yapıldı ?
üst kapak hiç açılmışmı kurum temizliği yapılmışmı, açmışken zincir değişimi yapılmışmı, termostat , devirdaim ve yüksek basınc pompası ile ilgili en son nezaman işlem yapılmış başka önemli bi noktası yok aslında
onun dışında bence bixenonsuz mini çok çirkin oluyor sonradan takmasıda maliyetli :D
bunlar dışında bakımlı olduktan sonra dp,yazılım yapar keyifli keyifli gazlarsın :D
teşekkürler @onursumer
galeride olduğunu düşünürsek bu bahsettiğin bakım detaylarının çok sağlıklı bir bilgi olacağını sanmıyorum :)
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / Bakımlı John Cooper Works sahibinden.comda - 627831570
açıklamada 50.000 tl den fazla masraf yaptığını belirtmiş (+keyfe kedermiş), 50bin masraf yapan adam ne bileyim ön farlarıda mercek xenona değiştirirdi diye düşünüyorum. İnsanlar abartıyor mu yaptıkları masrafları acaba? 10-15 yapan motor yenileyen 50-60 bin masraf yaptığını belirtiyor.
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / sifir ayarinda Mİnİ jCW( N18) sahibinden.comda - 677959576
kmsine göre fiyatı uygun gibi ama araçla ilgili pek bilgim yok, jcw arayan arkadaslar araştırabilirler.
valla okadar para harcanmış gibi gerçekten durmuyor yani ne yapmış faturalarıda varmış merak ettim
forged motor yapsa 20 tutsa gerisini çozemedim :D
bu araç kazalı ama kazalı resmini gordukten sonra bişe yokmuş diyip alınıcak şekilde
donanım ve fiyat olarak çok mantıklı
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Bir arkadaşım düşünmekte, bi gidip bakmak istiyor.
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / TORPİL GARAGE'dan 2008 MİNİ COOPER S sahibinden.comda - 700321163
Arkadaş öyle rakamları masraf olarak yazmış ki, satableceği varsa da satamaz arabayı. Şahsen ben o rakamları gördükten sonra bozuk galiba bu arabalar der uzak dururum. 20-30 bin masraflı olacak alacağınız diğer s ler yazmış, 50bin masarf yaptım yazmış. :) İlan açıklaması coopers'ten uzak dur diyor resmen.
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / İhtiyactan satılık mini sahibinden.comda - 704903587
arkadaşlar geçmişini bilen var mıdır ? fiyat-performans olur mu ? yoksa fiyat + masraf mı :D