güzel makinalar fiyatlar gergin hakettiği yeri bulmuş artık herkes binmesin
Sifir ayarinda jcw isteyenlere ilan no:182527608
Daha ilk bakim zamani gelmemisken yillik 2 kere yetkili servis bakimi yapilmis emsalsiz arac![]()
Iyi olan kazansin
ceyhun abicim ya son mesajlarına dikkat ediyorum herkesin fazla istediğini belirten mesajlar atıyorsun sadece bu topicde,boşver bırak kim ne isterse istesin sonuçta bu paralara hakikatten satılıyor bu arabalar
yani seni severim bilirsin ama pek göze hoş gelmemeye başladı sanki
Team PAŞAOĞLU
valla sebebini bende bilmiyorum ama zatn 2013 ler 100 tl civarlarındaydı sıfır olarak ikinci elleride artık 1.6 mini s kalmadğı için sıfır fiaytına gidiyor
r53 dersende ceset r53 ne kadar kötü olabilir bilmeyen tahmin edemeyip aldıktan sonra kamera nerde oraya gülümseyim modunda olcağı için iyileride iyi para ediyor malesef
taklalı typerlar olmuş 45-50 ceyhun miniye çokmu şimdi![]()
Team PAŞAOĞLU
Yok Abi'm tabiki haklısın bu konuda yani honda ile kıyas kabul etmem mini Apayrı bir dünya r56 jcw de çok güzel çok başarılı araç ancak ne bileyim bir şişkinlik var fiyatlarında hayırlısı bakalım abi yeni kasa cooper s leri bence büyük indirim yaparak verecekler başka türlü satamazlar
arac nasıldır bilen varmı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74738708/detay
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
şu anda 6. yada 7. sahibindedir. Ilk iki sahibi de arkadasim. TR'de Dogukanin beyaz R53le birlikte Hamann ürünleriyle yapilmis ozel iki arabadan biriydi. Lpg baglanmis, turlu zulumler gormus yazik olmus.
photosu :
videosu :
http://www.izlesene.com/video/mini-cooper-s/171081
Büyük indirim yapamazlar. Araç 2 litre.. Nekadar düşürebilirler ki? Az satılacak zamanlada sadece sipariş ile getirtilecek cooper s ler. İleride cok göremeyeceğimiz araçlar.. Sıfırın bukadar pahalı bir aracında ikinci elinin degerli olması cok normal. S2000 ler olmuş 120-130, vti lar bile 30 üstünde alıcı bulunuyor.. Bu durumda minilerin fiyatı cok makul bence..
F56 jcw keyifli olacaktir.. Degermi bilmem ama ozel bir arac olacagi kesin
R56ya gelince, daha cok degerlenicek![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Satmasakmi yahazir alistimda ekmek istemiyor su istemiyor
![]()
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.. Yollar R53 e çıkacak gibi duruyorveya R56 demek istemiyorum aslında ama bakalım kafa karışıklığı ***** ilk Mini olacak. Pist de dönmek gibi bi niyetim yok ama arada kısa süreli yürümek çok rahatlatıyor insanı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)