Doğru söyleyeni dokuz köyden kovalar burda da bu durum var sanki bu sorgulamalar birilerine aitmiş gibi başka araç sorgulanamazmış gibi konuşuluyor neymiş de pert berbat araçlar sorgulanıyormuş 39 a alınan arabaya 52 yazarsan cam tavan yok manuel boyalı 100000 geçmiş bir benzin parasını eklemediğiniz kalmış insanları keriz yerine koyar gibi bir de milleti parası yok arıyor diye aşağılarsan adama derler önce Bady kit yazma doğrusunu bil derler![]()
Ali Bilal Battal ve Gorkem gayet iyi aciklamislar durumu yazicak cok seyim var ama burda cok yetkili abiler var bana laf dusmez![]()
1- arabacı nasıl olunur üstüne ihtisas yapmakmı gerekiyor belli kıdeme gelmek için ?
2- ciddi alıcının kriterleri nelerdir, nasıl olunur, nasıl anlasılır ?
1881 - 193∞
Selamlar, yanlış anlamayın ama sizde ağır derecede kar etme amacı var. Niyetiniz bugüne kadar yaptığınız masrafları dengeleyerek bir fiyat verme çabası değil. Nitekim aracınıza açtığınız konu da da,ki bu otomobilleriniz tanıtım konusu olmasına rağmen (SATILIKLAR BÖLÜMÜ OLMAMASI RAĞMEN) boyasızdır,şöyledir,böyledir,mükemmeldir, emsalsizdir gibi şeyler yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. brs852 nickli arkadaşa katılıyorum. Siz aracı biraz abartarak pohpohlamaya;tabiri caizse denk gelene satmaya çalışıyorsunuz. O yüzden burada size karşı yapılan eleştirilere de açık olmanız gerekiyor, şahsi fikrimce.
Bu arada cooper S falan sorgulamıyorum, fiyatlarından zerre haberim dahi yoktur. Ancak CEYHUN737'nin bahsettiği araç sahibi siz olduğunuzu varsayarak yazdım. 39-52 fiyat dengesi çok uçuk.
arkadaşlar
ilandaki araç bana ait gerçekten bu tarz bir araç almaya niyeti olan varsa ay sonuna kadar aracımı 40,000 TL ye vericem.hala bakıma götüremedim evin garajında duruyor.bu sıra yurtdışından çok fazla müşterim geldi ilgilenemiyorum.CRV alacağım için sadece ay sonuna kadar 40,000 TL istyiroum
A dan Z ye aracın bütün bakımları yapılıp öyle teslim edicem..gerekirse son bakım faturaları aracı alan kişi adına kestiririm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6328963/detay/
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Yasini basini almissin ama olgunlasamamissin ettigin laflara bak yok bilmem neresini keserler falan allah akil fikir versin sana arabci diye kendine mi niyelendiriyosun bari baska insanlara hakaret etme konuyu amacindan cikardin sanki dukkanin gibi her sayfada reklam
PESİndesin 2007 model bombos arabani kaca aldin 50 ye mi bosuna laf ebeligi yapma burdaki insanlar surdugun araba kadar mini alip satmistir kimi kandirdigini saniyosun neymis mini sayfasinda arabasi cikmis![]()
arkadaşlar konuyu amacından uzaklaştırmayın bence... kişisel meseleleri özel mesaj veya cepten halletseniz daha kolay bir çözüm olabilir diye düşünüyorum.
musty'i tanımam, yüzyüze merabamız bile yoktur ancak şu da var, aracını canlı canlı gördüm, 39'a aldı diye 50'ye ilan vermesi yasak değil bence, ki zaten 50'den de pazarlık payı olacağına inanıyorum. Arkadaşın arabası ciddi güzel ve temiz, çeşitli bakımlarını da yapmış ve taktir edersiniz ki bakımları € ile olduğundan tl'ye çevirince bu bedel bir hayli çoğalıyor. 39'a ilandaki aracı pazarlıkla 37-38'e alsa + 8/9 lira bakım ve kozmetik masrafları yapsa, emek verse, min. 45-46'ya masrafsız bir mini satmaması için hiçbir sebep yok bence. tamamen objektif yorumum, kimseyi tanımam ama arkadaşın aracı canlı canlı ciddi güzel, hele bir de masrafsız olduğunu iddaa ediyor, niyeti olan elini sıktığında işler ciddi olduğundan ilan fiyatından 1-2 oynar diye düşünüyorum.
güzel bir sorgulama konusu daha kapanmasın rica ediyorum, herkese keyifli forumlar ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Beyler bn bu siteye 2007 den beri uyeym kimseye bi terbiyesizligm olmamistr arkadasa ozeldende yazdm kufurde ettim numaramda verdm onun gencligne veriyrm bnde o yaslarda kendimi kral saniyrdm herkes hata yapar bnmmde hatam elbet vardr ne ben nede kmse haddini asmadgi surece hcbrsy olmaz rahatszlk verdiysm diger arkdaslra k.bakmasnlar
hadi bari bir iki bir şeyler de ben karaliyim bari![]()
öncelikle serbest piyasa olduğunu unutmayalım ,10 a alır 20 ye satar bu alıcı ve satıcı arasındadır lafım yok ama işte bu ama çok önemli sayfalarca burdan sosyal medyadan rekalm basmaya gerek yok araba otomabiller konusunda tanıtılırken bunu sitede bir çok arkadaş yapıyo arabayı alıyor ve hemen amcadan teyzeden yok kazasız emsalsiz vs . PR çalışmaları başlıyor benim tutulduğum nokta şu , ben alıyorum eksiksiz yapıyorum şöyle harcıyorum keyfi yapıyorum keyfi satıyorum bunu yapmayalım bunun ayıbı yok aldım 3 5 neyse harcadım keyfimi aldım ticaretini de yapıyorum çeviriyorum diyemiyo kimse , neden bu işle uğraşanların bir çoğu ünal turan tadından adamlar olduğu için insanlar bu tarz adamlardan araba almaktan çekiniyor ve daha farklı bir imaj çiziliyor işte para sorunumuz yok her türlü tadından samimiyetsiz ve ukala tavırlarla yaklaşıp keyfime yaptım arabaya harcadım bilmem kaç euro bir kere mini ye binenler bilir minin hangi parçasını euro ile aldınız ? kur o kadar oynadı bodykit haricinde pek bir şeyin fiyatı değişmedi mini nin belli başlı parçaları dışında parçaları oldukça ucuzdur insanlarda saçma bir algı yaratmayın ,
bakımları bu gün normal bir araç servis fiyatı ile denktir , ya şunu anlayamıyorum aldım eksikleri vardı ne vardı lastik bitikti frenler bitikti yağını değiştim eee olum zaten 2. el araba alıyosun sarf malzemesi bu fren takma lastik takma e patla o zaman yağ ını servisini yapma yine sana zara komik oluyo ha olur şöyle recaro koltuk koyarsın bodykit olmayan arabaya body kit takarsın coilover koyarsın ne biliyim brembo BBK koyarsın dersin kardeşim bak ben bunları aldım bir değerdir bunlar arabaya oem lerinide tutarsın o zaman dersin ki ister dolu al ister boş ,
Başımdan geçen bir olay bile var zamanında sattığım bir arabayı geri almak istedim her şeyini ben koymuşum jantından shiftlightına kadar 29000 kmde satmışım araba gelmiş 45000 e geri aliyim dedim bana aldığının 6 7 üstünü söyledi dedim neden ? lastik almış fren almış bakım yaptırmış e dedim gerisi bindiğin benzin sigorta sanayide ustanın yediği döner falan her halde![]()
kısacası kimse bu sitede kimseye kendini anlatmasın 40000 TL ye EMG yi aldım 32500 e sattım sattığımda sıfır motor genleşme tankı freni discleri kuaförüne kadar yapılı verdim arkamdan kimse konuşmasın diye sıkıldım sattım biraz da 55000 TL sildim 2 sene ye yakın bindiğim arabada ha arbayıda sosyal medyada instagramda 1000 like aldı değil Türkiye izledi videolarını bir çok araç benim setupları kullandı vs vs
bu yüzden yapmayın zarar edin demiyorum elbet uygun almışssındır piyasa çıkmıştır ama yani senede 6 araba değişince bana pek samimi gelmiyo bir arabaya tutkun olur binersin hep aynı marka araba alıyosanda o piyasada çeviriyosun demektir
ha sevgili Ceyhunben senin mini alma umudunu seviyorum bunu yüzüne de söyledim
insanlara çok antreman yaptırıyosun yapma
![]()
Burada çok sağlam miniciler var ( Öz de var yalan yok Cem dir Görkemdir Kekuttur Bilaldir vs laf meclisten dışarı ) lafım sözdecilere yanlış abartı cümlelerle insanları yanlış yönlendirmeyin korkutmayın , son olarak bir de ucuz tuningcilere lafım yay press cam filmi derme çatma kuaför çıkma jant lastik kaportacı tadında fotograf çeken photoshopta biraz ondan biraz bundan xpro fo fi kontastı bolghgshgds photografy tadında paylaşımlara da bir ara bir şeyler karalarım
Kalın sağlıcakla
Aren bayadir yazmiodun, paslanmamissin![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
s2000 camiasını geçmişiniz![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
birazda bnm yazımdan çıktı tartışma konusu ama yanlış anlaşılma olmasın ben kndi aracım için konuştum
yoksa kimin arabası kaça aldı kaça ekledi kaç istiyor hiç bilmiyorum ve haklı-haksızda demiyorum
herkes için hayırlısı diyim aman kavga vs de etmeyin araba satışı için,halihazırda mini sahiplerine ve gelecekteki mini sahiplerine yakışmaz böyle nedenlerden dolayı kavga etmek![]()
Team PAŞAOĞLU
Ağzınıza sağlık beyler. Üstüne alınması gerekenler alındıysa bu saatten sonra konu amacına yönelik kullanılsın. Sonu "s2000 sorgulamaları" konusuna benzemesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)