cop S alınırken hem stock gazlamak hemde satarken rahat satılması açısından manuel mı yoksa otomatik vites mi tercih edilmeli ? oto vites sağlam mı masraf çıkarır mı acaba 150 bin km kadar..
cop S alınırken hem stock gazlamak hemde satarken rahat satılması açısından manuel mı yoksa otomatik vites mi tercih edilmeli ? oto vites sağlam mı masraf çıkarır mı acaba 150 bin km kadar..
Otomatik vites bir artidir
aldıgın arac duzgunse ıkı sekıldede alabılırsın ama pıyasada otomatık ıstanbul gıbı buyuk sehırlerde dur kalk trafık cok oldugu ıcın daha cok tutuluyor ben otomatık araca nedense sadece buyuk araclarda yada jeeplerde sevıyorum amac gazlamaksa 3 den 2 ye atmadan zevk olmuo yaben kndı aracımın otomatıgınıde kullandım manuelın zevkını vermıyor ama kısıden kısye degıdır tabıkı
2-3 sene kullanmayı planlıyorum senede 10 bin kilometre yol yaparım fazlası olmaz ideal bir cooper S kaç kilometrede olmalı 45-50 bin aralığında
130.000 kmde motoruna el degmemis araba biliyorum. O nedenle km degil, bakimi onemli. Gerisi kader kismet![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Arkadaslar eski aracim su anda satilik.
3. sahibinde boyasiz tertemiz vaziyette.
2007 Siyah/Siyah - 75bin kmde - Chili Paket - Sunroof yok , Mercek Xenon mevcut. Dr. Ecu yazilim, Iskender Dp mevcut.
Fiyat olarak 48bin TL dusunuluyor. Takas yalnızca SUV turu araclarla olur. Benimle pm yoluyla irtibata gecebilirsiniz.
mini cooper lardan roll yapmak isteyen varmıdır
arac 1.4 tsi 180 ibiza cupra stage 2
arkadaslar dusunen varsa aracım satılık 2008 model S sunrooflu 2 parca lokal boyalı (sol kapı ve sol camurluk) borusanda lokal boyandı buna baglı 945 tl tramer gorunuyor 110kmde borusan bakımlı kazasız ve orjnal sıgara ıcılmedı ıcınde dusunen varsa pmden ulabılır
uzun zamandır otomatık f1 sansıman kullanıyorum.otomatık olması rahat ve keyıflı he manuel takılmak ıstedıgın zamanda f1 gecıs yapıyorsun ve tadına doyum olmuyor tercıh senın. sehır ıcınde otomatık dur kalktan dolayı yakıt bıraz daha fazla oluyor.temız bulursan f1 al derım.
Bana "Allah" yeter
arkadaşlar bu araçla ilgili bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...chFilter=false
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)