Haddime değildir belki, ancak bu saygısızlık ve dolandırıcılıktır diye düşünüyorum.
Bu nedenle de yazmak istedim.
34 GC 0083 plakali Gri bir JCW satılıyor. Belki aklına gelmemiş arkadaşlar olabilir ancak bu geçen sene, yanlış hatırlamıosam hadımköy tarafında takla atıp metrobus bariyerlerine çarpan araç.
Arkadaşın vefat haberide açılmıştı.. Allah rahmet eylesin.
Connecting site...
2 değişen yazılmış ama araç ikiye bölünmüştü.
İlgilenen olursa gerçekleri bilsin lütfen.
bu da konusu : http://www.techturkey.com/forum/sohb...-34gc0083.html
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
edit yapamadığım için ikinci mesajı yazıyorum.
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
toplanan araç jcw dışında herşeye benziyor, her parçası ayrı araçlardan toplanmış, niyeti olanlar dikkat etsinler.
Ankara
Araç içi komple çıkma zaten kırmızı iç deri ve trimler 2010 yılı kesin (belki 2009 dahildir) verilmiyordu .
Göz göre göre nasıl 2 parça değişen var diyebilirler,birde istediğiniz yere gösterin denmiş.adamlarda hiç utanma,arlanma kalmamış yazık valla.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı yarın gidip bakmayı düşünüyorum
plaka kapanmış tekrar yayında aynı ara.
Connecting site...
Konuyla alakasız ama miniciler burada diye yazıyorum 34 RED XX plakalı kırmızı R56 JCW gelmiş ıspartaya sahibi buradan mıdır veya araç sahibini tanıyan varmıdır ? Jantlar pianoblack
Selamlar Arkadaşlar
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır almayı düşünüyorum
Connecting site...
hocam bu araç yaklaşık 1 senedir ilanda sürekli el değiştiriyor nedense. O galeriden bu galeriye şimdide normal şahısa geçmiş.
ilk manisa taraflarında galeride gördüm sonra istanbula geldi. istanbulda galeride tamponun alt tarafları kötü durumdaydı boya istiyordu , şimdi düzeltmişler.
birde tramerinde 2010 senesinde 14 bin tl olması lazım.
çok el değiştirdiği için şüpheli bence yinede siz bilirsiniz.
Selamlar herkese
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)