User Tag List

Sayfa 79/209 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
3953 sonuçtan 1.483 ile 1.501 arası

Konu: Mini Cooper S sorgulama

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araclarda 1-2 parca boya olabilir resmi vs varsa cok sorun degil sonucta istanbul ama boyasiz yazip heryeri boyali olmasi enteresan
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatih_selvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R53 coopers arıyorum. İlanlarda aşağıdakileri dikkatimi çekti. Araçlar hakkında bilgisi olan varmıdır ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2189018/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8524405/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1391281/detay/
    3. araç 2yaz görmüştür sanırım aynı galeride
    araçtada birşey var ki satılmıyor bir türlü , 25bin peşinle 45bin tl den 43e 42ye en son 38e kadar fiyatı oynadı , benden taa nzmn almaya niyetlenmiştim kime sorsam aman bulaşma dediler , hatta bir ara ataköyde aynı araca sahibinden biri ilan açmıştı galeriden 4bin fazla yazmıştı , arkadaki elma logosunu kapatmadığı için anlamıştım yani araç şüphe uyandırıcı duruyor bence.
    diğer araç fena durmuyor koltuklar öyle aman aman yıpranmış değil , bu fiyatlara 2005 model r53 almak bence mantıklı değil biraz daha bekleyip fiyatların düşmesi beklenebilir kanımca.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bebekler bebegi boyasiz 42 binde R56 komple JCW var 67 favori dusunen varsa beklerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. Arac siteden erdemin eski arabasi erdemdeyken cok bakimliydi km orjinaldir

Evet butun minilerin beyaz olan tavanlari turkiyede serviste boyanir makinayi tut zaten tavan boyasi kalin cikar

Erdem zaten gorurse arac konusunda yazar sag tarafini surtmuslerdi yesil olanin erdemden onceki sahibi o yuzde. Boyaliydi ve tramer o yuzddn vardi
    Evet tesadüfen dün forumda Erdem'in aracı olduğu farkettim. Kendisi de saolsun telefonda dakikalarca araç hakkında bilgi verdi. Tek kafama takılan araç Erdem'den sonra nelere maruz kaldı İstanbul'dan Çorum'a gitmek orda arabayı göstercek birini bulamama korkum var. Acelem olmadığı için biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-cooper-s-1.6-2005-model-59-binde-sariyerde-182189018/detay/

Araca dün akşam bakmaya gittim. Komple boyalı tavanın sağ üst köşesinde makron biraz fazla çıkıyor sadece tavanın orasında küçük bir bölümde boya var. Diğer kısımlarındaki mikron oranı güzel boyalı olmasına rağmen macun'a mağruz kalmamış.Şaşelerde herhanbi bir çektirtme yok kaportacımla gittim. İçinin temizliği gayet güzel. 5 yıldır kaporta boyacı bir abi kullanıyormuş. Sol koltuğun sadece sol kısmındaki deride çok detaylı incelendiğinde görülen çizikler olmuşmuş onun haricinde sıfır gibi. Motorda sözde dereceli kasnak varmış. headers düz boru sonda bir spor egsoz var. eibach yay varmış. Test sürüşünde yol tutuşu ve gidişi tatmin etti açıkcası. Fiyat konusunda 38'den aşağı inmediler. Muayenesini yaptırıp öyle vericekler. Ama tavanda ve komple boya olması beni kararsız kıldı. Sizce böyle bir araba o fiyatlara alınır mı ?

orcunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-cooper-s-1.6-2005-model-59-binde-sariyerde-182189018/detay/

Araca dün akşam bakmaya gittim. Komple boyalı tavanın sağ üst köşesinde makron biraz fazla çıkıyor sadece tavanın orasında küçük bir bölümde boya var. Diğer kısımlarındaki mikron oranı güzel boyalı olmasına rağmen macun'a mağruz kalmamış.Şaşelerde herhanbi bir çektirtme yok kaportacımla gittim. İçinin temizliği gayet güzel. 5 yıldır kaporta boyacı bir abi kullanıyormuş. Sol koltuğun sadece sol kısmındaki deride çok detaylı incelendiğinde görülen çizikler olmuşmuş onun haricinde sıfır gibi. Motorda sözde dereceli kasnak varmış. headers düz boru sonda bir spor egsoz var. eibach yay varmış. Test sürüşünde yol tutuşu ve gidişi tatmin etti açıkcası. Fiyat konusunda 38'den aşağı inmediler. Muayenesini yaptırıp öyle vericekler. Ama tavanda ve komple boya olması beni kararsız kıldı. Sizce böyle bir araba o fiyatlara alınır mı ?
    Her yeri macunlu değil, şaseleri temiz, KMsi güzel, Tramerde anormal bir durum (Bedelsiz bir çarpma-Ağır hasar gibi) yoksa alınır. Kombine olarak araç sık duruyor
    Ankara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her yeri macunlu değil, şaseleri temiz, KMsi güzel, Tramerde anormal bir durum (Bedelsiz bir çarpma-Ağır hasar gibi) yoksa alınır. Kombine olarak araç sık duruyor
    Sadece 2006 yılında bedelsiz bir çarpması var. Aracı lifte kaldırıp altını incelemek de lazım belki alttan da patlak olabilir açıkcası dün akşam ona bakma fırsatım olmadı. Bakacağım bir kaç farklı araç olduğu için servise sokmadım aracı ama 35'den fazla etmez gibime geliyor. Sonuç itibariyle tavanın bi köşesi dahil komple boyalı

orcunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece 2006 yılında bedelsiz bir çarpması var. Aracı lifte kaldırıp altını incelemek de lazım belki alttan da patlak olabilir açıkcası dün akşam ona bakma fırsatım olmadı. Bakacağım bir kaç farklı araç olduğu için servise sokmadım aracı ama 35'den fazla etmez gibime geliyor. Sonuç itibariyle tavanın bi köşesi dahil komple boyalı
    o zaman başka alternatiflere yönel tabi biraz da bütçe meselesi ne kadar ekmek o kadar köfte
    Ankara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman başka alternatiflere yönel tabi biraz da bütçe meselesi ne kadar ekmek o kadar köfte
    Ne kadar ekmek o kadar köfte'ye kesinlikle katılıyorum baktığım diğer arabalarda aynı şekilde anlaşılan yılbaşını beklemem gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock r53 jcw isteyen varsa bana ulaşabilir
    Team PAŞAOĞLU

CemBerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadığım bir durum var o kadar kazalı boyalı tramerli r53lere bakıyorsunuz ve fiyatları 40 bin civarında oluyor da kazasız tramersiz onca araç varken onları neden sorgulamıyorsunuz ayrıca kmyi kafaya takanlar var ama sonuçta baktığınız araçlar 10 yaşına gelmiş araçlar 100 bin de olur 150 bin de ve bu kmler doğaldır benim görüşüm böyle

ayrıca hepinize iyi forumlar diliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73253791/detay

araçla ilgili bilgi almak isteyen olursa arayabilir her şeyi detaylıca sorup cevabını alabilir

lpg'nin kötü bir şey olduğunu düşünen arkadaşlar ac schnitzer'in geliştirdiği gp3.10 lpg modelini inceleyebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CemBerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadığım bir durum var o kadar kazalı boyalı tramerli r53lere bakıyorsunuz ve fiyatları 40 bin civarında oluyor da kazasız tramersiz onca araç varken onları neden sorgulamıyorsunuz ayrıca kmyi kafaya takanlar var ama sonuçta baktığınız araçlar 10 yaşına gelmiş araçlar 100 bin de olur 150 bin de ve bu kmler doğaldır benim görüşüm böyle

ayrıca hepinize iyi forumlar diliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73253791/detay

araçla ilgili bilgi almak isteyen olursa arayabilir her şeyi detaylıca sorup cevabını alabilir

lpg'nin kötü bir şey olduğunu düşünen arkadaşlar ac schnitzer'in geliştirdiği gp3.10 lpg modelini inceleyebilir.
    sizin araç için değil genel söylüyorum bu arabalar genelde haftasonu yada 2.araç olarak kullanıldığından ötürü normal binek araçlara nazaran daha az km yapıyorlar , bnmde r56 vardı 2.araç olarak kullandım 1seneye yakın bende kaldı 4-5bin km anca yapmışımdır , araç bu +100k gördüyse bnm kişisel fikrim ya çok el değiştirmiştir (ki bunu sigrotadan öğrenmek mümkün ) yada çok fazla binek araç gibi kullanılmıştır demektir.Buda parçalarda yıpranma ve eskimeyi beraberinde getiriyor ki spor arabalar normal arabalara göre daha fazla mekanik olarak yıpranıyorlar.
    Yanlış anlaşılmasın kimsenin aracına laf söylemek değil niyetim , sadece genel bir yazı görünce bnde kendi düşüncelerimi söylemek istedim.
    Evet bu ara fiyatlar arttı ama alıcı yok o fiyatlara 15-20günde bir ilan yenileniyor ben 6-7 aydır ilanda olan cooper s leri biliyorum demekki bu fiyatlara satılması çok zor yada araç ekstra ekstra dolu olmalı ki o paraları etsin.Çok değil daha yaza girmeden 2007ve üzeri s lerin fiyatları 39-43bin bandındaydı bi anda arttı ama ama alıcı yok ilandaki araçları takip edebilirsiniz.
    Bende aracımı yeni sattım sayılır bekliyorum fiyatları normale dönsün tekrar alacağım bir tane şuanki güncel fiyatlara almak mantıklı bi hareket olmaz bnce.

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi araç herzaman iyi paradır. minide 3-5 aşşağı olsun dersin, sonrasında bi 10luk harcarsın... 3 kuruş fazla verip bakımlı düzgün bir araç herzaman daha mantıklıdır.

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide ikinci el araçlar sıfıra endekslidir. sıfır araçlar bukadar pahalıyken kimse fiyatların düşmesini beklemesin.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Günalp- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi araç herzaman iyi paradır. minide 3-5 aşşağı olsun dersin, sonrasında bi 10luk harcarsın... 3 kuruş fazla verip bakımlı düzgün bir araç herzaman daha mantıklıdır.
    miniden anlayan ve mınım olsun yeter mantıgı burda devreye gırıyor ıste kanka zatn anlamayıp alanlarda benzıne para yetıstıremeyıp bana kucuk geldı buyuk araba alcam dıe satıyorlar

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bedelsiz çarpma olarak görünenler genelde karşı tarafın kusurlu olduğu durumlarda, karşının sigortasından yapılan onarımlar. Eğer serviste yapıldıysa tarihe göre ordaki kayıtlardan da bakılabilir.

Alıntı Kocabay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin araç için değil genel söylüyorum bu arabalar genelde haftasonu yada 2.araç olarak kullanıldığından ötürü normal binek araçlara nazaran daha az km yapıyorlar , bnmde r56 vardı 2.araç olarak kullandım 1seneye yakın bende kaldı 4-5bin km anca yapmışımdır , araç bu +100k gördüyse bnm kişisel fikrim ya çok el değiştirmiştir (ki bunu sigrotadan öğrenmek mümkün ) yada çok fazla binek araç gibi kullanılmıştır demektir.Buda parçalarda yıpranma ve eskimeyi beraberinde getiriyor ki spor arabalar normal arabalara göre daha fazla mekanik olarak yıpranıyorlar.
    Şöyle de bir durum var yalnız atladığınız nokta olarak değerlendirilebilir.

Şuan bizim evde tek araç var mesela, ben gidip bir araba daha alsam aile ile aynı şehirde yaşamadığım için yapacağım git-geller ile yılda minimum 10 bin km net yaparım, e gidipte Mini'yi bana almışız o durumda, dizele binecek değilim babama almadık yani KM ler normal. Her km si yüksek aracın çok el değiştirmiş olabileceği yargısı yanlış bence. Tabi ki öyleleri de mevcut bu piyasada ama hepsi öyle değildir diye düşünüyorum, tabi aracı alırken sigortacınıza sorgulatmak faydanıza olur. Zaten sorgulatmadan alanın aklından şüphe edilmeli bu piyasa şartlarında da

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyi mal her zaman iyi para ona eyvallah da piyasa sisik bu da ayri gercek. Bundan 2 ay once tertemiz 05-06 R53'ler 43'lerden ilandaydi. Simdi 130-140 km'dekilere o paralari istiyolar.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki piyasası şişik bakınız r56 jcw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki piyasası şişik bakınız r56 jcw
    98 vtec parasinada duzgun mini yok ceyhun
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)