***** sitedeki ilan no: 235457656
Arkadaşlar ***** sitedeki fiyatlar normalmidir?
Sıfırı olmadığı için olabilir mi ?
Herkes fiyat yazar. Satıcı belirler fiyatıda, alıcı değil. Sahibinden ile ilgili milyon tane konu var her araç içinde geçerli zaten.
Gayet ciddi soruyu sordun söyliim madem,
2013'de 61.000TL'ye sattığım araç, 69.000 TL'ye 60kmde satıldı.
Ben 30da satmıştım.
Değerlendi mi dersin, kur yükseldimi dersin ne dersen de. Bu her araçta var.
91.000TL'ye alınan JCW 2013 model 100.000 TL'ye satıldı.
Yani anlayacağın çok örneği var.
Zamanında sıfır golf R'ı 92.000TL'ye gırtlak dolu alabiliyordum, almadım.
Zam bir geldi fiyatı oldu 120.000 TL.
Bu MINI için mi geçerli de bu konu başlığı altında böyle bir soru sordunuz onu anlamadım ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Artik sitedeki hic bi arabaya istenilen fiyat normal degil fakat satiliyor boylede bi gercek var ! Ve bugun aldigini bi kac ay sonra atiyorum 4 5 fazlasina satiyorsun 2014 te aldigim leona 8 fazlasini teklif ettiler gecen gun devir döviz alma altin alma devri degil araba alma devri
sifir fiyatlari yukseldikce ikinci eller de dogal olarak articaktir. ama o miniyi 70'e alip 75'e satanlar da birdaha benzeri arac aradiklarinda belki 75'e bile bulamayacaklar. piyasa herkes icin yukseliyor, her aracinki yukseliyor.
ki bu mini icin daha kotu, yeni s modelleri 2.0 motor geldigi icin fiyatlari 150 160lari buldu. bu yuzden r56 s lerin son modellerinin sifirini 75-78'e alanlar su an daha yuksek rakamlara satabiliyor. sahsen 160'a f56 s alacagima gider 2 tane r56 s alirim.
doayen!
2013 model cooperS 15000km de ortalama ne kadar eder
Connecting site...
arac hakkinda bilgisi olan varmi
uzun zamndir ilanda fiyati da digerlerine gore uygun ama simdiye kadar niye satilmadi anlam veremedim
tutulmiyan bir ozeligimi var cok bilgim yok cooperlar hakkinda
Arkadaşlar cooper s r53 arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir araç varmı ?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
favorilerim bu araçlar
çok teşekkürler kırmızı olanı bende çok beğenmiştim ama bütcem max. 40.000tl
daha eski olan araçlar çok sorun çıkartır mı acaba ? çünkü illede mavi r53 olsun diyorum.
Connecting site...
Connecting site...
bu iki aracı bilen varmı özellikle kpr plakalı olan ön tamponu çok hoşuma gidiyor miniler hakkında da hiç bir bilgim yok
Connecting site...
hakkinda bilgisi olan varmi
yada fiyat ozellik bakimindan yorum yapabilecek birisi
daha önce okuduğum kadarıyla r53 ler 2005 yılında ciddi güncelleme geçirmiş mekanik olarak r53 alacakların 2005 ve 2006 modelleri tercih etmeleri daha mantıklı olur
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)