Arkadaşlar dolu cam tavanlı cooper s alma olayı iyice sıkıştı. Hanımdan dayak yemeden birkaç ilan paylaşın referans olabileceğiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bende var 2011 34 binde harman kardon Visual boost ön cam rezidansına full deri koltuk jcw jant sadece koltuk ısıtma yok ama fiyat 79 civarında bırakacağım sizin bütçeyi biraz aşıyor galiba
beyler antalyadaki r53 hakkında detaylı bilgisi olan varmı arenin eski arabasıymış geçmişi ve son zamaları nedir bakan oldumu bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
SAHIBINDEN R58 COOPER
İlan No: 408498185
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Var mi arkadaslar bilgisi olan ?
Bu aralar mini ye takmış durumdayım var mı çevresinde ilan dışı 50.000 km yi geçmemiş 2012 ve sonrası jcw veya mini s te olur temiz bakılmış teşekkürler şimdiden
ABO TRADING
STR
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bilgisi olan varmı arkadaşlar ? ve böyle bir aracın ederi nedir ?
usta bunu boşver benim eski araç var.. sattığım arkadaş 45 e bırakıcam diyor.. düşünürsen onu alalım sana.. siyah kırmızı cam tavan, çamurluğun birinde bide sağ farın üst arkasında 2 karış yerde lokal boya vardı hasar kaydıda yoktu.. 2003 165binde sattım şimdide taş çatlasın 168 binde falandır. güzel araçtı gerçekten ara sıra görüyorum arkadaşda içim gidiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)