Bu aracın geçmişini bilen var mı acaba? Birde 2008 model S için + boyalı + tramerli maximum ne kadar verilebilir kaça alınır sizce?
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / DİKKATLER UZERİNİZDE OLSUN JOHN COOPER sahibinden.comda - 725140165
Bu aracın geçmişini bilen var mı acaba? Birde 2008 model S için + boyalı + tramerli maximum ne kadar verilebilir kaça alınır sizce?
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / DİKKATLER UZERİNİZDE OLSUN JOHN COOPER sahibinden.comda - 725140165
Arabamı satalı 28 gün oldu, sadece jcw kitli cooper s modeller, scirocco ve rczlere baktım. Rcz eledim kesin ve net olarak. Scirocco ise hangi aracın fiyatını uygun bulsam dsg sorunlu cıktı alamadım. Tekrar cooper s bakayım dedim bu ilan bugün düşmüş. Ön kaput - camurluk ve bir kapı boyalı diyor. Clubmanlerı sevmiyorum büyük. Ben sağ koltuk dahi kullanmayan birisiyim genelde evden işe- işten eve hep tek oluyorum. Evde dizel araç var olası bi kalaba durumda onu kullanıyorum. Kırmızı ve jcw kitli olması acıkcası bi istek uyandırdı fakat manuel araç. R56larda genelde otomatik daha cok tutuluyor sanki. Birde 2008 model 130xxx kmde araç için 70.ooo tl cok yüksek geldi.. Ama bilgisi olan varsa aracın geçmişi temiz kullanıldı diye alınabilir belki. Bu adamda 1 yıldır biniyor çünkü sadece
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
BAKIRKÖY'DEN 2011 MİNİ COOPER S JCW-398.ARAÇ-HARMAN-AKRAPOVİÇ
aracı tanımıyorum fakat çok uzun suredir ilanda
yıl olarak 2011 girilmiş fakat uretim tarihine bakmak lazım içi makyajlı değil jcw fren ,hk vs güzel dolulukta , ekstralarıda iyi
sadece servis geçmişi , hangi bakımlar vs yapılmış oğrenmek lazım
içide lci olsaymış fiyat iyi derdim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / HATASIZ-ORJİNAL 2010 COOPER S JCW BODY KIT CAM TAVAN sahibinden.comda - 714797009
arkadaslar bu arac hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim araca gidip bakmayı düsünüyorum fiyat hakkında düsünceleriniz nedir bu fiyata alınırmı?
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / KUSURSUZ 2007 MODEL MİNİ COOPER S R56 MANUEL 160.000KMDE sahibinden.comda - 732717864
Var mıdır aracı bilen eden ?
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
sahibinden.com Hata Sayfası
Ve bu aracı ?
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)