çok para
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / VEGAUTO - 2010 MODEL JOHN COOPER WORKS HATASIZ - BOYASIZ sahibinden.comda - 733063209
şu araba ile goruş pazarlık et eski sahibini tanıyorum
çok para
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / VEGAUTO - 2010 MODEL JOHN COOPER WORKS HATASIZ - BOYASIZ sahibinden.comda - 733063209
şu araba ile goruş pazarlık et eski sahibini tanıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu araba yaklasik 2 hafta önce ilana konmustu sahibi tarafından 95 bin yazilmisti kaput boyalı motor ekipmanlarla güclendirilmisti yanlıs hatırlamıyorsam aciklamada öyle yazilmisti km si cok gelmisti bana 200 bine yaklasmis nerdeyse simdi bu arac hatasız boyasız olarak galeriden 110 bine satiliyor gecmisini biliyorsaniz bilgi veririmisiniz bu km de bu fiyata alinirmi?
son iki sahibini tanıyorum oguzhana geçmeden once motor yapıldı motor yapanda gene benim aracımı bıraktığım servisim yakınen tanıyorum
ilk hali bu şekildeydi
sonrasında Jcw alacantra direksiyon,dayligt,aem meth kit,forge silikon boru seti vbe arka karbon gergiyi şuan galeriye konmadan oğuzhan taktı ozlarla beraber şubatta veya martta almıştı zaten yanlış hatırlamıyorsam
şuan alan kişide galerinin sahibi ilanda durması için koymuştur büyük ihtimalle
km çok yüksek kupa olarak ama genel anlamda yapılıcak herşeyi yapmışlardı ilk ilandaki rakamı hakkı
135
├┼┼╕
246R
Merhabalar,
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / Koleksiyonluk GP2! sahibinden.comda - 708644382
konuya baya hakim gördüm sizi Maşallah
@bozen
Edit geri gelsin
Mini / Cooper / 1.6 D / 2012 1.6D Mini Coopers gorunum Bixenon+Cam Tavan sahibinden.comda - 723023019
dizel arıyorum bende hıc bılgım yok bınılırmı gazlayan bırı degılım yazılım yapılıyormu stock kac hp bunlar
www.honda-tech.com
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / KİNG AUTODAN BİBLO JOHN COOPER sahibinden.comda - 736346910
merhaba..araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / HACILAR OTOMOTİV'DEN 2010 MİNİ COOPER S MASRAFSIZ BAKIMLI sahibinden.comda - 633902514
Var mıdır bilen ? Umarım doğru sulardayımdır![]()
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
ön lastik ile arka lastik ebadı aynı değil sırf şu yuzden bile almazdım bilmeyen biri veya aracına bakmayan oylesine sırf satarım mantığı ile takmış biri gibi düşünürüm
ama genel olarak donanım iyi kmden dolayı bakım geçmişi oğrenilebilirse veya uzun sure aynı kişinin kullandığı bir araba ise alınabilir
135
├┼┼╕
246R
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim abi. Dün arayıp görüştüğümde muayenesinin yeni yapıldığını ve 4 lastiğininde değiştiğini söylediler fotolar eski olabilir muhtemelen. Onun haricinde değişensiz, 2 parça tam 1 parça lokal boyalıymış.
Ve merak ettiğim 2010 modellerde gerçektende 184'lük motor mu var yoksa 175'lik mi ?
Benimde bildiğim makyajsızlar 175'lik ama 2010'ların bazılarında 184'lük motor çıktı diye hatırlıyorum sanki aklımda öyle kalmış nedense![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)