eğer bi boy ise, 4sonu 2-3boy gerisinden geliyorum suanda avans kısık egzos ve filtre eksik şekilde, 5-6da nolur bilmiyorum çıkamadık
eğer bi boydan fazla ise, bu halimle ben clio rs'le yürüyorum demektir kocaman maşallah demek kalır![]()
ben kapağın rs'te 2boy verdiğine inanıyorum en az.
1 boy çok kötümser.
3boy alabilinir mi bence zorlar.
ama alicanın da tecrübeleri var selçuğunda tecrübeleri var. ama faydası oldugu kesin
evet kapağı işli olmayan rs aranıyor ben size farkı söyleyebilirim neyt şekilde o zaman
yazılım filtre egzos emme gaz kelebeği port polishli rs aranıyor denemelik. bu speclere + olarak kapak olan rs'in 4sonunda 2-3boy arkasında kalıyorum.
denemek isteyen?
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 89672630
Arkadaşlar bilgisi olan varmı araca talip olduk hayırlısı![]()
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.252 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90711391
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
karşıya geçmiyorum burdan izmite nasıl geliyim yav
bendede ppr port polish,chip,filtre,egzos, piston var.
egzosumu değişip filtreye de el atıcam bakalım ne kadar ileri çıkıcam.
normalde sıkıştırma biraz daha düşük olsa avansı acabilicez daha fazla o zaman kapak işli rs'i geçmemde muhtemel ama egzantrik alırız diye sıkıştırmayı yüksek tuttuk egzantrik parasını boş beleş şeylere verdik malesef, beyinde yok biliyorsunuz chiple yürüyor araç bu speclerde![]()
İyi günler arkadaslar Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90711391 bilgisi olan varmı ?
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90947753
Bu araç hakkında sorgu yapılmış ama bir cevap gelmemiş. Ne durumdadır ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)