2-3 parça boya var dedi :)) biri bagaj tamponmuydu yaw
Printable View
adam inanmış ben 50 yazsam yeri :p
o araçta degişende var
Evet eleştren seven sevmeyen arkadaslarm kardeşlerim, arac bende ilandadır, keyfe keder parası zevki olana satılıktır.! Aracn ne oldugu biliniyo camur at izi kalsın tarzı gereksiz geyiklerinizi kendinize saklayın, saygılar. Resmide cektik kontrasıda bastık inanın kontrassız da çooık güzel;);)
Yakındır burada s2000 sorgulamaları gibi kapanır başladı yine *** atmalar adamın malı yazarda isterse kedi ciğer mevzuları gündemde yine ;)
Adam oraya 100 de yazar mal onun bence kedi uzanamadigi ciger iliskisi var biraz bu olayda keyfe keder demis zaten
Tamm o zaman.. 100 yazsın ona karışan mı var. Aracı eleştirin demedik. Bilinenleri paylaşıldı..
Yıl 2014 hala fiyat tartisiliyo mal sahibi istedigini yazar bu muhabbetler yuzunden s2000 sorgulamalari kapandi bu konuda kapanmasin.
laf bana geldi galiba *** atma derken kimse *** atmadı duruşu zaten muazzam ama tekrar söylüyorum sarı 182 de degişen yokmudur ???
İsine gelen alir isine gelen almaz her zaman soyluyorum elinde belge resim varsa koy
bu rs'ler lagunalardan ne çekti be:) Laguna şanzumanı,anladım.
herkes istedigi fiyatı tabiki yazsın ama sahibinden satıs yerinden cok reklam yerine dondu
adam clio rs le megane rs i takas yapıcak uste para istiyor:D
yok ole bir sey arkadaslar bunu 4-5 tane 182 cevirmiş bir arkadas piyasası olarak soyluyorum
birisi demişki belgesi olan koysun, mahkemedemiyiz
belge isteyen arasın maisi 2005 model arabanın 2007 aralıkta hangi kosullarda hangi fiyata satıldıgını ogrensin, ondan sonrada neden o fiyata satıldıgını kendi kendine sorgulasın
neyse cok fazla dallanmasın
dedigim gibi satıcı kişi piyasa kosullarından aracın durumuna gore koyar fiyatını müsterisinide bulur satar
Türk lirası azmış euro yazsaydınız :)