User Tag List

Sayfa 129/221 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon
4197 sonuçtan 2.433 ile 2.451 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18-25 arası düzgün temiz RS bulunur bence. ( Ekstralara göre fiyat artacak şekilde belirttiğim aralık. )

EL RS gidici galiba misal, kaça anlaşıldığı satıcı ile alıcı arasında ama illa ki pazarlık olmuştur 19.500 rakamından.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bende bu ara rs alayım diyorum ama.. 18-19 arası ayırabileceğim bütçe.. Komple boyalı olabilir sıkıntı değil..

Motoru arızalı vs olmasın yeter.. Sanayi sanayi uğraşmak istemiyorum Küçük kazalar muhakkak vardır.. 1-2 çamurluk değişik olsa da olur.. Kız oğlan kız beklentim yok Dediğim gibi yürüyenin de, motorunda sorun yoksa o rakamlara kadar çıkabilirim..

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bende bu ara rs alayım diyorum ama.. 18-19 arası ayırabileceğim bütçe.. Komple boyalı olabilir sıkıntı değil..

Motoru arızalı vs olmasın yeter.. Sanayi sanayi uğraşmak istemiyorum Küçük kazalar muhakkak vardır.. 1-2 çamurluk değişik olsa da olur.. Kız oğlan kız beklentim yok Dediğim gibi yürüyenin de, motorunda sorun yoksa o rakamlara kadar çıkabilirim..
    kafa aynı yürürü mekaniginde şasesinde motorunda sıkıntı yoksa eger yemişim byoasını degişenini bunu benim arabam degişenli fln diede yazmıyorum benim aramda degişen yok 4 parça boya var ama öyle olmasada düzgünlügü için bir rs e gene para veririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18-25 arası düzgün temiz RS bulunur bence. ( Ekstralara göre fiyat artacak şekilde belirttiğim aralık. )

EL RS gidici galiba misal, kaça anlaşıldığı satıcı ile alıcı arasında ama illa ki pazarlık olmuştur 19.500 rakamından.
    yaf kanka arabacı adam böyle konuşur işte böyle yorum yapar şimdiki zırtolar sandalyeyi arabanın önüe çekip 2 foto -cila pıs pıs hadi 25 kagıtlık araba oldu 30 kagıt arabaya git bak kapıya getirmessin ama çocuk bikere reklamlanmış

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu 1.4 otomatik clioya 18 19 ceker olmuslar makyajlı kasaları var 20 21 diyenler mevcut
    piyasa gercekten cok degişti
    rs alır lpg takarım ole gezerim genede vermem o parayı 1.2 1.4e
    arada daglar kadar kullanım farkı var
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu 1.4 otomatik clioya 18 19 ceker olmuslar makyajlı kasaları var 20 21 diyenler mevcut
    piyasa gercekten cok degişti
    rs alır lpg takarım ole gezerim genede vermem o parayı 1.2 1.4e
    arada daglar kadar kullanım farkı var

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle örnek vereyim bende bundan 1.5 sene önceye kadar corsa 1.7 dizelleri 10 12 arasına alınıyodu şimdi ise en kötüsü leşine bile 12 13 binilcek masrafsız olanlarda 16 ila 20 arası isteniyor ve satılıyor her geçen günde fiyat artışı devam etmekte

Rs bakacak olursak hakkında istenilen fiyatlar gayet mantıklı ama bu arabaya biraz gönül verip binmek lazım mantıksız ustalar ve işlemler yapılınca yok motor gitti şu oldu kötü araba yaramaz araba gibi şeyler duruyoruz malesef alacak adamda bundan etkilenip vaz geçiyor yabancı forumda adamlar neler yapıyor tık yok arabada tr de ise 1 veya 2 geçmez

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle örnek vereyim bende bundan 1.5 sene önceye kadar corsa 1.7 dizelleri 10 12 arasına alınıyodu şimdi ise en kötüsü leşine bile 12 13 binilcek masrafsız olanlarda 16 ila 20 arası isteniyor ve satılıyor her geçen günde fiyat artışı devam etmekte

Rs bakacak olursak hakkında istenilen fiyatlar gayet mantıklı ama bu arabaya biraz gönül verip binmek lazım mantıksız ustalar ve işlemler yapılınca yok motor gitti şu oldu kötü araba yaramaz araba gibi şeyler duruyoruz malesef alacak adamda bundan etkilenip vaz geçiyor yabancı forumda adamlar neler yapıyor tık yok arabada tr de ise 1 veya 2 geçmez
    Hocam bu birazda araç sahipleri ile alakalı,VVT kasnagını çıkma takarsan yada triger sıyırdıktan sonra aynı kasnakla yola devam edersen illaki tekrar sorun oluşur,aracın bazı parçaları anormal pahalı olduğu için ucuza kaçma yolu çoğu araçta sıkıntıya yol açtı böylede gider.
    Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.

hondarklove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada 06 zm 981 hakkında bilgisi olan varmı
    eg love hastalık.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondarklove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada 06 zm 981 hakkında bilgisi olan varmı
    Hocam onceki sayfalarda yeterince bilgi vardi, bir bakin isterseniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/otom...c-clio-rs.html

temiz ve bakımlı bir araçtır arkdaşlar düşünen olursa benimle irtibata geçebilir araç benim aracımdır sadece bazı sebeblerden üzülerek satıyorum..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/otom...c-clio-rs.html

temiz ve bakımlı bir araçtır arkdaşlar düşünen olursa benimle irtibata geçebilir araç benim aracımdır sadece bazı sebeblerden üzülerek satıyorum..
    çok önceden haberi geldi de geç kaldık daha doğrusu 106 aldım 2 ay önce.. ilk siz almadan almak istemiştim de arabam satılmamıştı
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok önceden haberi geldi de geç kaldık daha doğrusu 106 aldım 2 ay önce.. ilk siz almadan almak istemiştim de arabam satılmamıştı
    hayırlısı hocam herşeyin diyelim

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zm Rs için yalnış bilgiler var yine yazılmış bişeyler
    Bir kere tavanda boya yok. Şanzıman sıfır serviste değişmişti evet. Araç sıfır araçlar ile birlikte üst otoparkta yatarken tavandaki silikonlar tavanı hafiften çekmiş dalgalanma var bu sebeb ile hattaki o sırada tavanda hafiften güneş yanığıda başlamıştı o sebeble boya olmasın diye kaplanmıştı. Bakımları serviste ve tam yapılmıştı. Alacak arkadaş baktırsın ustasına değerlendirsin , son durumu hakkında bişey diyemem çünkü bilmiyorum.
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...
    Bilgisi olan var mıdır nedir ne değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse bişey bilmiyor mu bu araç hakkında.
    Adamla konuştum 2 parça boya olduğunu (Sağ çamurluk ve ön kaput) değişeni olmadığını oğlunun kullandığını ve yeni kasa megane alacakları için sattıklarını söyledi yaklaşık 1,5 yıldır onlardaymış temiz sorunsuz bi Clio alamıcaz heralde

CEMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orçun Dikayak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse bişey bilmiyor mu bu araç hakkında.
    Adamla konuştum 2 parça boya olduğunu (Sağ çamurluk ve ön kaput) değişeni olmadığını oğlunun kullandığını ve yeni kasa megane alacakları için sattıklarını söyledi yaklaşık 1,5 yıldır onlardaymış temiz sorunsuz bi Clio alamıcaz heralde
    2 parça boyalı arabayı beğenmiyorsan bence sen rs bakma. Boyasız kazasız olanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Hadi diyelim buldun kimse o aracı ucuza vermez. Hadi diyelim parayı bastırdın aldın boyasız hatasız bir araba. Yaşın 23 kanın kaynıyor Allah korusun bi aksilik olsa bir parça bile boyatsan yapacağın zararı bir düşün. Bence kaportası mekaniği düzgün bir araç al .

Bu arada koymuş olduğun linkte herhangi bir ilan görünmüyor. Bahsettiğin aracıda tanımıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CEMAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 parça boyalı arabayı beğenmiyorsan bence sen rs bakma. Boyasız kazasız olanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Hadi diyelim buldun kimse o aracı ucuza vermez. Hadi diyelim parayı bastırdın aldın boyasız hatasız bir araba. Yaşın 23 kanın kaynıyor Allah korusun bi aksilik olsa bir parça bile boyatsan yapacağın zararı bir düşün. Bence kaportası mekaniği düzgün bir araç al .

Bu arada koymuş olduğun linkte herhangi bir ilan görünmüyor. Bahsettiğin aracıda tanımıyorum.
    Kardeşim önce bi sakin dille konuş ben zaten gidip turşu alacak biri değilim ayrıca attığım linkteki araca 21,500 lira çekilmiş durumda araçtaki boyada değil benim takıntım çamurluk+kaput boyanınca darbesi ne durumdadır kaza yapıldı da mı boyandı çizikten mi diye bilen birisi varsa cevaplasın anlamında.
    Kan kaynamasına gelirsek kaynamaktan değil parasına göre uygun bi araç almak amacım yol yapmadığımdan dizel bakmıyorum benzinli fiyat performans aracı arıyorum.
    Boya konusuna şöyle açıklık getiriyim aracında komple boya olsun darbesi artık kat yapmış macunu olmasın ben o aracı alırım sanırım yeterince açık bi cevap olmuştur.

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orçun Dikayak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim önce bi sakin dille konuş ben zaten gidip turşu alacak biri değilim ayrıca attığım linkteki araca 21,500 lira çekilmiş durumda araçtaki boyada değil benim takıntım çamurluk+kaput boyanınca darbesi ne durumdadır kaza yapıldı da mı boyandı çizikten mi diye bilen birisi varsa cevaplasın anlamında.
    Kan kaynamasına gelirsek kaynamaktan değil parasına göre uygun bi araç almak amacım yol yapmadığımdan dizel bakmıyorum benzinli fiyat performans aracı arıyorum.
    Boya konusuna şöyle açıklık getiriyim aracında komple boya olsun darbesi artık kat yapmış macunu olmasın ben o aracı alırım sanırım yeterince açık bi cevap olmuştur.
    Bi önceki mesajınızla bu mesajınız tamamen zıt yalnız CEMAL hocamda ilk mesaja istinaden yazmış,bahsi geçen araçlar fiyat,performans arasında genelde gençlerin kullandığı araçlar,1-2 parça boya hatta 3-4 parça boya çokta önemli değil(tavan hariç),baktığınız araç dışarıdan çok düzgün duruyor,plakası kapatılmış plaka söylerseniz yardımcı olabilecek arkadaşlar illaki vardır.
    Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)