18-25 arası düzgün temiz RS bulunur bence. ( Ekstralara göre fiyat artacak şekilde belirttiğim aralık. )
EL RS gidici galiba misal, kaça anlaşıldığı satıcı ile alıcı arasında ama illa ki pazarlık olmuştur 19.500 rakamından.
18-25 arası düzgün temiz RS bulunur bence. ( Ekstralara göre fiyat artacak şekilde belirttiğim aralık. )
EL RS gidici galiba misal, kaça anlaşıldığı satıcı ile alıcı arasında ama illa ki pazarlık olmuştur 19.500 rakamından.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Ya bende bu ara rs alayım diyorum ama.. 18-19 arası ayırabileceğim bütçe.. Komple boyalı olabilir sıkıntı değil..
Motoru arızalı vs olmasın yeter.. Sanayi sanayi uğraşmak istemiyorumKüçük kazalar muhakkak vardır.. 1-2 çamurluk değişik olsa da olur.. Kız oğlan kız beklentim yok
Dediğim gibi yürüyenin de, motorunda sorun yoksa o rakamlara kadar çıkabilirim..
![]()
şöyle örnek vereyim bende bundan 1.5 sene önceye kadar corsa 1.7 dizelleri 10 12 arasına alınıyodu şimdi ise en kötüsü leşine bile 12 13 binilcek masrafsız olanlarda 16 ila 20 arası isteniyor ve satılıyor her geçen günde fiyat artışı devam etmekte![]()
Rs bakacak olursak hakkında istenilen fiyatlar gayet mantıklı ama bu arabaya biraz gönül verip binmek lazım mantıksız ustalar ve işlemler yapılınca yok motor gitti şu oldu kötü araba yaramaz araba gibi şeyler duruyoruz malesef alacak adamda bundan etkilenip vaz geçiyor yabancı forumda adamlar neler yapıyor tık yok arabada tr de ise 1 veya 2 geçmez
Hocam bu birazda araç sahipleri ile alakalı,VVT kasnagını çıkma takarsan yada triger sıyırdıktan sonra aynı kasnakla yola devam edersen illaki tekrar sorun oluşur,aracın bazı parçaları anormal pahalı olduğu için ucuza kaçma yolu çoğu araçta sıkıntıya yol açtı böylede gider.
Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.
http://www.techturkey.com/forum/otom...c-clio-rs.html
temiz ve bakımlı bir araçtır arkdaşlar düşünen olursa benimle irtibata geçebilir araç benim aracımdır sadece bazı sebeblerden üzülerek satıyorum..
Zm Rs için yalnış bilgiler var yine yazılmış bişeyler
Bir kere tavanda boya yok. Şanzıman sıfır serviste değişmişti evet. Araç sıfır araçlar ile birlikte üst otoparkta yatarken tavandaki silikonlar tavanı hafiften çekmiş dalgalanma var bu sebeb ile hattaki o sırada tavanda hafiften güneş yanığıda başlamıştı o sebeble boya olmasın diye kaplanmıştı. Bakımları serviste ve tam yapılmıştı. Alacak arkadaş baktırsın ustasına değerlendirsin , son durumu hakkında bişey diyemem çünkü bilmiyorum.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Connecting site...
Bilgisi olan var mıdır nedir ne değildir.
Kimse bişey bilmiyor mu bu araç hakkında.
Adamla konuştum 2 parça boya olduğunu (Sağ çamurluk ve ön kaput) değişeni olmadığını oğlunun kullandığını ve yeni kasa megane alacakları için sattıklarını söyledi yaklaşık 1,5 yıldır onlardaymış temiz sorunsuz bi Clio alamıcaz heralde![]()
2 parça boyalı arabayı beğenmiyorsan bence sen rs bakma. Boyasız kazasız olanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Hadi diyelim buldun kimse o aracı ucuza vermez. Hadi diyelim parayı bastırdın aldın boyasız hatasız bir araba. Yaşın 23 kanın kaynıyor Allah korusun bi aksilik olsa bir parça bile boyatsan yapacağın zararı bir düşün. Bence kaportası mekaniği düzgün bir araç al .
Bu arada koymuş olduğun linkte herhangi bir ilan görünmüyor. Bahsettiğin aracıda tanımıyorum.
Kardeşim önce bi sakin dille konuş ben zaten gidip turşu alacak biri değilim ayrıca attığım linkteki araca 21,500 lira çekilmiş durumda araçtaki boyada değil benim takıntım çamurluk+kaput boyanınca darbesi ne durumdadır kaza yapıldı da mı boyandı çizikten mi diye bilen birisi varsa cevaplasın anlamında.
Kan kaynamasına gelirsek kaynamaktan değil parasına göre uygun bi araç almak amacım yol yapmadığımdan dizel bakmıyorum benzinli fiyat performans aracı arıyorum.
Boya konusuna şöyle açıklık getiriyim aracında komple boya olsun darbesi artık kat yapmış macunu olmasın ben o aracı alırım sanırım yeterince açık bi cevap olmuştur.![]()
Bi önceki mesajınızla bu mesajınız tamamen zıt yalnız CEMAL hocamda ilk mesaja istinaden yazmış,bahsi geçen araçlar fiyat,performans arasında genelde gençlerin kullandığı araçlar,1-2 parça boya hatta 3-4 parça boya çokta önemli değil(tavan hariç),baktığınız araç dışarıdan çok düzgün duruyor,plakası kapatılmış plaka söylerseniz yardımcı olabilecek arkadaşlar illaki vardır.
Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)