Varmi alinabİlcek rs
Varmi alinabİlcek rs
www.honda-tech.com
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45042304/detay
Bilgisi olan var mı ?
///M yolunda..
Piyasa mantığı maalesef şu şekilde işliyor.
Ucuza bir araç bulunuyor peşinden alınıyor.
Aracın birtakım değişmesi gereken parçalar tespit ediliyor.
Parçaların değişim maliyeti kafayı kurcalıyor.
Bu işlem es geçiliyor.
Araç aldığı gibi kullanılmaya devam ediliyor.
Çevre veyahut internet üzerinden olası her platformdan araç için ''canavar , ciğerli , 10 numara vb vb.'' empozesi yapılıyor.
Sonrasında araç hiç bir maliyet üstlenilmeden + karlı bir şekilde el değiştiriyor.
Sonra alan arkadaş araç '' muhteşem , ciğerli , boyasız vb vb '' zannediyor
Zamanla öyle olmadığını anlıyor.
Oda bu aracı , elden çıkartmak için tıpkı çevresindeki empozeciler gibi davranmaya karar veriyor.
Bu canlandırmalarda anlatılan şahışlar kesinlikle hayal ürünü değildir![]()
forumda plakayı arama yaptırdıgınızda bir sürü fotoğraf ve videolar çıkıyor, eski sahiplerine kadar ulaşabilirsiniz. Araç sahibini arayıp bilgi alabilirsiniz, forumada üye konuyu okuyup çıkıyor sürekli
Kesinlikle bu söylediklerinize katılıyorum ve sadece RS için geçerli değil.
Size sorguladığım araç hakkında düşündüklerimin arasında bu konuda mevcut![]()
Bu arada kendisiyle bir anlaşmaya varamadık. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Hahahahah bu kadar mantıklı olabilir bide şöyle bişey var ben kendimden örnek vereyim benim gibi RS'den anlamayan plakaya göre sorgulayıp güzel araç diye alanlar var alıp 1,5 yılda aşağı yukarı 12000 TL masraf edenler var diyemiyorum ben binicem diye ettim ha kötü mü ettim gayet memnunum yani kısaca anlayan birisi ile bakın bu tarz araçlara öyle ciğerli falanlı filanlı ile olmuyor bu işler burdan ne kadar sorgularsanız sorgulayın bir iki kişi iyi der kimse kötü demez siz alırsınız sırf zarar olur belkide sorunsuz olur ama dediğim gibi anlayan kronik sorunlarını bilen biriyle beraber bakın bu araçlara.
arkadaşlar BS rs eski sahibi benim.
http://www.techturkey.com/forum/foto...tml?highlight=
http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
iki linkten bakabilirsiniz.aracı ilk aldıgımdaki fotoları mevcut aracın kaportada hata yoktu ön tamponu boyattım özellikle baktırdım hiç bir darbesi yok arka tamponu degiştirdigimde baktım hiç bir darbesi yok trameri temizdir kazasız bir rs dir.
hasar kaydı yoktur.aracı serkan okan ankarada serviste kendisi boyatmıştır.ben tavan hariç zannediyordum ama komple boyanmış böyle bilerek bakmaya gidersiniz.kuş kaput orjinal üzerindedir.Motoru yürürü cogu rs göre iyidir.ben aldıgımdan sattıgım ana kadar kar düşünmeden ömürlük binecekmişim gibi ilgilendim aracla marşpiyellerini bile yurt dışından getirttirdim.ve karlı satmak içinde ugraşmadım aracı sattıgım fiyatla yazılan fiyatta satan arkadaşın zararı bile vardır.
arac bendeyken ibrahim yenen ve can abi bizzat yazılımı güncellemişlerdir. kendileride gördü aracı.motorunda kaportasında hiç bir sıkıntı yoktu. eger sattıgım gibiyse hala cünkü sattıgım günden beri görmedim duymadım çünkü alan arkadaş sosyal anlanla ilgilenmeyen bir arkadaş.şu anda alınabilecek en iyi ve güzel rs dir.şahsi fikrim.
alan arkadaşla tekrar görüştüm kendisi yurt dışına cıkacakmış geri gelmeme durumu varmış o yüzden fiyatı bu şekilde yazmış fiyata aldanmayın derim.
aracın çalışmayan hiç bir aksamı yoktu.
başka sorunuz varsa cevaplarım.
Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
Mamut Civic HB - VT 818
Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348
Benim iki clio rs imide alma hikayem çok enteresandır.
Birisinde herhangi bir avm de arkadaşla yemek yerken hadi rs alalım mı sana demesiyle , o an denk ve uygun gelen bir rs alarak clio hayatıma start vermiş oldum
Şu andaki rs'iminde hikayesi bundan daha enteresandır.
Bu konu içerisinde( bir kaç sayfa öncesinde) şu andaki aracımı siteye üye herhangi bir arkadaş sorgulamıştı.
Bende aracı ve sahibini inceden kötüleyip bildiklerimi anlatmıştım.
Tabii aracın sahibi yazdıklarımı görüp özel mesaj yoluyla ulaşmıştı ve yazanlar pekte iyi sayılmazdı
Kendisine kötüleme nedenlerimi doğal bir insan gibi anlatıp olayı tatlıya bağlamış hatta sonrasında arkadaş olmuştuk.
Bu sayede 1-2 hafta içerisinde bu arkadaş ile anlaşıp 2. clio rs imi almış oldum.
Senin içinde hayırlısı olsun kardeşim
Aslında düşünce temelde çok masum ve herkesin istediği bir durum.
Hiç para harcamamak
Deli gibi gazlamak
Bozulmayan sport bir araba sahibi olmak
Maalesef böyle bir araba üretilmedi
Mantık Tofaş , gerçekler Clio Rs mantalitesi olmuyor
Senin konunuda takip ediyorum
Açıkcası bir ara vazgeçicek diye düşünüyordum , beni yanılttın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)