hizli cevabiniz ve bilgiler icin tesekkur ederim.
sahibini tanirmisiniz? ve bahsettiginiz video'nun linkini paylasma sansiniz var mi acaba?
tesekkurler.
O arabanin videosu yok bi kere ankara enkada gormustuk arabasini dayanamayip gittik yanina tamimiyoruz kendisini ve sevecen sekilde konustuk muhabbet ettik gitti yanlis hatirlamiyorsam oguzhandi ismi ama soyadini bilmiyorum . O bahsettigim video kirmizi clio 3 RS icin idi
tesekkurler
o araç internette satılık işteçok zevkli araçlardır 182 ler
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
sarı rs'in sahibi oğuzhan özbek idi.daha önce dediğim gibi aracını bilen seven ve aracı ciddi derecede temiz duruyordu.Şimdiki ilan fiyatı ise kronik olmuş o fiyatlara satılmadı diye biliyorum.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
tekrar bilgileriniz icin tesekkur ederim.
bence'de internetteki fiyat bu donem icin yuksek, diger bir yandan kulaktan dolma bilgiler ile duydugum otomobilin 43bin TL'ye el degistirdigiydi..
bu tur otomobiller malesef hizli el degistirmekte ve her seferinde piyasa daha da yukselmekte.
Fiyata bişey demek istemiyorum ama o araç gerçekten "tek" sözünü hakedecek bi araba. Şu an yazan rakama yakın bi meblağa gideceğinden şüphem yok. Söylemek istedim.
Şahin olmuş 20 lira. Şu nadide araçlara kaç para istenmesi lazım anlamak güç. Ölücülüğü bari tadında bırakmak lazım. Saçma sapan zihniyetler yüzünden biçok rs heder oldu zaten. Çivi çakmayı bırakın üzerindeki çiviyi söküp atacak kadar kırbaçlayan asabi gençlik sayesinde leş+leş kıvamında rs doldu her yer farkında mısınız?
Bari düzgün kalanlar için fiyatı kronik olmuş falan demeyin rica ediyorum.
Kronik neden yazmışım bilemiyorum aslında anlatmak istediğim araç atıyorum 40a satıldıysa sonra 60a ilan düşmesi komik demek istemiştim.Yoksa iyi mal iyi para eder etmeli ona hiç bir şey demiyorum.Ki sahibi sanıyorum 47 50 gibi rakamdan ilan açmıştı ve verememişti.Sonra satın alan kişinin birden 60 70 gibi farkla ilana koyması biraz garibime gitti.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Aslında haklısınız. Ekmekten ziyade lahmacun yenmek istenmiş burada. Bariz belli
Tek tutar tarafı ise araba iyi kondisyanda. Bi de orijinal sıvı sarı renginde. Bi de asabi gençlik sayesinde rs.lerin piyasası haketmediği şekilde kötü. Gerçi o arabaların kendileri de kötü zaten. İyi olanların çoğu ilana bile düşmeden yer değiştiriyor.
172 rs lere 30 35 lira arasında istenmesine bile çok diyenler,şaşırmışlar diyenler var.Hadi şahinleri geçtim,şuan eli ayağı düzgün diyebileceğimiz yani en azından iyi toplanmış 106 lara 35 lira istiyorlar.Gözümle gördüğüm tanık olduğum araçlar var 33 lere verilmeyen 35 lere satılan.
106 lar o parayı ediyosa 172 ler her türlü gözü kapalı eder.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Ölücülük başa bela.![]()
Bir şeyin "istenmesiyle" o şeyin "eder olması" aynı şey değil. Fabrika kondisyonunda ve kalitesinde toplanıp bakılmadığı sürece 106 ya 35 verilmez... O da hani alıp çocuğunuza bırakmayacaksanız. Hepi topu 106 yani ne kadar ikonik olsa da... Milletin kafasına göre "keyfe keder" fiyat yazması piyasayı o fiyatlara çekiyor maalesef. Algı da "ee o ediyorsa bu hayli hayli eder!" Öyle bir şey yok arkadaşlar hemen hemen hergün siteyi güncelliyorum hangi aracın hangi fiyata düştüğü buna rağmen nasıl satıldığı görüyorum. 35 den kapıyı açan bir haftada 25e iniyor. Çünkü alan yok. Ha clio rs, astra bertone turbo gibi genelde içine edilmiş lpg ile binilmiş ırzına geçilmiş, zaten sayıca az olmasına rağmen katledilmiş "zamanına has gerçekten ikonik spor araçlar", cidden işini bilen, emin ellerde kişilerce bakılmışsa o zaman dediğiniz paralar verilir. Mesela bugün bir rs girmiş ilana. Aracın kazası var mı yok mu bilemem ama sahibinin itina ile bakıp kullandığı, seçtiği malzemelerden ve titizliğinden belli... Şimdi o adam bile 40 küsür isterken, ki pazarlık edilebilir, layektayn milletin 35 yazması o aracın 35 eder olduğuna anlamına gelmiyor... Clio rs'i seviyorum ve takibimde olan bir araç. Ama fiyatları saçmalaşır ve artık gelişigüzel 40 barajını aşar duruma gelirse ister istemez "acaba" derim ve biraz daha ekler daha yeni veya başka araçlara yönelirim şahsen...
Kimse kusura bakmasın şuan bir rs e 35 verilmez. Serkan ın yaptığı rs leri ayrı tutuyorum onlarda ilanda değil zaten. Bende bir ara niyetlendim rs yapmaya ama en leşi bile 25-30 yazıyor ee ben alsam o halde binmem ve binilecek kondisyona getirmem için bir o kadar daha para harcamam gerektiğini görünce vazgeçtim. Haa fazla titiz olmasam arada gaz basıp cilalayıp satarım mantığında olsam alabilirdim ayrı konu.
Irzına geç, çivi çakmadan ilana koy, bi de iki üç tane şakşakçı kankiyle ilana koy, vb.vb.
Bu tarz tiplere değil, g.tü yanmış gibi araba alan arkadaşlara kızmak lazım. Almayın kardeşim bubtarz tiplerden araba. Arabanın bi tek dili yok. Olsa neler anlatacak. Hatta duruşuyla bile anlatıyor. Ama bizim uyanık geçinen gençlik gidip alıyor nasıl oluyosa. 172lerde çok karşılaştığım bi durum. Baktı olacak gibi değil, ister istemez o şark kurnazlığı içeren ezik sistemin parçası oluyor. Kötü niyet olmasa da arabayı överek elden çıkarmaya çalışıyor. Hee bi de dediğim gibi, art niyetli uyanıklar var ki evlere şenlik. Gazlamalık ve sezonluk araba arama gibi bi zihniyet oluşmuş memlekette.
Katılıyorum. Ağzınıza sağlık. Araba leş durumdaysa ne marka ya da ne model olduğu hiç önemli değil. Tabii ki fiyatı da. Çünkü satılmıyor uzun süre.
Sarı için ise fiyat bence olması seviyelerde ya da hadi bilemedin bi tık fazla olsun. Çünkü muadili yok. Ee ***** bu arabaların seveni de çok. Hal böyleyken fiyat şahsen benim gözüme pek batmıyor nedense.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)