25 bine kadar motoru sorunsuz para harcatmayacak,boyasız filan zaten demiyorum da ağır hasarı şaside işlemi olmayan 172 bulmak mümkün müdür ?
25 bine kadar motoru sorunsuz para harcatmayacak,boyasız filan zaten demiyorum da ağır hasarı şaside işlemi olmayan 172 bulmak mümkün müdür ?
Vardı aslında, fiyatı da gayet uygun yazıldı. Motor yada yürüyeninde hiç bir sıkıntı yoktu. Ancak bu seferde millet " niye bu araba bu kadar ucuz" kıllandı, aramadı. Satışta neredeyse 1 ay durdu araba. Bizim millete iyilik yaramaz çünkü. 35bin lira yazılsaydı çok mu süper bir araba olacaktı acaba![]()
Beyler 06 TIC 01 plakali araba nasildir ? Satiyormus sahibi sanirim alinir mi nasildir motor durumu ?
Teşekkür ederim cevaplar için.Renk farketmeksizin 172 satan varsa dilerse pmden dilerse buradan yazarsa bi bakabilirim beklentilerim şasisi işlemsiz motoru sağlıklı orta halli bir araç,boncuk bir şey aramıyorum
Yıkık dökük araçlar kendini belli ediyor zaten gerek sahibinin üslubuyla gerek aracın duruşuyla. Bir de salak saçma fiyatlar yazmıyorlar mı tam efsane. Ara ara ayda 1 düzgün araç düşüyor makul denecek şekilde. Gerçi dışı ne olursa olsun içi laguna olma ihtimali var yine dikkatli olmak lazım.
artık saçma fiyat şöyle böyle fiyat aralığından vazgeçin neye göre saçma uçuk kaçık. kimse kusura bakmasın 1.6 ies 30-40 lı paralara alıp sevinen ler var. geçenlerde gözümün önünde vtec2 41 bin tl ye satıldı bitane keza corsa 1.7 ler 17-18 den aşağı zaten elle tutulanı bile yok. İsteyen kabul etsin yada etmesin rs ler karakterli araçlar özel bir araç evet abi içi sümbülle 1.4 16v yle aynı olsun olmasın bu arabanın onlarla yakından uzaktan alakası yok hele ki yukarda bahsettiğim araçla hiç alakası yok zaten kıyaslanıcak araçlar bile değiller. Eğer bu araçlar 25-30 lira bandının üstüne çıktılarsa haklarıdır bu araçların(çöp tenekesi ve jilet olması gereken rs ler var onları saymıyorum) Türkiyede sayılı olan , parçaları rahatça bulunan ve ucuz olan , yakıtı 320d lerle neredeyse aynı olan ve gayet yeterli performansı olan bir araç hakkı 20-25 olmamalı. kusurum ve ayıbım olduysa affola...
Ben laf yetiştirmekten yıldım. Siz gene üşenmemiş yazmışsınız. Bizim insanımız, hele hele reno grubuna bakanların çoğu maalesef ölücü. Hem param dursun hem de pastam olsun. Yok öyle bişey arkadaş. Bazıları istiyor ki 20 lira olsun, çiçek gibi olsun, benim olsun. Oldu anam. Başka? 1 depo da benzin koyup öyle yollasınlar di mi? Sırf bu salak saçma müşteri portföyü yüzünden bi gün istemeyerek de olsa bu markadan kopacam yemin ediyorum. Sahtekarlıklar, düzenbazlıklar, olmayan şeyi varmış gibi göstermeler veya tam tersi, sezonluk gazlanacak araba muhabbetlerine meze olmuş rs'ler, fiyat öldürmek için taklalar atmalar, anasını belleyip ona buna itelemeye çalışmalar, vb vb vb... Abidik gubidik muhabbetler...
Yıldım dedim ama gene yazmışım :/
Para harcatmayan RS var. Olmaz mı? Ama marifet onu bulabilmekte. Tabii bi de Merdan usta gibi bi tanıdığınız olmalı.![]()
Hee aklıma gelmişken... Bi o kadar daha önemli bi husus var. Ölücülük, mezarcılık yapılırsa olmaz o iş. Paraya kıyacan. Hem pastam olsun, hem param cebimde dursun diye bi olay anca masallarda olur.
Bu nadide makinalara merakı olan arkadaşlara ufak bi tavsiyem olsun istedim.![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)