önden kazası hımm tşkr. kardeşim ..:icon_tup:
Printable View
arkadaşlar FL rside satıyoruz bgun yarın ilan açıcam pm atabilirisiniz bilgi için..
Bu birkaç ay önce edirnede satılık olan araçmıdır.?
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 84452977
sana 70.000 olur
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70662995
aracı tanıyan varmıdır? teşekkürler.
biri aradı ben boyasız arıyorum dedi;
bulamazsın dedim, fabrikadan çıkmadan boyuyorlar hepsini dedim...
akıl var mantık var bu yaşta SPORT bir araçta illaki kaza olabilir önemli olan nasıl yapıldığı ve kazanın etkilediği yerlerdir.....
CUB - Can umut baykanın sattıgı 06 RS plaka araç çok çok temizdir
Masaya oturup pazarlık yapıp almanızı tavsiye ederim
:eek: bana aklı başında ilk kez dendi çok sevinçliyim:eek:
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 77097528
bunun durumu nedir alim mi ?
20000 o araba için gayet normal bi para,aynı marka arabayı daha ucuza satablen arkadaslar diğerlerinden de aynı sey beklemesinler,spor aracta iyi mal her zaman iyi para yeter ki Allah sıkışıklık yuzu gostermesin..
Teşekkürler Selçuk.
Fiyata çok diyenler için farklı seçeneklerde Rs ler var sahibinden de isteyen onlara bakabilir sorun yok. Ben bu güne kadar 3 tane üstüme 1 tane de kuzenim üstüne olmak üzere 4 rs aldım. Zm yi aldığım fiyat ortada sattığım fiyat ortada daha bir iki ay öncesi 20000 tl ye verdim... Ozan dan aldığım fiyat ortada ekstraları ortada , bu sebeble fiyatıma çok diyen arkadaşlar veya arkadaş ; benim aldığım fiyatada çok demiş oluyorlar. Kusura bakmayın ben Rs ten anlamıyorum o sebeble çok yüksek fiyata Rs almışım demi. İsteyen istediği fiyata alır gezer sanayi sanayi , ben malasef bu sanayi zevkinden uzağım keyfim yerinde.
haluk selcuk 39 rs plakalı cvk ve eskı zy plakalı rs sahibi kardeşlerimizin rsleri cok kral
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 84121245
bu rs bılen varmı yada 17bıne kadar tavsiyesi olan arkadas varmı rs
ne yane YC rs patlakmı :)
sürücü haricinde deforme haric arabada leke yok iç dış motor içi dahil.
Masraf olarakta hiçbirşeyinden kaçmadım suanda sayılı rs'ler arasında diye görüyorum kendi aracımı yapilan işlemler yapilan uygulamalar içinde.
Bana suanda gelen miktarıda 22'bin tl üzeridir. (Boya ve Kompla Şanzıman'da içinde)
çok temiz rs var bir sürü.
satanı bulmak zor :D
ewet ali kardeş tam alacağım diyorum baska bişey cıkıyor parayı 20.000 yaptım baska bişey cıktı kaldı 8000 :) vadeli alalım diyorum warsa :)
vadeli olsa alırım bir rs faizli gibi
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 84452977
Bu araç hakkında bilgi verebilecek varmıdır?
13 e izmire geldi, peki durumu nasıl? okudum ama postlarda belirtilmemiş.
Ya bana ucuz yollu ama sorunlu olmayan rs lazım beyler. pistte kullancam
bu araç mersindeki mi?
2005 clio rs
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
güncel olsun