huk 77 eski aracim. bikac bilgi yazayim. zaten aracin benden onceki sahipleride buraya uye onlarda gorurse yazar biseyler.. arac 0 olarak ankaradan alinmis. sonra istanbula gitti. izmire geldi burada 3 el degistirdi ve tekrar istanbula geldi. 2008 tarihinde arkadan bir hasar almis. arka panel saci arka tampon arka travers alt saci bunun disinda ampul degisimi bagaj yazilari vs basit seyler var degisenler. bagaj kapagida boyanmis gozukuyor kayitlarda. tabi bunlarin hepsi renault serviste yapilmis . en son servis kaydi 2010 mart ayinda gozukuyor. 131000kmde girmis servise. kmde bi sikinti yok yani bence. ben zaten tas catlasin 1000km falan kullandim. buarada trigerini kimse degistirmediyse trigerinin degismesi gerekir. kmsi henuz gelmedi 162000de degismesi lazim ama en son trigeri 2007de degismisti aracin. arkadaki hasari goz korkutmasin bence agir bisey degildi. sonucta agir kazasi olsa ben almazdim. benden onceki sahipleri oldukca iyi bakmis buarada bende fazla kullanmadim zaten. alinabilir tabiki amma bu fiyatlara degil bence. baska sorunuz varsa pm atabilirsiniz.
2002 model olan 41 RS benim eski aracım.39000 km yaptım o arabayla.
Mazisi çok karışık tavsiye etmem artık.tepeden tırnağa ezbere biliyorum hangi vidasının neresinde ne kadar pas var ına kadar.
Diğer Huk 77 ide iyi biliyorum geçen şanzımanı ben sattım zaten ve bikaç parça daha.
Araba temiz güzel fiyat konusunda yorum yapamam.
Arkaslar ilanda olmayan eski va rs imi ozel sebepler nedeni ile satmak durumundayim fiyati oldurmek icin aramayin gecmisi belli arabadir bagaj ve tavan boyasizdir on panel radyator vs orjinaldir arac suanda moonrock kaplidir herseyi dortdortluktur vwtech dyno ciktilari elimde mevcut kompresyon ve ekspertiz yaptirabiliriz uzerinde ekstralari mevcuttur ve o sekilde saticam ilgilenenler pm atmasi yeterli bakip baktirabilirsiniz kime isterseniz sorabilirsiniz
Bende bi Rs bakıyorum değişeni olmayan.
Fiyatı öldürmeyelimde ne istiyorsun onu yazmamışsın Emre.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
emre hala satma taraftarın değilim ama ne sebeple sattığını biliyorum haklısın.
aracın eski sahipleride tech e üye son 3 sahibinide tanıyorum temiz ve bakımları extra ve fazlasıyla yapılmış bir araçtır herşey zamanından çok önce değişti üzerindeki extralar bol dur isterse emre yazar tüm extralarını ölücülük yapmaktan ziyade aracı görmeniz pazarlığınızı ona göre yapmanız daha makuldür gelip görürseniz zaten ne denli diri bir araç olduğunu anlarsınız.
Emre deki araç sanırım benim önceki RS 311 , mayıs ayında sanırım komple trigerini v-kayış kiti ni açı kaydırıcıyı ve daha bir çok şeyini serviste değiştirmiştim. Benden sonra da Utku baskı balatayı değiştirmişti bildiğim kadarı ile.
Bu arada dün benim araç İzmir e gitti satma niyetim yoktu ama bi anda oldu 1 saat içinde gitti araç , alan arkadaşa hayırlı olsun güzel günlerde binsin beni hiç üzmedi umarım onuda hiç üzmez.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Bende İzmirde 15 e satılan boyasızı alıcam büyük ihtimal.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)