Herkes yazmis abi bende yazicam dayanamiyorum sari gercekten projelik arac bugun masaya 10 lira koy verir gibi![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Aracın motor ve yürüyen durumu nedir?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
aynen bende rot verilerini merak ediyorum. rotçuya sokunca herhangi bir sorun çıkıyormu yoksa ip gibimi çıkar gelip rota sokarsak. ***** mesafe uzak bilgi verirseniz iyi olur.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
1.4 is ile takas düşünürmüsünüz?
Aracın önden büyük bir hasarı yok orj kaput hala üzerinde rotta istediğin verileri alırsın.şaselerde falan oynama yok.motorda herhangi bir sıkıntı yok sadece iticilerin değişmesi gerekiyor,ön düzen yeni yapıldı amartisörlere kadar değişti.
Erol kardeşimizden şifresini rica edip YC RS'in yeni ilanını biraz düzenlemeye çalıştım
Tanıdıklardan aracı almak isteyene yardımcı olacak,düşünenler varsa bende bi aracılık yapacam
Sahibinden ilan no,
104637629
Yc ayri bir turbo timer vakasi daha. Atmosferik arabada turbo timer cok mantikli.
IN BOOST WE TRUST
Renault Clio 2.0 Sport 2005 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 97768961
Araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşım takas düşünüyor. Sahibiyle konuşmuş Çelik piston vs var 270 bg civarı felan bişeyler demişHemde tüplü ve öfkeliyken bize kendi bg lerinide verse yeter sadece öz geçmiş lazım
![]()
düşük para diye patlak araç sanmayın eğer testi geçmez ise yol paranız benden okadar idda ediyorum.
1- zaten patlak![]()
2- ne testi =)
3- yol masraflarını karşılarım dediğine göre pert kaydı büyük kazası olduğunuda söylüyor heralde
4- bunu söylüyosa niye patlak araç sanmayın yazmış
5- inanmış![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
aracın orijinali 200 bg demiş bir halt bilmediği de açık. yolda görüp birisi almak isteyecek sandı herhalde bi mesaj atalım bu tip arabayı meraklısı alır inciğini boncuğunu bilir diye..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)