Bu ph2 orkunun arabasi temiz ve kondisyonlu pert falan degil karistirilmasin
Printable View
Bu ph2 orkunun arabasi temiz ve kondisyonlu pert falan degil karistirilmasin
Orkhun un arabası çok çok temiz..Pert olan la karıştırmayın.Çok bakımlı bir araç.Uzun zamandır tanırım aracıda sahibinide.
kazası,boyası vs nedir? Sahibinden bir takım bilgiler aldım teğit için sizlerden rica ediyorum arkadaşlar
Ok pardon karistirdim o zaman. Ama fiyat konusunda fikrim bu bence cok yuksek. Haa kisinin kendi arabasidir isterse 100 yazar ayri.
bazı yerlerinde boyası var zaten araç sahibini aradınız mı bilmiyorum kesinlikle bişey saklamıcak bir kardeşimiz.
hatta boyaya sebep olan sürtmelere ben gözümle canlı şahit oldum. kaza denemeyecek istanbulda park halinde bile oluşa bilen çizik ve eziklerden dolayı bel altı bazı yerleri boyalı aracın. (sürekli yanında değilim görmediğim bişeyi varsa anlatır heralde)
boya takıntın yoksa araç çok temiz. gidip canlı canlı incelersen pişman olmayacağın çok beyeneceğin bir araç.
kendisi tok satıcı paraya ihtiyacı olmayan biri. arabasındanda bir türlü kopamıyor yoksa bir ara 26ya düşürmüştü talipte çıkmıştı ama vermedi arabayı.
şimdi tekrar neden satılığa çıkardı bilmiyorum. çünkü bu konuda cidden sorunu var vazgeçemiyor bir türlü şu araçtan.
dipnot: kardeşimiz forumada üye. görürse yazar. az giriyor.
teşekkür ederim Gökhan Bey
Gri olan benim aracım.Araç hakkındaki herşeyi ilana yazdım eksik fazla yok.
Bu da konusu,
http://www.techturkey.com/forum/otom...lio-182-a.html
Bu araç hakkında güzel bir cevap verilmemiş arkadaşlar nasıldır sizce
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628
Clio Rsciler nerdesiniz...
sen bi once telefonuna bak
aracın sahıbı benım sıteye pek takılmam arada bır gırerım benle ılgılı bır sey varsa yazarım
bundan baska bır de megane 1.5 dci aracım var oyle kazalı pert felan elınden cıkarmaya calısıyor sanılmasın amacım satılırsa megane rs scirocco 2.0 tfsi tarzı turbo araba almak
arabamda boya var arayan kımseden saklamadım
kazalı pert olan mavı bu degıldır
daha gecen bu pıyasanın ıcınden slc de sahıttır ahm performance de kompresyon vs testlerı yapıldı hepsı kalem gıbı cıktı zaten arabamla ılgılı hıc gıder sıkıntısı yasamadım
bazı vıdeolar var gecıldıgım de olmustur gectıgım de olmustur kafa kafaya da olmustur
acıkcası oyle habıre roll yapan bır adam degılım zevk ıcın aldım 3 yıl oldu ben de ben de alırken kapısında boya var dedıler onemlı degıl dedım motoru saglam olsn dedım aldım cok boya takıntısı olan burdan okuduktan sonra zaten bosuna aramasın ama motoru saglamdır rstuner de 195 hp gordum oyle bır kere gordum hemen 195 demedım 3 4 kere yaptım 195 193 194 192 boyle verdı ortalamasını alırsınız(orjınal lastıkle)
fiyatına gelınce 20 21 172 satan da oldu arada cıkıyor alanlar :D bır sey dıyemem benım fıyatım da bu pazarlık yapıyorum zaten hatta sen fıyat soyle bıle dıyorum :)
bır ay sonra askere de gıdıcem ama aılemle anlastım kesınlıkle sıkıntı yok satılmasa da yatacak gelınce keyıfle bınecem kısacası tok satıcıyım ama almak ısteyen arasın :) ama kafasında 22 23 felan dusunen varsa zaten 172 bak kardesım dıyorum bıraz uzun yazdım kımse kusura bakmasın :)
bir tek bu sayfadakı yorumlara baktım gokhan abı ve ertekın abı sagolun ıyı kotu soyleyen herkes sagolsun
ama su cok onemlı kazalı olan pert olan bu degıl ha boyası var ama :)
bu araç ankarayamı satıldı bilen varmı?
ılanda adres ankara.
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 104637629
yc sevdiğim bir araçtı ancak o ilandaki yazan laflar filan. hani hastası olsam aramam. niye üzülmek istiyim ki :D
adam ilan açmak için almış sanki arabayı:D
ilan aşırı itici rs ten sogudum:D
Yc(kirmizi) rs'i ankaradan bir arkadasimiz aldi , ufak tefek ilave ile roll icin hazir olacak :)