bende görünüyor...
Printable View
bende görünüyor...
Benim 1.6 clio ya ilan vereli 2 ay oldu daha bi Allahin kulu aramadi :)
Altan darbe alip hava yastigi actigini , yan kapi saclarinin degistigini acik acik yazmamdan dolayimi acaba :)
Temizlik bel alti boyali cicek cibi clio diye ilan acsaydim bakmaya 10 kisi gelse elbet birini kandirir satardim arabayi :)
1 ay daha satilmazsa plakayi kapatip ilan icerigini degistirip bi ilan daha acacam fiyatida yukseltecem bakalim ne olacak merak ediyorum :)
ilan linkini verirmisin?
emin ol dedigin gibi yaparsan telefonlarin susmaz, 1 aya kalmaz satarsin aracini. mustehak insanimiza. ama soylede bi durum var ayni sekilde biz arac ariyor olsak ayni sartlarda bi araci ararmiyiz yada gider bakarmiyiz orasi muallak. herkesin kendine gore kistaslari var. ben on camurluk, kapi vs degismis pek takmam yada parca boyali takmam fazla. gosteririm tamircime yok buyuk biseyi derse alir gecerim. biraz kafayi degistirmek gerekiyo :)
Beni arayan var baya ortak soru boya var mı.araba satma konusunda benim kadar sancı çeken yoktur ya mumkun değil
Clio RTE 1.6 AC
Sattigim araba 13 yasinda. Fazla bisey beklememek lazim. Pert degil,taklali degil,kuleler flan saglam komple boyalida degil sonucta. 2000 modeller arasinda en dusuk fiyati yazdim.
Bi tanidik focus almis turbo bitik sol taraf tavana kadar islemli. Tavanin yarisi boyanmis renk farki bariz belli. Sonra gitti arabayi bidaha vurdu yaptirdi aldigi paraya satti bu arada benim ilan icin kimse aramadi bile :)
Simdi benim acil paraya ihtiyacim olsa arabayi satman gerekse ne yaparim acaba:D
Zor is araba almakta satmakta:)
Üzücü olan , bilmeyen birisi aradığında güneş yanığı ve çizikten temizlik boyası var diye denmesi .
siyahada takas yollamıstım iyi oldu bu :)
siyah'a fena dedik neler çıktı :D ama çok büyük birşeyi yokmuş sahibinin saçmalaması dışında
bu arada bu sıyaha bakmaya gıden olursa bı zahmet kaputuna bakıversın alumınyummu demırmı :D ;)
Açıklamayı sonuna kadar okudum valla. :p
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 104217116
Renault / Clio / 2.0 Sport / Ph2 C lio RS sahibinden.com'da - 103097827
çok acil bilgiye ihtiyacım var.Detaylı bilgisi olan ve net bilgi verebilecek arkadaşlardan rica ediyorum yardımcı olabilir mi acaba?
Şaka mı bu. Tunç un pertlettiği araba değil mi bu. Bi de 27.500 clioya verene kadar 30000 a megane alınır.
hayır o araç değil İzmir'de ya da Mersin'de o araba
Yanlış hatırlamıyorsam pert olan en son 07 plaka olarak İzmir'deydi. Farları da merceklilerden değildi.