Selçuk arabana herzaman talibim, bliyorsun : ) parçayıda düştüm fiyattan :P
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
vay beee slc sende satıyosun haaa(( yavss satmayın beni yanlız bırakmayın
kamer'in arabası daha önce bendeydi. düşünen varsa gitsin görsün, şuan piyasadaki en düzgünlerden gerçekten. içinin temizliğine hayran olacaksınız zaten gördüğünüzde....
Uygun konu burasi diye soruyorum sirf meraktan,bu 172 kasa kodlu clio rslerin yakit tuketimleri nasil acaba ? Bir de kullanim olarak zevkli araclar mi cidden ?![]()
full şehir içi 8-9 aralığında benim ama oturduğum yer bayır, trafik vs çok etkiliyor. yazın düşüyor biraz daha. şehir dışı ise 5 - 6 aralığında değişiyor kullanıma bağlı olarak. açıkcası çoğu 1.6 araçtan az yakıyor düzgün kullanırsan...
keyif kısmı ise ne beklediğine göre değişir. vvti kasnak olduğu için 5000 devir sonrası gücünü veriyor o yüzden keyifli bence. ama keyifden öte nadir ve özel bir arabaya bindiğini bilmek çok güzel.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08781610/detay
Daha önce sorgulandımı bilmiyorum ama aracıma takas teklifi geldi,sahibi siteye üyeydi sanırım 106'sı da vardı diye hatırlıyorum . Durumunu bilen var mı aracın
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)