Rs almak isteyen tüm arkadaşların sahip olabilmesini diliyorumben 3 ay önce aldım belki apaçi olcak ama arkasına catch me if you can yazdırdım trafikteki çoğu araçtan hızlıyız ve clio diyip geçiolar ya çok on numara bi duygu
![]()
Aynen, RS'den anlamayanların normal Clio muamelesi yapması ve sonrasında yaşadıkları dumur hiç bişeye değişilmez.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
stock 106?
guldurmeyın adamıvıdeo koyardım ama yanlıs anlasılıR laf olur.stockları arasında bıraz(!) fark var...
172 oldskoolmekanık gaz tellı , memur arabası tıplı , her gazı kokledıgınızde motor kulaklarının tıngırtısı gelen hardcore makına
182 ıse suan tercıhım olurdu. zıra h.sabıtleyıcı yenı tıp headers makyaj vs ye sahıp olan km si dusuk tecavuz edılmemısı bulunma ımkanı bulunan yegane rs. (rs 3 yavas oldugu - fıyatı cok tuzlu old ıcın yazmadım bıle)
En dolusunu ve kırmızısını düşünüyorum k
Cila attık mı bari bir şeye benzer
İlk bu rollinge başladıgımda 75 kg - 25 yaşımdaydım
Şimdi 95 kg yim ve 28 yaşımdayım yeter daaa
Elbet bir gün görüşeceğiz tıpkı eskisi gibi Cihan emmi![]()
[QUOTE=Cliosportve;6528692]En dolusunu ve kırmızısını düşünüyorum k
Cila attık mı bari bir şeye benzer
İlk bu rollinge başladıgımda 75 kg - 25 yaşımdaydım
Şimdi 95 kg yim ve 28 yaşımdayım yeter daaa
Bırak ulan bu işleri güzelim arabayı kıme verıcen yanyana 2 ye alamadan satıyor olman beni üzdü ama olsun auris var 90 lık onla artık napalım seninki gibi bi temiz RS fazla duracagını sanmıyorum![]()
3 seneyi aşkın süredir aracın sahibiyim
Bakımları olsun temizliği olsun boya koruması olsun belirli periyotlarda yapılmaktadır
Bütün motor sıvıları yeni değişmiştir
Arabanın şasilerinde kulelerinde kesinlikle bir sıkıntı veya işlem yoktur
Ön panelde farlarda tampon arkası şasilerde kesinlikle darbe yoktur
Muayne sıkıntısı yoktur
Ön farlar orjinal hella
Arabada orjinal aliminyum hafif kaput (kuş kaput) orjinalden
4 adet sertlik yumuşaklık ayarlanabilir Koni Amortisör
4 adet Eibach spor yay
Ön fren disk takımı - Arka fren disk takımı - Ön fren balata takımı - Arka fren balata takımı yeni
Baskı balata Renault Mais servisinden alınmıştır yenidir
Clio Rslerin belası olan Rolanti sıkıntısı kesinlikle yoktur(Rolanti valfi servisten alınıp değiştirilmiştir perçinlidir )
Clio Rs lerin kronik sorunu olan ŞANZIMAN sorunu yoktur.Hiç bir viteste kesinlikle cırtlama yoktur
Vitesler çok çok rahat geçmektedir(Mobil BV 75W-80 Şanzıman Yağı yenidir)
Üst emme manifoldu - Alt emme manifoldu ve Kapakta Port özel polish işlemi mevcuttur.
Orjinalden Büyük gaz kelebeği takılmıştır gaz tepkisi tam kıvamdadır
Akü bagaja alınarak hava filtresine uygun CAİ sistemi uygulanmıştır
Motor kondisyonu kompresyon değerleri çok çok iyidir
Aracın motorunda kesinlikle yağ yakma duman atma sorunu yoktur
İstenilen ustaya gösterilebilir testleri yapılabilir
Lastikler sıkıntısız yeni ( Önler Sıfır Michelin Pilot II Ex. 82V - Arkalar Falken )
Oksijen sensörü - Manyetik kaptör - Bujiler - Buji kabloları gibi irili ufaklı bir çok parça yenidir
Arka tampon bir üst kasa olan Clio 172 ph2 serisinin tamponudur
Önde OMP kule gergisi vardır
Akü bagaja alınarak hava filtresine uygun CAİ sistemi uygulanmıştır
Daha sayamadığım bir çok özelliği ve ekstrası bulunmaktadır
Aracımın tamamen arkasındayım
Sıfır Dizel araç alıcağım için satılıktır
Telefonlan arayıp arac başına gelicek araçla ilgilenen arkadaşlara ikramım olucaktır
Duygusal bağ oluşuyor sonrada kopamıyorsun
Çok şükür arabada yüzümüzü kızartıcak çekincek unsurlar yok
Kısmet işleri demek en güzeli
İleride kim bilir sende 95 KG olup - 30 yaşına geldiğinde ben 106 GTİ aldım gel hadi saplayım sana dediğimde ne olcak hacı
Bu arada güncel fotograflarıda şöyle gösterelim
![]()
Hayırlısı kardeşim aracında senın gibi 10 numara rs alıcak olsam hıc dusunmezdım bılıosun ınsallah senın gıbı gozunden sakınıcak bırıne gıder![]()
alm aclio aha buraya da yazıyorum. git vw golf al jetta al yay tak cant deiş bomba olur.. demedi deme SELÇUUUK
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
araç ankaradan alınmadır bilginize uzun zamnda ankarada kalmıştır isteyen olursa araç sahibinden bilgi alınabilir sizin dediğiniz araba hangisi bilmiyorum ama tam tarihini bilmiyorum ama 06 plakaydı bu araba orduya geldiğinde atta egzos muayne kagdında bile belli 4 5 senedir ankarada muayne gördüğü kagıtlarında bile var..
bunun nesi komik anlamadım eglence lazım sanırım size siz denemelerinizde geçldiyseniz kendiize gülünüz bu rs henüz hi bir denemesinde geride kalmamış ezilmemiştir...
burda nedense herkez bilsede bilmesede boş boş konuşuyor başkasından bişey duyan baskasına bişiler diyor araba alırken gidersin sokarsın servise baktırısın alırsın ahmete mehmete sorup bu araba nasıldır dersen onlar duyduklrını söyer bildiklerini değil.. burda herkezin arabasına herkez bişiler söyler dogru yada yanlış zaten çok azkişiler hariç geri kalanlar kulakdan dyma bilgilerle bişiler biliyormuş gibi sallıyor bilmediğin şey hakkında yalan konuşup günaha girmeyin....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)