dağınık halinin fotografları paylaşılmıştı bu siyahın sanırım..
Printable View
bende mevcut fotoları , paylaşmıştım ama birdaha paylaşabilirim veya özelden gönderebilrim isteyene...
siyah gümrükten 9500 e alındı eğer yanlış hatırlamıyorsam
Az once yarim saat once bogazici kopru yolunda yesil ph2 gordum galiba bastim ama yetisemedim var mi daha once goren oldu mu ? Yada ben yanlis mi gordum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09474240/detay
böyle bi şey olmasın :D
Araca baktım ,araç söylendiği gibi gümrükten alınma . Sol çamurluk , kaput tampon bunlar net değişenler . Şase ler de oynama olması lazım ,lastik kopuktu , airbag ler açıktı gümrükte iken . Daha ilanları felan yokken konuştuk sahibi ile , aracın rs olduğunu biliyordu fakat sadece rs olduğunu biliyordu . 185 hp yer uçağı bastınmı gidiyor tarzında laflar sarf etti , araçta boya yok dendi , 21 bin civarı bi rakam söylemişti . Gittiğim de araç orda değildi inceleyemedim sonra da gidip bakma fırast ı bulmadım ,zaten bidaha gidip bakmazdım da . Hergün o yol üzerinden iş e gidip geliyorum araba diri duruyor dışardan ama detaylı inceleyemediğim için nasıl toplanmış nasıl boyanmış vs. lerine bakmadığım için bişey diyemicem. Bana kalırsa piyasada ki bilindik temiz araçlar a bakmak daha mantıklı. Rengi farklı olsun derseniz de sonradan boyanan ama hakkı verilerek yapılan araçlar alınması ,sonrasında sıkıntı yaşarmıyım acaba elimde neyi kalır düşüncesi yaşanmaması açısından daha mantıklı.
ve hala temız degısenı yok yazıolar.bu ulke ıyı anne evladı dolu ya...
Alsancak sağlık sitesinin orda yatan 35 P 9997 Rs hakkında bilgisi olan varmı ?
Renault Clio 2.0 Renault Sport Model 13.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 111616895
arkadaşlar var mı bilgi sahibi olan bu araç hakkında. Neden bu kadar ucuz ?