Rs Piyasasıda uçmuş artıkAnlaşıldı devam edicez dizel ile
![]()
Rs Piyasasıda uçmuş artıkAnlaşıldı devam edicez dizel ile
![]()
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97482045
bu arac sorgulandımı hiç arkadaslar bilgili kişilerin yardımını bekliyorum teşekkürler
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90947753
gençlik var mı tanıyan?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
rs piyasası uçmuş yine
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
3 gün oldu Rs i vereli şimdiden özledim , bir tane daha mı alsak ne yapsak İbo![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
nacizane fikrim clio rs 15-17 type r 30-35 megane rs 25 -30 vtecler 20 -22 gibi fiyatlara uygun aslında ama piyasaya göre değişkenlik gösteriyor devamlı özellikle vtecler tavan yaptı 30 küsürlere görebiliyoruz
normalde ortalama olarak konustum ben oku öyle yorum yap ben ederleri bence bu olsa iyi olur anlamında yazdım yoksa düzgün bir rs gözümde net 20.00 tl den baslıyor ama 16 bin tlliklerde 20 ve üzeri yazılınca piyasa yükselmiş oluyor her rs için aynı durum söz konusu tabiki değil söyle bir düşünecek olursak hangi vti 30 bin ve üzeri eder turbolanmadıgı sürece mesela burada baz aldıgım sadece rsler değil örneklendirmem gerekirse rs 775 net 22 bin tlden baslamalı keza cvkda 20 binin üstleri edecek araç art white rs sadece emeği zaten 20 bin artı aracın kendi parasıbir baska cok begendiğim slc arkadasımızınkıde 20 bin tl nin altına gidecek araç değil bence
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)