User Tag List

Sayfa 177/221 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon
4197 sonuçtan 3.345 ile 3.363 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha öncede soyledigim gibi bu saatten sonra hatasiz Rs aramayin, rn iyi hangisi toplanmissa onu alin.

TE gercekten cok hirpalanmamis ve guzel toplanmis bi Rs. Serhatta sevdigim bir arkadaşım bu araba icin ne emek harcadığını az cok gördük. Benimde kuzenim icin almaya niyetlendigim bir aracti,butcemiz o kadar çıkmadigi icin nasip olmadi fakat her soranada tavsiye ettigim bir aracti.

Halen gozumde alinabilecek Rs lerden.

Fakat mehmetugur nickli arkadas gibi birisinden şu yazdiklarina bakarak ben araba almam.

Ne motosikletmis arkadas. Kapiyi goturdu anladık ,bagaja nasil vurdu.bagaja vurup ordan sekip kapiya ordan ucup kaputami dustu. Araba bu herturlu kaza gelebilir basina ama bu kadarda polyanacilik oynanmaz. Fabrika bi senin arabanami aluminyum kaput takmayi unuttu. Olmustur bi kaza degismistir. Bu kadarmi zor kaza yapmış demek. Herkesin arabasi park yerinde kaza yapiyo zaten. Yolda gazlarken götu basi dagitip kaza yapan yok memlekette.

Lp

mehmetugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha öncede soyledigim gibi bu saatten sonra hatasiz Rs aramayin, rn iyi hangisi toplanmissa onu alin.

TE gercekten cok hirpalanmamis ve guzel toplanmis bi Rs. Serhatta sevdigim bir arkadaşım bu araba icin ne emek harcadığını az cok gördük. Benimde kuzenim icin almaya niyetlendigim bir aracti,butcemiz o kadar çıkmadigi icin nasip olmadi fakat her soranada tavsiye ettigim bir aracti.

Halen gozumde alinabilecek Rs lerden.

Fakat mehmetugur nickli arkadas gibi birisinden şu yazdiklarina bakarak ben araba almam.

Ne motosikletmis arkadas. Kapiyi goturdu anladık ,bagaja nasil vurdu.bagaja vurup ordan sekip kapiya ordan ucup kaputami dustu. Araba bu herturlu kaza gelebilir basina ama bu kadarda polyanacilik oynanmaz. Fabrika bi senin arabanami aluminyum kaput takmayi unuttu. Olmustur bi kaza degismistir. Bu kadarmi zor kaza yapmış demek. Herkesin arabasi park yerinde kaza yapiyo zaten. Yolda gazlarken götu basi dagitip kaza yapan yok memlekette.

Lp
    Selamlar, önceki yazdıklarıma baktım da küçük hasarlarla ilgili yazdıklarım net değildi. Şimdi düzeltiyorum. Kapının değiştiği ve bagajın düzeltildiği hasarlar farklı zamanlarda olmuş. Servis kayıtlarında çıkıyor. Kaputun değişip değişmediğini bilemiyorum çünkü ben alırken kayıtlarda yoktu. Sadece tahminde bulundum o konuyla ilgili. Zaten ben aracımı sattıktan sonra yeni sahibi söyleyince şüphelendim. Yoksa ilanıma onu da yazardım. Tekrar dikkatinizi çekmek istiyorum bu iki hasar farklı zamanlarda oluşmuş ve servis kayıtları mevcut.

Ben de aynı kazada hem bagajı düzeltilen hem sol kapısı hem çamurluğu hem de kaputu değişen aracı almam. Ama yukarıda yazdığım durum farklı. Ben alırken sol kapısı motor koparttığı için değişen arka bagajı da motor çarptığı için düzeltilen bir araba aldım. Ön camındaki vites göstergeleri bile duruyordu aldığımda. Satarken de ona göre her şeyi anlatarak sattım. Bu arada araç bendeyken herhangi bir kazaya karışmadı.

iynn-RS nickli arkadaş sanki ben aracın bir kazası olmuş da onu saklıyormuşum gibi yazmış. Bu açıklamayı o yüzden yazdım.

Bu satırdan itibaren yazdıklarım cevap niteliğinde değildir.

Aracın servis kayıtlarındaki değişen parçalarına bakarak iyimser ve kötümser yorum yapmak her zaman mümkündür. Mesele ölücülük yapmadan parasını hak eden bir araç alabilmektir. TE 584 plakalı araç 27.500'den satılıktı. Pazarlıkla kaça düştü bilemiyorum ama kaça alınırsa alınsın hakettiğini düşünüyorum.

Clio rs alacak arkadaşlar lütfen renault yetkili servislerindeki kayıtların tamamına bakın. Sonradan sürprizlerle karşılaşmak çok üzücü olabilir. Yani trameri temiz kilometresi sorunsuz bir aracın en azından yetkili servis kayıtlarını incelemek faydalı olacaktır.

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Algı oluşturman lazim bize arabanin temiz oldugunu empoze etmen lazim. 2 kat macunlu , 4 kat boyali arabayi hergun cilalayip boyayi inceltmen lazim ki makinada boyasız ciksin. Toplam tutari 70-80 lira olan Mais faturalarini boy boy paylasip orjinal parca kullandim imaji yaratman lazim.En onemlisi herkesle kanka olacan. Arabasi ne kadar haşat olursa olsun "arabasi cicektir bocektir" diyeceksin. Hatta facede yazarsan bonus cevre edinirsin.

Tabi bu uzun bi surec. Bu surecde kesinlikle ilan acmaman lazim ve arabami kesinlikle satmam diyeceksin.
    İbo, megane rs ben de 6. senesinde clio rs de sen de herhalde 8 senedir var, el atalım artık.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla gecen hafta ben hafta sattim malesef. ilani gece actim, ertesi gun oglen satildi. Temiz rs oldu mu beklemeden satiliyor. Temiz rs arayan arkadaslar aklindan 20-22 gibi rakamlari cikarsin bence cunku gercekten parmakla sayilacak kadar kaldi. RS arayanin isi zor, Allah yardimcisi olsun. Aradan 1 hafta ama deli gibi ozledim arabami... İmkanim olsa 2. arabami alip kenara koymak isterdim. Hayirlisi ne diyeyim....

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracımı alalı 14 ay kadar bi zaman oldu çok çok memnunum gerek gidişi gerek konforu gerek yakıtı beni üzmüyor.Ama gerçekten parmakla gösterilecek kadar az ben aracı aldığımda resmen haşattı kasasına baktım değişeni olmadığı için aldım gerisi zaten toparlanır mantığıyla masrafım 10000 TL'yi geçti bi kısmı keyfi bi kısmı gerekli olarak bence rs'in hakkı asla 20-22 olmamalı heleki vteclerin 28-32 aralığında bi rakamla satıldığı günlerde.Burda abileriminde söylediği gibi bu saatten sonra kazasız sorunsuz rs bulmak imkansız gibi bişey sonuçta 15 yaşında hothatch hızlı bir araç illaki en az 3 sahip değiştirecek herkes bilinçli kullanmayacak v.s v.s düzgün bakılmış iyi toplanmış araca yoğunlaşmak şart.Rs almak için yoğunlaşan adam parasına değil araca yoğunlaşır

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuyu tamamen netleştirelim ,
    Kuş kaput olayı 2000-2001 Rs'lerde kesinlikle olması gereken bir parçadır
    Bununla beraber 2000 - 2001 Rs ' lerde ön panel vidalarıda kesinlikle tors olması gerekir
    Şayet bu model arabalarda ön panel normal civata ise o araba orjinal olmayan bir durum var anlamına geliyor.

2002 RS'lerde gördüğüm edindiğim tecrübelere göre , köpek kaput fabrikasyon oluyor
    Bununla beraber panelde orjinalden civatalı oluyor

Finalde 2000 -2001 model Rs lerde kesinlikle kuş kaput ve ön paneldeki 4 vida tors olması gerekiyor

2002 model RS ler tecrübe ile görülen ( köpek kaput + ön panel 4 vida - civata oluyor )
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000-2001 Model Rs'lerde muhakkak olması gereken Tors vidalar

2000 - 2001 modellerde olmaması gereken civata
    2002 'lerde orjinalden olan civata

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu konuyu tamamen netleştirelim ,
    Kuş kaput olayı 2000-2001 Rs'lerde kesinlikle olması gereken bir parçadır
    Bununla beraber 2000 - 2001 Rs ' lerde ön panel vidalarıda kesinlikle tors olması gerekir
    Şayet bu model arabalarda ön panel normal civata ise o araba orjinal olmayan bir durum var anlamına geliyor.

2002 RS'lerde gördüğüm edindiğim tecrübelere göre , köpek kaput fabrikasyon oluyor
    Bununla beraber panelde orjinalden civatalı oluyor

Finalde 2000 -2001 model Rs lerde kesinlikle kuş kaput ve ön paneldeki 4 vida tors olması gerekiyor

2002 model RS ler tecrübe ile görülen ( köpek kaput + ön panel 4 vida - civata oluyor )

sayın ayık 2002 de de aleminyum kaput vardır sadece olmayanlarıda vardır dersen daha anlamlı olur Bendeki mantık şudur sökülmüşte degişmiştir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın ayık 2002 de de aleminyum kaput vardır sadece olmayanlarıda vardır dersen daha anlamlı olur Bendeki mantık şudur sökülmüşte degişmiştir
    Seçkin ,

2002 - Clio Rs - Clio 1.6 sport serilerinin hiç birisinde kuş kaput ve tors vidaya rastlamadım

Olaya sadece Rs olarak bakma

Bugüne kadar olan tecrübelerimle konuşuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçkin ,

2002 - Clio Rs - Clio 1.6 sport serilerinin hiç birisinde kuş kaput ve tors vidaya rastlamadım

Olaya sadece Rs olarak bakma

Bugüne kadar olan tecrübelerimle konuşuyorum
    2002 rs aleminyum kaput gördüm , keza 1.6 sporttada gördüm vidalarına dikkat etmedim ama var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatta arkadaşımın 1.6 sporttu 2002 idi hafif kaput vardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi 20 tane arabaya bakarak konuşuyorum
    Tecrübe dediğim bunlar
    Kesinliğe çok yakın
    2002 de ilk defa senden duyuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi 20 tane arabaya bakarak konuşuyorum
    Tecrübe dediğim bunlar
    Kesinliğe çok yakın
    2002 de ilk defa senden duyuyorum

ya gönüller bir olsun senin dedigin olsun seni kırıcagıma kafamı kırarım be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gönüller bir olsun senin dedigin olsun seni kırıcagıma kafamı kırarım be
    İlle benim dediğim olacak
    Eyv kardeşim

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer tekrardan Rs alıcak olursam Te Rs'e niyetlenirim değişeni olabilir kazası olabilir ama masrafsız eksikleri giderilmiş kondisyonu yerinde kozmetiği yerinde olan bir arabaydı özellikle ve özellikle içi ciddi anlamda temizdi döşemeler tavan ve taban halısı vs eğer tekrardan ilana düşerse ve alıcak arkadaş anlaşırsa gittiğinde Rs alma niyetindeyse almadan dönmez o aracı..Satıldıktan sonra arkasından bu kadar konuşulan bir Rs'ede denk gelmedim açıkcası ben ilana koyduğumda 10 adet mesajı olan biri çıkıyor yazıyor 6sında Te Rs'i kötülemiş şimdi 3-4 sen önce ki sahibi çıkıyor yazıyor eğer 20-25 bandında alınabilecek başka güzel bi Rs varsa onuda değerlendirsin Rs alıcak arkadaşlar ilanda olduğunda Te Rs ancak kimse kimsenin aracına gidip bakmadan çamur atmasın bildiği varsa tabi yazsın ama nasibiyle kısmetiyle oynamasın..Açık ve net söylüyorum İynn-Rs İbrahim gibi bir adam o Rs alınır diyosa alın korkmayın..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamun aleykum
    34 TT 0037 plakali mavi rs, sahibinden ilan kodu :222201655

41 SU 600 plakali gri rs, sahibinden ilan kodu :208473963

Araclar hakkinda bilgisi olanlardan bilgi alabilirmiyim? Simdiden tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mavi rs i ikitelli erhan yaptı. Kaportaya bişey diyemem ama motoru iyi durumdaydı. 41 su zannedersem cumhurun el attığı rs ti . Erhan a ulaşıp aracı sorabilirsin. Cumhur *****. İyileşme sürecinde. Allah şifa versin
    182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasil ulasabilirim abi? Amin abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumhur'un yaptığı 41ss172 plaka benim eski aracım şuan Samsun'da araç , su rs de Kocaeli'de bizim buradan çağrı Dündar en son bakmıştı durumunu anlatabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)