Vuruntulu
Kırık
Toplanması gereken ama toplatılmayan
Motoru gebermiş Clio RS 172 aranıyor
Connecting site...
Var mı seceresini bilen ??
Emin degilim ama bu olabilir http://www.techturkey.com/forum/sohb...-197-kaza.html
#3441 & #3442:
Ankara dan aralıklarla satılığa çıkan araç olabilir.
O kaza yapan da Adana da ilani çıkmış olan, normal clio tamponuyla toplanmış araç değil mi?
Temiz clio rs öneriniz varmı acaba?
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
İlandaki kırmızı 197de sol arka çamurluk boyalı + 8100 hasar kaydı var.. Sorunca söylüyorlar.. Bence daha hızlı olan 172/182 almak daha mantıklı...
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
İlan kalkmış.
Bu arada, Ankara'da da bi tane var. Bi ara ilanı da vardı. Yalnız bu Nasyonel'dekiyle alakası yok... Zaten bunda spoiler felan da yoktu dikkat ettiyseniz.
Ankara'daki ise Dr.Reno diye bildiğimiz sayın Rasim ustanın oğlunun aracı ve spoilerli. Hiç alakası yok. Bildiğim kazası zaten yok ve tramersiz. 1-2 parça boya var diye biliyorum ama değişim yok diye söylemişti kendisi.
Ankara'da bir tane daha var diye biliyorum A.O.Ç de dükkanı olan bir abiydi Ahmet olarak hatırlıyorum adını ama yanılıyo olabilirim. Biz bir kaç clio ile gittiğimizde anlatmıştı Clio 3 RS im nos kit vs vs bir şeyler ama ne kadar doğrudur ne kadar yalandır bilmiyorum. Şuan sanayi de bir dükkanda yattığını söylemişti
İnan ASLAN
Instagram: @pt_inanaslan
DÜzgÜn bol ekstrali rs arayan warsa ulaŞsin 541 203 86 77 dj rs İlana koyulmayacaktir eski lj plakali samsundaki arac
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Connecting site...
araç hakkında bilgi sahibi olan varmı?
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)