Sen 6K kaybetmişsin. Onlar haysiyet şefer ve onurlarını.
Bir de emin ol o para onlardan çıkar bu ve benzeri birçok örnek gördüm çevremde, kalmıyor yani.
Ama motor change işi yasal olarak sıkıntı olacak bir durum onu nasıl aştınız ?
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şüphe tek gerçektir.
Cenazeyi kaldırdım, samsun dan yunus kardeşime gücümün yettiği kadar o dönemde borcumu ödedim, keşke yaşamasaydık böyle bir durum ama oldu ah edip vah etmenin anlamı yok, şimdi siz olsanız ne yapardınız ALLAH aşkına ?
Sabahları bazen kalkıyorum sinirden deliriyorum nasıl yaparlar bana bunu diye, gerçi o ilk değil birde evo dan yara vermişlerdi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Ben bu plakanın muhabbetini hatırlıyorum ya forumdan bi galerici arkadaş yanlış hatırlamıyorsam yine bi arkadaşından almıştı sonra çevreden kuleler v.s değişik denmişti nitekim servise sorgulamalar v.s forumdan yardımlar derken doğrulanmıştı geri vermişti aracı.Keşke biraz foruma baksaydın ya almadan önce eski araçlar bi ton plaka değiştiriyor gerçi sende haklısın çok geçmiş olsun bence bu saatten sonra hak aranacak yer kalmamış bu dünyada ama öbür tarafta acısı çıkar![]()
Bu aracın olayını bende hatırlıyorum, epeyi bir laf kavgası döndü hatta o zaman aracı alan arkadaş arabada sorun olmadığını savundu sonra bayiiye baktırınca gerçek ortaya çıkmıştı, hatta sonra Bağcılar' da bir galeriden ilandaydı o galerici arkadaşta foruma üyeydi ve yazmıştı diye hatırlıyorum.
İnsan bazen tutuluyor, basireti bağlanıyor yaşanıyor böyle şeyler. Allah beterinden saklasın, sakınsın. İki tarafıda tanımam etmem ama gerçekten çok sinir bozucu bir şey yaşamışsınız ve hep olgunlukla karşılamışsınız. Geçmiş olsun, umarım bundan sonrasında mağduriyetiniz bir nebze giderilir.
Vardır bunda da bir hayır?
Bazen en kötüsüne denk gelmek ve bazı sıkıntılar yaşamak ileride en iyisini bulmanın yolunu açacaktır. Tecrübe ile sabittir.
Talihsiz bi olay olmuş gerçekten yine de çoğu kişinin arkasında duramayacağı şekilde durmuşsunuz arkasında helal olsun
Allah kimseye yaşatmasın böyle durum geçmiş olsun tekrardan
İnan ASLAN
Instagram: @pt_inanaslan
uzum zamandır bakamıyorum konuya motoru hasarlı kasası hasarlı arac bakıyorsanız alın yardımcı olurum komple motor yada kasa tertıbatı olarak depoda 2-3 rs parcasi yatıyor
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Esenyurt da esnaftir kardeşimiz dedigimiz brahim ulu, sağolsun hiç tahmin etmediğimiz yerden yedik darbeyi.
Yıl sonuda geldi geçti ALACAĞIMIZ bakidir belki okuyup vermek isterse beklerim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
http://www.techturkey.com/forum/ara-...ulama-150.html
Muhabbeti burda geçmişti okan tüfekle o zaman ki sahibi kavga etmişti sonra servise sorguladı doğru cıktı keşke baksaydınız buraya isimden cıkardım ibrahim ulu bi ara facemde ekliydi turşu turşu 106 sı vardı biblo diye paylaşıyodu normal bu konuda o zaman
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Yav ne garip insanlar var yaa. .
Allah akıl fikir versin. Biri km.yle oynar, biri arabayı change yapar, bi diğeri de sırf kankisi diye bunu yapan tiplemelerin şakşakçılığını yapar...
Vay arkadaş
Valla hayat bu işte kardeşim onun için işi laiki ile yapacaksın, sıralama şu ilk önce sigorta kayıtları sonra 5664 sonra yetkili servis sonra sözünde duran ekspertiz birde tamirci görsün en son.
Dost arkadaş haci hoca kardeş abi yeğen hepsi yalan dolan.
İbrahim Ulu esenyurtda esnaftir umarim yazıları okur dolandirdigi abisine borcunu öder.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Eli yüzü düzgün geçmişi düzgün rs zaten 5-6 yı geçmez, o 5-6 sıda kolay kolay satmıyor. Satıp 1.6 ies alamıyor satan kişi piyasa öyle bir garip. 20-25 arası alıncak rs devri bitti diye düşünüyorum. Artık rs alıncaksa rs sahibini tatmin etcek bir teklifle gitmek lazım. Can abi sende bayağı bu sayfada aktif olmaya başladın senden güzel bir haraket bekliyorum![]()
Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
0531 985 1905
nişantaşında bir rs görmüştüm,bir abla sürüyordu,resmini bulursam paylaşacağım.belki yardımımız dokunur rs isteyenlere (:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)