arkadasım bu hoe onceden karsıda deılmıydı bızmı karıstırıyoruz aracın sahıbı bızım arkadasmızı tanıdıgı ıcın bunları soylemıs sıze gelmez demıs ozmn sıbopları deıstırmıs yağ yakması hala varmıs dırekte ıslem varmıs oyle dedıler bende duyduklarımı yazdım kımsenın arabasını boklıycak durumum yok ısımde olmaz alıcak olan adamda gıder bunları goz onunde bulundurarak baktırır arabay bole bsıey yoksada alır
Mışla mışle konusuysun hala kardeş sen gelip gözünle baktın yada biyere bktrdn mı ? Hayır asılsız iddia atmycksn ortaya bu kadar basit. Bu zamana kadar temizim dye geçınen dolanan rs lerin yuzde doksanı kapak açlmş hatta motor yapılmş rs leri bilıyoruz diye gecinen arkadaşlar kimın arabasnda *** var kimin arabası krmış kimın neresnde işlem var bende blyrum burda pıyasa bizde tripleri yapmayn
3 günlük adam degilz bu piyasada kimseye araba çakma niyetımiz yok. Adam mesaj atıyo sahibindende niyeti olan adam arar cebindeki telefnunda lırası yok kalkmış rs kovalama çabasında araba boklama çabasında.
Alah alah sasirdim suan.bende niyetine girdim zamaninda bi kac abim (rs uzerine uni okumus) sayesinde wazgectim saolsunlar.
Bi kac tane hoe warsa artik...
İnstagram:
guven_arabacioglu
arkadaşlar son 10 sayfa içinde 41 tb RS i soran çok kişi olmuş ama hiç bir yorum yapılmamış,bilgisi olan yokmu 41 tb hakkında ?
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
Bu adamlar duyduklarini,gorduklerini bildiklerini yazmislar.sanki alicak kisi bu adamlar 10 numara tertemiz dese bi araba icin direk ustasiz gostermeden notere gidecekler.Almayi dusunen adam burda nekadar olumsuz yazida olsa gider iki dakka bakar zaten bu kadar sikinti yapmaya uzatmaya gerek yok.Herkesin mali kendine tabiki bizde,bu adamlarda arac satiyo kimsenin gunahina girmek olmaz![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
bu rs'ler neymiş yaviyiye kotu kotuye iyi deniliyor hay ALLAH
![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Mal bende arkadaşlar alıcak arkadaşla isddgi yere gdrm sıkıntı yok. Yürürú ve duruşu güzel rs lerdndir 41 tb
bu arada düşünen warsa elımde kırmızı tip performans bujı kablosu war beyler megnecor muadili ayrıca bır cok yedek parça belirteyim bizbizeyiz haberı olsun mılletınde
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)