Edit : Daha dikkatli bakınca kapılar, Bagaj kapağı, Marspiyel sırıtıyor gerçekten :D
Printable View
Arkadaşlr yok mu 35 k ya kadar gerçek bir e36 otomatik olsada olur
Arkadaşa bir araba bakıyoruz 93 model 3.16i e36 drag şanzımanı var ve zincir kayışlı. 22 lira istiyor yorumlarınızı alabilir miyim ?
Loading site please wait... bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
aynen getrag, ilan yok maalesef doğan için takas teklifi geldi
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...33&oe=57CC6816https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...6c&oe=57CC9AAE
bilen varmı
Loading site please wait...
Airbag çatlama huyu 5 yaşında boyasız kazasız bir vag da görmüştüm.yani kazaya bağlamamak lazım.derisi çatlıyor olabilir zamanla.
Kazasız, temiz otomatik 3.20 ve üzeri cabrio ilan harici varsa bilgi vermenizi rica ederim.
BMW / M Serisi / M3 / SATILIK M3 sahibinden.comda - 346612629
Ciddi düşünüyoruz var mı bilgisi olan
aracım satılık e 36 arayanlara ufak tefek güzellik yaparım.. bir parça dğeişen var (çoğu kişi değişmemiş işlemli diyor ) ekstrası bol bi araç..
Bu arada oda sol arka camurluk :)
Tahmin ettigim arac ise, ki o arac olması lazım cunku camurluklarından tanıdım.
94 model olmasına ragmen ön 2 camurluk yeni tip.
Büyük bir kazası var mı yok mu hatırlayamadım.
Ama enteresan bi gecmisi var aracın. Alacak verecek davası gibi bişeye karışmıştı bu arac; daha dogrusu eski sahiplerinden birindeyken, sahibinin tanıdıgı biri tarafından calınıp "fidye" misali para istendigini biliyorum.
Eger camurlukların durumunu kafanıza takmıyorsanız, sigortacınızdan falan bi sorgulatıp, calıntı kaydı yoksa alınabilir.
Allahım bir m3 alacaksın ve sunroof suz sipariş vereceksin. O dönemdeki sahibinin sunroof suz alma sebebini merak ettim vallahi.. Temiz duruyor ama eksik donanım olması düşündürüyor.
Eskisehirdekini bilmiyorum ama bu aracı ben 2-3 yıl öncesinden, ankaradaki halinden hatırlıyorum.
Aynı renk, sunroofsuz ve aynı model. Camurluklar da bu sekilde olan baska bi m3 daha oldugunu sanmıyorum, muhtemelen dedigim aractır.
M3 sunroofsuz bence en mantıklısı. hatta ne kadar boş o kadar iyi bence.
Sonucta bu aracı gitsin diye alıyosun, hız icin alıyosun.
Ama artık m donanım, fr donanım, amg donanım olarak algılanmaya baslandı. Halbuki durum özünde cok daha farklı.
320Cİ aranıyor sağında solunda satmak isteyen varsa talip olabiliriz
İlanı açamıyorum ama eskişehirdeki techno violet sunroofsuz 286 m3 ise ben bakmıştım. Kaput bagaj boya istiyor, birde düzgün bi detaylı ile çok güzel olur. LPG var ama kullanan abimiz benzinde bindiğini söylüyor.
Benim almama sebebim, yazın boyada arabayı yatırmak istemeyişim ve ilk defa itişli araba alacağım için götünü tutmakta zorlanırım diye düşünmüştüm. Test ederkende 2-3-4 gazlamıştım baya gidiyordu.
Her M3 alan aynı düşüncede olsa dediğin doğru. Ama ben m3 alırken özellikle sunroof lu aldım. Sunroof un ağırlığı beni yavaşlatsada ve beni geçselerde m3 kullanma hissiyatımı değiştirmedi. ;) Sadece pist için üretilmiş olsa tek seçenek senin düşüncen olurdu evet.:icon_tup:
Temiz otomatik cabrio bilen duyan varsa :)
BMW / 3 Serisi / 318is / 1997 BMW 3.18 İS 140 HP SADECE 155.000 KM'DE SUNROOF'LU FUL+FUL sahibinden.comda - 347180358 bilen, gören, duyan var mıdır?
Sadece arabayı bmw gibi kullanacak bir kişiye ihtiyacı var. O değişik düğme nedir. O jantlar nedir. Pasparlak bir göğüs. (ohh shit)
29.000 verilir mi tartışılır. Ama e 36 yı bilen biri alırsa bu arabayı çok sevinirim.
Fotolardan düzgün gözüküyor ama sahibi arabayı ''iç çamaşırı leş gibi ama makyajı 10 numara olan kızlar''a çevirmiş.
DİKKAT ÇEKMEK İSTEYENLERE
İlan No: 335763070
Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır ???
var mı bilen eden bu aracı ?
edit : bu kasa e34 mü ? e36 mı ? bilemedim ama
BMW / 3 Serisi / 328i / 328i / 1996 BMW 328i CABRİO OTOMATİK - 170.000 KM KAZASIZ - sahibinden.comda - 339241257
Arac hakkinda bilgisi olan varmidir arkadaslar ciddi dusunuyoruz almayi
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar temiz bir sedan isteyene.. aracım satılık.. tech üylerine ufak güzelliğim olur.. motor 20 üzerine 2.8 doldurulmustur.