Ankara daki 06 HRD 88 plakalı siyah e36 coupe hakkında bilgisi olan var mı ruhsat 2.0 fakat 2.8 motor konulmuş komple. İlgileniyorum araçla fakat aramızdan bilgisi olan yada tavsiyede bulunabilecek olan varsa bekliyorum.
Printable View
Ankara daki 06 HRD 88 plakalı siyah e36 coupe hakkında bilgisi olan var mı ruhsat 2.0 fakat 2.8 motor konulmuş komple. İlgileniyorum araçla fakat aramızdan bilgisi olan yada tavsiyede bulunabilecek olan varsa bekliyorum.
BMW / 3 Serisi / 328Ci / Kusursuz safkan orjinal 3.28i sahibinden.comda - 532811350
bu fiyata deger mi ?
bu e36 larda hangi motor tercih edilir ? */- leri nelerdir ?
Coupeler de yüzbini görmüş. Vay be hayırlı olsun.
Piyasa garip bir hal almış, ilanlar neredeyse 2 aydır değişmiyor. Bende aracımı ilana attım. Satıp e30 coupe alırım dedim ama insanlar ekmek yemenin peşinde. Bizim arabaya *** atıp satın alacak, kendisi aracı alınca ilanı hatasız olacak.
Yemin ediyorum ustaya dahi götürmek istemiyorum. Pazarlığı bitiriyorsun, araç dediğim gibi çıkıyor , sonra hayatında bmw'ye binmemiş usta bozuntusu bu araba bu parayı etmez diyerek işi bozuyor. Araba satmak çok sabır isteyen bir iş. :) içimi döktüm kusura bakmayın
Bu e36 m3 hakkinda bilgisi olan varmı 3 senedir aynı sahibindeymiş 321'lik komple boyalı diyor.Ön sağdan bi darbesi olduğunu söylemiş eski sahibi.Plakası 06 VOM 27.
İlan No:543018760
Böyle bir arabaya 150,000 TL isteyebilen aksaşm kasasına koyduğu 50,000 TL'yi sabah kasayı açtığında 150,000 TL olarak geri alacak kadar kolay parea kazanıyor olmalı.
150,000 TL istediğin arabanın o direksiyon simidi nedir öyle? BMW' Ahşap ve alüminyum karışık trimlerin hal nedir? Aracın dışını boyarken estoril mavi diye başka bir renge boyamışlar aracın estoril maviyle alakası yok.
Yazmaya çok yazılır ancak 150,000 TL istediğin 1998 model bir araca sadece iki resimle ilan mı açılır?
70,000'e veriyorsa alınır.
Arkadaşlar tabletten yazıyorum link eklemeyi beceremedim kusura bakmayın bu aracı bilen yada araç hakkında yorum yapabilecek var mıdır kısmetse yarın bakmaya gideceğiz .araç komple boyalı kaput ve sağ çamurluk değişik paneli şaseleri ve kuleler orijinal
İlan no ; 604720780
Bu aracı tanıyan bilen fikir sahibi olan var mı arkadaşlar?
Sorry, you have been blocked
arkadaşlar 30bin liraya kadar temiz sedan 3.18is yada 3.20i bulabilir miyim..
yoksa bu sevdadan vaz mı geçeyim..
ekstrası olmasa bile kozmetik ve mekanik olarak sorun yaşamak istemiyorum hayal gibime geliyor öyle midir? :)
Sahibinden ilan no:624997907
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı durumu nedir ? İlk ilana girdiğinde 73.000 civarı isteniyordu şuan araç sahibinin ilanı 3. yenileyişi ve fiyat 13bin daha aşağısı...
630161415 , Araç hakkında bilgisi olan varmı
sag camurluk işaretlenmemiş ama o camurluk da degisik, sinyal yerine bakarak konusuyorum.
2 camurluk da yan sanayi
ilandaki araç hakkında bir bilgisi olan varmı ?
BMW / 3 Serisi / 318is / 2. Sahibinden Kazasız Orijinal 105.000de Fabrikasyon 3.18is sahibinden.comda - 604042691
Arkadaşımın eski aracı. Motorunu M.s.power mesut süsler yaptı. Evlenme arefesinde olduğu için sattı.
Haricinde yürüyeni büyük kafaya çevirdi kilit diff taktırdı. Expertiz dynosunda 260hp verdi (fazla gösterir siz kabaca 230 civarı diyin.)
Dıştan içten görseli kozmetiği güzel motor mekanikte sıkıntı yoktu. Boya değişen vs durumunu ve fiyatını bilmem o kadarına siz karar verirsiniz.
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim
3.ilanı sanırım sunroof olsa o paralar belki kısa vadede satmıcak olan için verilir. Bunun yerine ilandaki is i düşünürüm ben sahibi biraz entresan bilmiş bilmiş konuşup, arabanın ufak tefek işlerini yaptırmadığı için almamıştım.
BMW / 3 Serisi / 318is / BMW 3.18İS 1998 MODEL BENZİNLİ M44B19 215000 KM NADİR KALAN. sahibinden.comda - 637857082
arkadaşlar ilan dışı e36 328 - 325 coupe varsa ilgileniyorum. mazisi belli ve temiz olmak kaydıyla.
Tanıyan bilen var mı bu aracı dostlarım?
BMW / 3 Serisi / 320i / Touring / 1996 BMW 320İ TOURİNG WAGON sahibinden.comda - 636629732
Şu forumda en çok keyif alarak takip ettiğim konu bu olabilir.. İlan paylaşımları, analizler, yorumlar çok faydalı:)