Ben kendi adıma konuşuyorum.
Renk -
Araba boş
1 parça değişeni var
Printable View
Dikkatimi çeken ilk sahibi olması - ufak jant lastik olması aracın orjinal gibi görüntüde olması M tampon v.s yok..xenon dahi yok halojen kullanılıyor, lpg yok, sunrooflu otomatik 3.20... Renk ama gerçekten kötü. Kasası gerçi macun yığını gibi duruyor ya emin olamadım bakmayada gidilmez çok uzakta.. Aramalara devam..
Boston/oxford fln olsa güzel olurdu renk
Bu plaka yeni. İlk sahibiymiş gibi yazanlar direk kötü algı oluşturuyor bende.
Araç engelli plakaymış öncesinde plaka değişikliği olunca yeni seri plaka alınmış. Ön çamurluklardan biri değişmiş aynı taraftaki kapıda da sök tak var sanırım. İç döşeme orjinale sadık kalınmadan yenilenmiş kaldı ki bu km de döşemenin başına ne geldi diye düşündürüyo km doğruysa tabi. Ayrıca çamurluk sinyalleri eski tip araba 98 model orda da bi fail var.
Araç gözümden gönlümden düştü tesekkürler :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Üstadlar şu arac hakkında varsa bilgi ve görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?Almayı düşünüyorum daha önce e36 sahibi olmadım değişen yok boya tavanda yok denmiş fiyatta piyasaya göre uygun geldi.Ne düşünüyorsunuz?
397641797 İlan nolu araç nasıl sizce bakımlı bir araç olduğunu söyledi sahibi rakam nasıl sizce ?
Haklısın aracın plakasını internetten arattım ciddi kazaya karışıp içinde biri vefat etmiş.Adam değişensiz diyor hala...
3 ilde trafik kazası: 2 olu, 6 yaralı - Trafik Kazaları Haberleri
araç arkadaşımın eski aracı kulelerin biri hanyaya biri konyaya bakmıyor aracın plakasıda alınalı 1 sene oldu.. gördüğünüz haber 2012 den kalma bir haber. Aracın sağ arka camurlukda işlem var ön camurlukların biriside söküp takıldı diye hatırlıyorum. Bizdeyken subab kesmişti. yapıldı. kilit vs var.
Bi bilgisi olan varmı ?
TÜRKİYE DE NADİR KALAN ESTORİL BLUE 200BG MANUEL E36 M
İlan No: 511767637
arkadaşlar merhabalar,
bu araç hakkında detaylı bilgi sahibi olan var mı?
Selamlar araç hakkında bilgisi olan varmı
SAFKAN 328 ORJİNAL
İlan No: 511076862
O Hard top daki sanruf nedir allasen yaa. Püüüü... Ankara nın en en en apaçi BMW sahiplerindendir kendileri. Araba da öyle olmuş.
arkadaşlar bugün estroil blue 1998 model m52 b20 bi e36 ya talip oldum arabanın çok yabancısı olduğum için önce burdan bi fikir danışmak istedim :)
1.si araç ilk çalıştırdığımız zaman egzozdan bayağı beyaz duman attı sonra kesti hiç birşey yoktu sonrasında km: 191000 ?
2.si aracın hiç bir değişeni yok gayet temiz gibi duruyor fakat sağ kapının metşesinin bağlı olduğu yerden ufak bi darbesi olmuş kapıda da değişme yok fakat metşesinin bağlı oldu direğin orda 10 santim kadar alanda boya micronu 500-600 gibi çıkıyor ama hemen üstü ve altı 70-100 arası bişey çıkıyor direkte çok az bi işlem var
sorum şu arabaya 41.000 e anlaştık ama direkteki işlem ve beyaz ilk çalıştırdığımız zamanki beyaz duman çok canımı sıktı acaba vazgeçip başka bi e36 mı baksam yoksa hiç çekinilecek bişey yok alsam mı ? değerli yorumlarınızı bekliyorum ?
[IMG]https://i.hizliresim.com/ZOrV0o.jpg[/IMG]
öncelikle kilometrenin doğru olduğundan emin olum beyaz duman atma motorun pek sağlıklı olmadığının göstergesidir direğin ordan hiç bi değişen olmayıpta 10 cm hasar alması çok tuhaf bence mantıklı bir açıklaması yok 98 model araç elbet kazaları olmuştur motoru iyice ölçtürmenizi tavsiye ederim
Öncelikle hayırlısı olsun. İlk çalıştırmada gelen duman eğer kesiliyor ise ve sadece soğuk çalıştırmada geliyor ise çok yüksek ihtimalle sibob lastiklerinden dir. Çözümü kapak sökülcek kapakcıya gidicek lastikler alıştırılıcak ve montajı yapılıcak ve sonra da kapak toplanıcak çok ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 2. Bir ihtimal ve kronik sorun olan debimetre hava yakıt karışımını ayarlayamıyorsa duman yapar , eğer dumanla beraber keskin bir benzin kokusu varsa sorun kesin budur. Kasa olarak da 40 bine hatasız 36 ci bulmanız imkansıza yakın araçta renk ve modelde var iç kondisyonu alt takımı diff ve şanzumanı iyi ise bence alın.