Arkası boş çakma m tampon takılmamış en azından, replika jantları da sökülür oem jantla gayet güzel olur.
Arkası boş çakma m tampon takılmamış en azından, replika jantları da sökülür oem jantla gayet güzel olur.
BMW / 3 Serisi / 318is / BMW SN
bu arabayla alakalı yorumu olan var mıdır?
geçen sene istanbuldan 37 bin tlye satılıktı diye hatırlıyorum. hatta fotolar o ilandan kalma.
///MPower
dogru hatırlıyosun. istanbuldan tanıdıgım birinindi 30gibi bi rakama sattıktan 3 gun sonra 37den ilana cıkmıstı.
orj m degil. sanırım gumruk girisli ve otomatikten donmeydi diye hatırlıyorum ama emin degilim.
kapı dosemeleri 96 ve üstü modelden, bu nedenle gögüs ile renk farkı var bilgin olsun. ayrıca sagdan direksiyonlu aractan cıkma.
aracı dolduran tanıdıgım sahibiydi. dijital klima, rekaro, kolcak, davul teyp vs hepsini kendisi eklemişti. o zamanlar düzgün aractı ama ondan sonraki akıbetini bilmiyorum.
Evet ben sorgulamıştım aracı o dönem alıyoduk ki araç satıldı sonradan daha yüksek bi rakama ilana koyuldu sonra kayboldu...Aynı kondiyondaysa alınabilir 6 silindir takıntısı yoksa
S.a Arkadaşlar bende bu aralar e34 520i lerde umduğumu bulamayınca 3 serisine bakmaya karar verdim aslında ilkbaştan buyana 3 serisi favorim'di fakat 3 serilerinde temizlik ve donanım aradım vede fiyatlar uçuk olduğu için pek aradığımı bulamıyordum şuan sadece e34 520i de olan özeliklerde bir beni fazla üzmicek bir e36 arıyorum .
Siz'lerinde bildiği çevrenizde olan e36 ları tavsiye edebilirsiniz . . .
94' e36 320i Edirne Kırmızı Abs, Sunroff, Klima(yanlız klima dijital demiş pek anlam veremdim ) 7 tuş OBC
Loading site please wait...
93' e36 320i İzmir Kırmızı Abs,Sunroff,Klima yok, 18 Tuş OBC , Motor yeni yapılmış , LPG yok , GT spoiler 18'' BBS var
Araçlar hakkında bilgisi olan varsa yoksada e36 'dan anlıyanların görüşlerini bekliyorum.
Eyer çevreniz'de varsa e36 beni üzmicek BMW merakımı gidericek temiz bir e36 tavsiyeleride bekliyorum fiyat çok uçuk olmasın lütfen![]()
ilk araç dijital klima değil hayal görüyor eğer tek kapı düşünürseniz 320 ci aracım var forumdada konusu mevcut hatta arkadaşlar üst postta bahsetmişler uygun fiyata vericem
e36 hakkında pek bilgim yok. Fakat ilandaki galeri, Mazzini'nin logosuna kadar aşırmış![]()
Başkasının açıklamasını kopyalayanı çok gördüm, ilan tasarımı hacılayana ilk defa denk geliyorum.
Orijinali şöyle;
S.a arkadaş lae yokmu bu araçlar hakkında bilgisi olan , e36 dan anloyan arkadaşlardan resimden kaporta donanım akşamı hakkında yorum yapicak olan
94' e36 320i Edirne Kırmızı Abs, Sunroff, Klima(yanlız klima dijital demiş pek anlam veremdim ) 7 tuş OBC
93' e36 320i İzmir Kırmızı Abs,Sunroff,Klima yok, 18 Tuş OBC , Motor yeni yapılmış , LPG yok , GT spoiler 18'' BBS var
Araçlar hakkında bilgisi olan varsa yoksada e36 'dan anlıyanların görüşlerini bekliyorum.
İyi forumlar. . .
Güzel duruyor fazla kalmaz
BMW / 3 Serisi / 320i / Cabrio / 320CI Uzun zamand
bu kadar boş 320 coupe de ilk defa görüyorum sanırım.
selamlar e36 sorgu konusunda 968 no lu mesajımda " almak isteyenlere bilgi vereyim km orjinal değil . Tramere mesaj atın oradan da gözüküyor." şeklindeki cümlemi silerseniz sevinirim.
aracın yeni sahibi km sayacının bozuk olduğunu zan altında kalmak istemediğini belirtti.
///MPower
Dolu 316 alacağıma aynı paraya bunu alırım demiş, siparişini veren abimiz.
Bu kadar ellenmemişini görünce de zihinlerde "acaba bakımsız mıdır" sorusu canlanıyo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)