Adam koltuğu yırtmış üstüne kılıf geçirmiş kılıfıda yırtmış :D
Printable View
ıstanbul ıcı varsas bızde bakıyoruz ılan dısıda olur ıcıde bılgıdıgınız araç var ise paylaşırsanız sevınırız arkadaslar .
BP Kiraz 106 satılık ilan dışı facebookta 106 sayfalarında karşınıza çıkar, düşünün derim 32 bin TL istiyor satan arkadaş.
Forumda Fatih arkadaşımızın eski aracıdır.
1 sene once le mansı 36 ya almıştım 30 lu rakamlar cok gıbı
herkes yanlış anlıyor yada ben anlatamadım sanırım bu lemans ta olur xx arabada olurdu ben açıkçası 106 ya 30 kusur ıese 30 vtı 40 vermem benım gubu düşünen cok ınsanda var bu kadar uzatmanın anlamı yok zaten inşallah acıklayıcı olmuştur gıdıpte tabı 15 e 106 aramıyoruz.
Yok zaten denilen şu ki artık bu tarz keyif arabalarının temizi kalmadı. ve piyasa ateş pahası 16-17 liralara şahin satılıyor. Nasıl ve neden satıldığı hakkında en ufak fikrim yok ama insanlar bir şekilde alıyor.
Ilan disi satilik kiraz veya indigo 106 varsa pm atarsaniz sevinirim....
Bu hızla giderse seneye 50k olur 106 lar. Ortadan dikişli olanlara 30 istiyolar. Şaka gibi
Okseat, sağ olasin onerin icin kardesim.
Arkadaslar aracim satiliktir ilgilenenler ulasabilir bana facebook uzerinden veya buradan.
arkadaşlar;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? yardımlarınız için teşekkürler
Allah kısmet ederse seneye 208 gti sorgulayacağım :) şimdiden aklımda kalsın bari
İlan dışı bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz 106 Quicksilver var mı ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Arac hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum arkadaslar. Var mi bilen eden?
98 koltuğu değil onlar
98.5 - 99 koltuğu 98 in ikinci yarısında üretilen çıtasız versiyonla gelen 2000 senesine kadar üretilen 106 koltuğu
Okmeydanında 2 3 kere trafikte gördüm. Kasası diri durmuyordu.
Yine +30k lık "boncuk" 106 lar peydahlanmış sahibinden de... El insaf be...
Fiyata aldiris etmeyin. Oyle kalir , boncuk falan degil o.