20-25 bandında 106 gti arıyorum.ilanlarda favorisi olan yada bildiğiniz araç varsa değerlendirebilirim.ilan dışı satılık varsa değerlendirmek isterim.
Printable View
20-25 bandında 106 gti arıyorum.ilanlarda favorisi olan yada bildiğiniz araç varsa değerlendirebilirim.ilan dışı satılık varsa değerlendirmek isterim.
Olağanüstü beklentiniz yoksa benim takibimde olan araçlar ;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İlk ilana koyulduğunda 25 civarıydı sonradan 30a yükseldi ne hikmetse :D Zorlanabilir ;)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
@oKsEAt yine şeytan dürtüyor dimi namussuzu :D vv sürekli rakam yükseltiyor bende anlamadım
Siyah vv 23 den ilana girdi aynı gün 30 a yükseldi nasıl olduysa :D
Türkiye'den İtalya'ya fuara gitmişti vv :)
yaza Gti la girmek isteyenlerİlan No: 540008637https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yaza-gti-la-girmek-isteyenler-540008637/detay
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı? Max 25bin₺ ye kadar 106 gti bakıyorum.
plaka yeni muhtemelen al-satçı satan kişi. km orjinal gibi ama arabanın iç fotoları neden yok ? bir de mal boncuk olsa o fiyata olmazdı.
Arabanın iç fotolarına ben sahibine ulaşarak aldım. Gayet temiz duruyo. İç kondisyonu iyi. Peki mal boncuk olunca bir 106 gti ne kadar oluyor acaba. Sonuçta bunların en yenisi (17) yazıyla on yedi yaşında.
Dolardan hızlı yükseliyo 106
Çok ilginç sahipleri olan çok ilginç bir piyasası olan çok ilginç bir araba 4. 106 mı alsam mı diye düşündüğüm şu zamanda yeri geldi param varken ederinden fazla verdim pahalıya aldım. Yeri geldi piyasasının altına aldım. Öyle cins insanlar var ki arka tarafı quickden olma kiraz 106yı bebekler bebeyi diye 40+ liraya sattılar çünkü pohpohlayanı çoktu Facebookta :)
Abi valla Rahmetli Kemal abi yemin ettirdi bi çay sohbetinde. Senin araban çoğu 106yı bozar sen hiç bu mevzulara girme :D
Benim tecrübem yok hükmünde bu forumdaki 106cıların yanında öncelikle onu belirteyim. Ben Pek irdelemeden motoruna sağına soluna bakmadan alırdım. Özellikle dikkat etmek gereken nokta elbette motor, direksiyon kutusu ve yürüyen aksam, torsiyon vs.
Kime baktıracağım kısmı ise şöyle alacağın aracın sahibi x garaja götürür bakımını yaptırır. Ahbaplığı vardır o dükkan ile sen şimdi arabayı kalkıp o dükkana sorarsan pek gerçekçi sonuçlar alamazsın geneli böyledir. Herkes birbiri ile dost ama bir yandan da herkes birbiri ile düşman :) Yerinde olsam ki ben öyle yapardım alacağım aracın sahibi o arabayı 1 seneden uzun süre binmiş olsun. Uzun süre binen adam arabasına bakar. Al satçı- alıp sürekli tapagaz kullanıp motoruna bakım yapmadan yağına suyuna bakmadan devir çevirip 1-2 ay sonra da satan adamdan ben olsam almam araba. Anadolu yakasında bostancıda Yurt motosport Harun usta var işinin ehli adamdır 106-205 gözü kapalı söker takar. Doğruyu da söyler o yüzden pek sevilmez :)
Sen biliyorsundur kirazı özelden @jokey e açıklasana :D
Sende biliyorsundur :D
[QUOTE=fthdrn;8462826]Abi valla Rahmetli Kemal abi yemin ettirdi bi çay sohbetinde. Senin araban çoğu 106yı bozar sen hiç bu mevzulara girme :D
Eyvallah kardeşim :) herkesin arabası kendine güzel, arabam beni üzmesin yeter, başka 106 bozmasa da olur :)) piyasadaki kiraz sayısı çok az, heleki 40k civarına çıkan kirazlar belli, o yüzden merak ettim başka bişey değil :))
ya Fatih o kadar sıkıldımki insanların arabalarına toz kondurmamalarından vallahi bildiğimide unutmak istiyorum artık o yüzden takip bile etmiyorum.. @jokey le bugün konuştuk daha öyle arabalar varki bilinmeyeni olan yazsam buraya fotoğraf koysam inanmazlar insanlar..
İnanmazlar belki ama arabayı detaylı bi ekspertize sokarlar hemen @jeffy :)
Güzel arabaydı be.ilk sahibi bayandan aldığım vardı onu sattığıma öyle pişmanım ki aracı A'dan Z'ye yapmış 14 e satmıştım :D sonra çocuktan geri istedim bir ay sonra 18 istemişti :D
Gözümde canlandı koskoca maziiii :)
Elinde düzgün aracı olanlara kalanlara kazasız belasız günler dilerim
55-55 biri 55 dedi :)
Peugeot 106 GTİ S16 Stock King
İlan No: 553460971
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres araçla ilgili detay verebilecek olan var mı şimdiden sagolun
En başta ki 106'ya yazık olmuş
YouTube
@wekoo nun aracıydı
http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
Motor-kaporta olarak eski kondisyonundaysa çoğu arabadan iyidir.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 556152636
Peugeot 106 GTI 1998 Model 28.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 556107728
Peugeot 106 GTI 1998 Model 28.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 549899742
Arkadaşlar merhaba 106 gti alma arifesindeyim yaklaşık 27 bin civarı bütçem var ilandaki araçları tanıyan bilen var mıdır veya farklı alternatifi olan varsa yine değerlendirelim :) 2. Araç olarak kullanıcım hafta max 100 km anca yaparım yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim..
Yok mudur bilgisi olan ?
Sadece 2 ci 106 için @Melih-Ö nickli arkadaşın sattığını biliyorum
Eskiden sayfadan bir arkadaşdaydı en son yakın zamanda vefat eden bir arkadaşımızdaydı ama hakkında başka bir bilgiye sahip değilim
Peugeot 106 GTI 1999 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 557253268
Detaylı bilgi verebilecek kimse var mı ?
Eski bb yi kacırdım, Allah var gönlüm kaymıştı.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 556152636
Peugeot 106 GTI 1997 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 553460971
şu iki arac hakkında bilgisi olan varmı