eski sahibi üstat o yüzden bilgi vermek istedim. Belki ben yanlış biliyor olabilirim hatırlayabildiğim kadarıyla yazdım
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Gayette güzel duruyoru extrası da var satılmama sebebi nedir acaba
arkadaşlar 16 bin civarı tavsiye edeceğiniz 106 gti var mı
PEUGEOT 106 GTİ ZEYTİN GRİ *BEBEK*
İlan No: 439047129
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1 ay once marastan 22-22.500 gibi bi rakama satildi adam ertesi gun facebook gruplarinda 30 diye yazmaya basladi
arkdşlar düzgün bi 306gti ın edeceği rakamlar nedir şuanda ( komple boyalı )
https://i.hizliresim.com/X0Ao4j.jpg
Az yakanından xs var istersen :)
ilanına karşı açılan ilan.
Acaba bu tepki ilanı, yeni bir akım yaratır mı, daha fazla "karşı ilan" lar açılır mı :)
karşı ilan fatal error vermiş.muhtemelen şikayet edildi silindi :D
böyle şeylerinscreenshot larını alın gözünü seveyim ilan kalkmış göremiyorum :)
araç yolcu tarafından hasarlıdır,tabanda kaynak vardır.Sol kulede macun ve boya vardır.Arkadaşlar para kolay kazanılmıyor böylelerine dikkat edin.
-Pert motors
böyleydi sanırım :D
Buarada Antepteki arabaya ve sahibine laf söylüyen arkadaşlar ;
Eğer araba bir parça değişen ve komple boyalı değilse 2001 model zeytin gri 106 yı kaç paraya almayı düşünüyorlar acaba? Sol önden ağaç görmüş kapıları satılmış başka arabanın aynı renk kapıları takılmış daha düşük modelli 106 lar 25-26 ya değişensiz diye el değiştiriyor bu zamanda.. ;)
He adamın yazdıklarından fazlası vardır arabada o zaman başka.. Ama yazılan özelliklerde bi 106 bu piyasa durumunda o parayı eder.. Adamın bir ay önce 22 den almış olmasıda o zaman almayan kimseyi açıkçası ilgilendirmez..
ss yok ama telefonla cekmiştim whatsappta grup için belki daha net fotoğraf gelir :D
http://i68.tinypic.com/35ktogp.jpg
@jeffy :) ya boşver böyle şeyleri ss miş fotoymuş :)
@fthdrn napiim merak ettim :) bende çakma bi hesap açıcam sahibindene :)
Selam arkadaşlar.Temiz 106 gti arıyorum.Boyasız araç bulabilme şansım nedir?
LLV olabilir mi? :cool:
Bizde bu boya takıntısı olayı saplantı haline geldi :) Yakında ev alırken sorarız, duvarlar badanalı mı, kaç parça badanalı? diye
3 sene önce 97 model bi arabaya boyasız yazdığı için gitmiştim,koşarak geri döndüm.Gerçekten boyasızdı.
Arkadaşlar aracim ilan disi satiliktir, dusundugum arac satista. O satilirsa ilani kaldiracagim. Feysbukta kendi profilim ve burasi disinda baska bir yerde paylasmiyorum bundan sebep. Konusu forumda mevcut. Biniciye hic masrafsiz, tertemiz rengi gibi ak bir 106 GTi.
Moretta far(sifir)
Lucid stop
Sarı emniyet kemerleri(sifir)
Fn2 Typer 5 ileri vites topuzu(sifir)
Low Garage yay press
51mm potsuz/flansli duz boru(sifir)
51mm Supersprint replika egzos(sifir)
Custom filtre kit(sifir)
Fluence lip(sifir)
Ayarli amerikan park(sifir)
Sari ampul sapkalari(sifir)
Sari renk 2 adet ceplik filesi(sifir)
Rallye pacalik(sifir)
Rallye sis kapaklari(sifir)
Rallye benzin depo kapagi(sifir)
Rallye jant ve gobekler
Rallye stickerlar
Yag-yag filtresi-benzin filtresi-buji(orjinal)
Baski/Balata-Debriyaj teli(orjinal)
Amortisor-Takozlar-Bilyalar(orjinal)
Krank kasnagi
Torsiyon bakım-revizyon
Sifir teyp kolonlari
Sifir muayene
Pasta-boya koruma
Aracın iç-dış/motor-sanzuman kondüsyonu üst düzeydir.
Degisensiz ve 3.5 parca boyali.
İlk sahibinden alinmis olup, 368bin km'de ve kapak açmamistir.
Sunroof hariç en boş modelidir.
Istediginiz yere gosterebilirsiniz.
Yedek anahtari ve kitapcigi durmaktadir.
Yazdım ozelden.
Birde degisen soramiyorsun. Hadi boyayi gectim de degisen soramamak nedir neyin kafasi :)
Merhabalar , paneli , kaputu , tavanı , bagajı boyasız (yan taraftaları boyalı) 106 GTİ'ım var.(Kaputta 5 6 yerde ezik ve güneş yanığı var, kaputu boyatıp boyatmama arasında kararsızım. Satmayı düşünmüyorum, sadece sizin tecrübelerinize dayanarak edeceği rakamı öğrenmek istiyorum. 99 model, Abs ve elektrikli dikiz aynası var. Klima , sunroof yok. Dediğim gibi satılık değil fakat satarken edeceği rakamı üç aşağı 5 yukarı öğrenmek istedim.
Yakında konusunu açıp, fotoğraflarını ekleyeceğim.