teşekkür ederim ilginize bu durumda ise bize olmaz araç sağolun
Printable View
halen araştırmadayım kafama yatan bir araç bulamadım bu araçla konuştum sahibi 76.000 km keslinlikle doğru dior detaylı foto istedim gelecek eğer olumlu olursa nasipse pzrtesi salı gitmeyi düşünüyorum bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2000 li yillarin basinda ilk 106 mi 112.000 km de satmistim 15 sene yilda 5000 km yapilsa bile mumkun degil ama siz psikolojik olarak inanmak istiyorsaniz sorun yok. Bence km ye takilmayin motor kapirta sase kule durumuna bakin. Size atacagi detayli resimler yakin cekim olsun cunku ilan resimlerini uzay uydusundan goruntu almislar hic bir detay belli olmuyor
#6286 +1 , böyle bir arabam olsa özene bezene detaylı resim çekerdim.
eğer cidden bu km de ise dediğiniz gibi çok güzel resimler çekerek hemen satılabilirdi belkide herkez resimlerden dolayı gidip bakmıyordur ama detaylı resim istedim çok uzakdan çekilmiş resimlerin hepsi resimler gelsin ona göre karar vereceğim
Bi güncel cekelim
değişensiz kazasız belasız 106 arayanlar
al satcılar harıç
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
tamamdır araç hakkında edindiğim bilgileri sizinle palaşırım
Bunlar şimdilik,mobilden yazdığım için bu kadar yükleyebildim
https://i.hizliresim.com/4Gj1M7.jpg
https://i.hizliresim.com/lbq3bQ.jpg
araç hakkında görüştüğüm kişi sizmisiniz acaba evet aracı beğendim detaylı resimleri geldi olumlu yöndeym araç için
Sizin için araç yakınında olan bir üyeden yardım isteyin gidip detay olarak fotoğraflasın..
istanbul kartaldayım araç bana gelirse detaylı bakarım (2000 kırmızı) soranlar..
Şimdi demek istediğimi bbsli şahin al olarak algıladıysan bravo :) Ama piyasasından ucuz arabanın durumunu az çok sende tahmin edebilirsin.İyi malı kimse ucuza vermez genede merakını gidermek istiosan ekspertizen büyük ilaç bu konuda. Durumu hakkında araç sahibi yazmış yazmadıklarını klavye başında bizde bilemeyiz sende.
Ediy yok malesef..
Ucuz olduğunun bende farkındayım öyle ahım şahım bişey de beklemiyorum zaten :) Ama belki forumdan bilen eden biri olur diye yazmak istedim..
varmıdır bilgisi olan yakın arkadaşım için alacağız
Arkadaşınızım amacı hevesini alıp satmak ise herhangi birini alsanız olur. Ama alıpta facebooktaki gruplarda şöyle king böyle viking diye resimler paylaşmaya başlarsa camianın en komik adamlarından biri haline gelebilir baştan uyarayım.
20-25 aralığındaki araçlar bariz kazalı, değişenli araçlar. Ki düzeltmem gerekirse 35 bandında da kazalı değişenliler mevcut fakat şakşakçıları çok.
Hayırlısı olsun inşallah.
Kafamıza ve bütçemize göre 206 rc bulamayınca 106 arayışlarına dönüyoruz. Boncuk değil ağır bir şeyleri olmasın az uz binip satabileceğimiz 106 var mı ? Çin mavisi veya gri 2000 2001 olursa ne mutlu? Araçlar hakkında bilgisi olan var mı? Özellikle gri 27500 lerden geldi ama en ufak bilgim yok.
Varmı 106 sını satmayı düşünen?? :D
34FB473 plakalı siyah 106 gti aracım ilan dışı satılıktır düşünen özelden yazsın :D
Metin dün beni aradı sanırım senin içindi ara beni yarın konuşalım..
05053154991
@uluckaban .
Aynen abi Uluç için aradım, hayırdır araba mı var :D
Tanıyan bilen varmı acaba?
Eski plakası 33RV106 ymış