Pm attım.......
Printable View
Connecting site...
Bilen var mıdır ?
Araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Connecting site...
Connecting site...
Arac hakkinda bilgisi olan var midir ?
Connecting site... bilen var mı arkadaşlar kaza olarak bilgi öğrenmek istiyoruz
sitede şu bilgi var ama 2010da açılmış konu http://www.techturkey.com/forum/sohb...u-antalya.html
arkadaslr 106 quik ile gtı arasında kasada dış gorunus olarak ne farklılıklar var?
dıs gorunusu gtı yapmak ıcın degısmesı gereken parca vs. bsey warmı ?
Dış görünüşte fark yok. içeride de koltuk/döşeme farkı var.
Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 10.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 141797865
warmı bılgısı olan ? kasa durumu nasıldı
ilk sahibinden gti ilandaki araci bilan duyan varmı
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 142244336
Varmı Bilgisi Olan Takas Yapıcamda Ön Bilgi Almak İçin Sorguladım
Peugeot 106 GTI 2000 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 139907167
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 142244336
arac bilgilerini kontrol ettim de ilk sahibinden gercekten varmı tanıyan bilen?
bencede daha yeni gördüm şimdi ilanda yeni .. fiyatı bedava.. çok güzel bi s16..4 yıl garajda yatmış arac muayenesi yokmuş. tavan boyası yanıkmış .. komple boyalıymış boya istiyomuş araç ..serviste 2 lira masraf etmişler.. aks, akü, egsoz, kapı aynaları vs .. değişen yokmuş .. 13500 telde fiyat verdi .. birine söz vermiş bugün bakmaya gelicekmiş adamın bi arkadaşı .. valla bedavaya satıo ..10 yılda bi denk gelir bölesi ..
merhaba arkadaşlar bu araç hakkında acil bilgiye yada yoruma ihtiyacım var. Teşekkürler
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 142165233
Bagaj üstü spoiler takar, arka taşıyıcıları diskli tipe çevirir, gti jantlarını bijonları ile beraber takarsanız birebir aynı olur.
İç aksam döşemeler, el tutamakları, kadran, vites topuzu, yolcu airbag kısmında quiksilver yazması (quikte airbag yok kapak.) en bariz farkları. Onun dışında inceleyip incik cıncık çıkartılabilir illaki...
Araba bildiğim bir araba değil. Ancak aşağıdaki kısımlar tek değişenli bir araba için kafamı kurcalar benim alırken,
panel stickerı nerede?
silecek motoru normalde öyle ulu orta olmaz. poşet gibi birşeyin içinde durur.
Silecek motorun olmadığı tarafta bir plastik olur. Su gideri. O nerede?
Kaput iç kısımdaki fitil yok.
Silecek su fiskiye hortumlarının durumu ortada..
Kule gergisi arkasında şase no yazan kısım genelde boya atması solması olur. Bunda maşallah arabanın dışı ile aynı tonda parlaklıkta.
Motor içi ile dışı arasında renk ton farkı olmalı bence. Kaç yıllık araba...
Araba genel olarak dipdiridir, temizdir, değildir bilemem. Fakat ben 106'yı 20 lira sayacaksam en ufak civatasına kadar herşey yerinde ve eksiksiz olmalı.
araç sahibiyle konuştuğumda kaput değişik dior sadece amam kulesinde şasesinde hiçbi sıkıntı yok dior.
Ama kafamı kurcalayan kısmı sizinde dediğiniz gibi motor iç rengi dış rengiyle hemen hemen aynı hiç solma yıpranma yok.
Silecek kısmı bnmde dikkatimi çekti ama herhangi sıkıntısı yok dedi sahibi ama hafta sonu kısmetse gidip bakıcam ön bilgi için sorgulamak istedim.
Saol Kardeşim verdiğin bilgi için
Git bak içine sinerse al gitsin tabi. Buraya kalırsa iş iyice zora biner. Ben olsam merakımı gidermek için gider bakardım. Alırmıydım dersen almazdım. Dediğim gibi o paralara saymam için "kusursuz" olmalı
arabaya gıttım baktım 12 verdım vermedı arac tavan bagaj ve dırekler harıc boyalıydı degısen yoktu kesınlıkle dıreksıyon kutusunda ses vardı 1. ayda muayene bıtıkdı o yusden malıyet yuksek olcak dıye almadım ama komple tavan dahıl komple boyanması kesınlıkle gereklı...
hayırlı olsun guzel araba ıyı bırine gıtmıstır ınsallahAlıntı:
arabaya gıttım baktım 12 verdım vermedı arac tavan bagaj ve dırekler harıc boyalıydı degısen yoktu kesınlıkle dıreksıyon kutusunda ses vardı 1. ayda muayene bıtıkdı o yusden malıyet yuksek olcak dıye almadım ama komple tavan dahıl komple boyanması kesınlıkle gereklı...
sadece boya degıl abı on ıkı far on ıkı sıs kesın alıncak sısın bırının ıcı bıle yok :D cıtalar elden gecıcek yada yenılencek falan fılan bınıcı arabası ama bınıcıye on numara araba kac kere numaramı kartımı bıraktım aramadı benı bı baktık ılan acmıs ne ınsalanlar var ya :D
Aracı ben aldım arkadaslar detaylaı verecegm yoldayım :)
iyi araba ısık hızında satılıyor aynı bu arac gıbıAlıntı:
sadece boya degıl abı on ıkı far on ıkı sıs kesın alıncak sısın bırının ıcı bıle yok cıtalar elden gecıcek yada yenılencek falan fılan bınıcı arabası ama bınıcıye on numara araba kac kere numaramı kartımı bıraktım aramadı benı bı baktık ılan acmıs ne ınsalanlar var ya
cıhatcım sen almıssın tamam konusmaya gerek yok makına saglam ellerde hayırlı olsun kardesım cok sevındımAlıntı:
Aracı ben aldım arkadaslar detaylaı verecegm yoldayım
Saol kardeşim yeni makina ile ugrayacağım yanına
Saolasın Okan ufak dokunuşlarla mükemmel olacak inşallah
Teşekkürler resim gönderiyorum
Eyvallah kardeşim çok ani oldu sabah kalktığımda böyle bir planım yoktu :D
Evet arkadaşlar yeni aracımız hayırlı olsun :) Sabah kalktığımda böyle bir planım yoktu ama araç hakkında iyi referans alınca gidip bir bakayım dedim ve dayanamadım aldım . Öncelikle araç sahibinden ilanında boya olarak çok daha kötü gözüküyor , tavan yanık olmasa boyamadan kurtulabilirdi. Değişen yok , motor hiç ellenmemiş ne filtre görmüş ne yazılım , 100.000 km'ye kadar servis bakımlı , yedek anahtar , kitapçık , faturaları hepsi duruyor. Biraz masraf yapacağım ama sayılı boncuklardan biri olacak Türkiye'deki inşallah.
Ufak bir resim (kapı stickerlarına dikkat :) )
KISACASI ABLADAN GTI :):)
http://i39.tinypic.com/15x21jm.jpg
Tekrardan hayırlı olsun Cihad, çok sevindim senin almana, ağız tadıyla bin.:)
güle güle kullan emin ol çok iyi bi seçim yaptın... asıl şimdi tadını çıkartarak binersin ..