bu 106 gti piyasasında hicmi kimse 200 bin km'yi devirememis :) cogunlugu 140-170 bin arası. neye guvenecegımızı sasırdık acıkcası.
Printable View
bu 106 gti piyasasında hicmi kimse 200 bin km'yi devirememis :) cogunlugu 140-170 bin arası. neye guvenecegımızı sasırdık acıkcası.
En son izmirden satıldı ama nereye gitti acaba. Aydan filizdeydi galiba ordan satıldı. Ona ulaşırsın öğrenirsin kardeşim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7147567/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6596532/detay/
Bu iki araç hakkında bilgisi olan varmı?
Teşekkür ederim.
arkadaşlar km olayına cok tuhaf yaklaşıyosunuz aracımı 126Binde sattım bırak oynamayı 1km ' sinde katakulli bulanın yanında yakarım aracımı ki hoş sattık artık oda olmazda. şuan yazdıklarınızı okuyunca hakkaten gülüyorum. Bulsakta inanmıcaz sizin yüzünüzden.
çoğu 106nın km'si oynanık hep kmler aynı yerlerde 120-170bin mübarek binilmiyo sanki yada bindikçe km yapmayan tek araba 106 :D :D yatan ayda bikez trafige çıkan bebeklerde yok değil...
çok km olmuyo neden zaten zevk arabası 2 haftadır binmiyodum mesela hafta sonu cıkarttım oda yaptıgım 50 km yol araba 126 binde nasıl olacak bu iş km doğru olanlar da çok :icon_tup:
Araç eski aracım düşünen varsa . Böyle birşey yapmak istemezdim ama aracı sattığım arkadaş kısa şanzımanım olmasına rağmen kısa şanzıman yok diyerek 1000 lira paramı göndermedi. Demekki neymiş çok yakın arkadaşında olsa taksitle satış yapmayacakmışsın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7845544/detay#
HV'yi bilen biliyor abilerim arkadaşlarım. Kız gibi aracım sattıktan sonra araç sahibinin direksiyonda uyuması sonucu araç bariyerlere sürtmüştür. Düşünenlerin bilgisi olsun istedim.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...44200876_n.jpg
Gökhan, her araç bu şekilde değil ama, piyasadaki çoğu araç 200k ların sonlarında ve ne hikmetse hala max 170 in üzerinde araç yok, ben 270k üzeri 306gti biliyorum, bir kaç sihirli dokunuşla 135k misler misi diye satıldı.
Halbuki, bakıldığı zaman PSA grubu da dayanıklı motora sahip, hatta 135-170k aralığından hiç inmeyen ihtiyar delikanlılar da bunun en iyi ispatı.
Bir kaç istisnai durum dışında ben düşük km li araç olduğuna inanmıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27448953/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26873767/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay/?favorite=1
sorgulandımı bilmiyorum ama şu araclar hakkında bilen arklar ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5781300/detay/
yakın bi arkdaşıma düşünüyoruz daha önceden bakan eden var mıdır?
Bende mesela alalı 3 yı oldu 13 000 km yapmışım :D
--------------------------
---------------------------------------------------------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23960624/detay
Araç hakkında bilgisi olan varmı?
tuna içinden gecerim olum :D al tuna o arabayı :) farklı projem olmasa inan bu aksam gider alır gelirdim :) istanbula gelsin o 106 :) devamlı takip ettıgım 106.
her geçen gün pirim yapan , altından degerli tek makinadır orj 106. kıy paraya al kanka korkma. iyi mal iyi para.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26244752/detay
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı bir arkadaşım almak istiyor?
Spesifik 106
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27282171/detay
Bilgisi olan?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0425286/detay/
Bir akrabamiza dusunuyoruz