millet satılınca ahh be alsaydık demeye alışmış abi
Printable View
Üstteki beyaz Denizliden gitti eski 20 V plakalı , siteden bir iki arkadaş aldı sattı. Bizde iken bir çamurluk değişikti. Ankarada kaput değişti ön panel işlem gördü boyandı. Ankaradan da Çağrı nın eski arabası...
Böyle arabaları görün işte... BBK 97 yi Kaçırın sonra çok 106 ararsınız... :)
Bende su lacivert 106 ya tutuldum.ilk aracimin rengi.ama 21 kusur cok para
Ya Yeterli Olan Ne Kusura Bakmada Logo İptali Gorunce Araba Copmu Oluyo Bir Donemler Bunlar Modaydı Spor Direksiyon Takılmıs Takılsın 106tının direksiyonu cok buyuk ve ayarlanmıyo ben orjinal airbag'li direksiyonumu momo ile takas ettim ya lutfen yapmayın bole araba alınmaz 106 hiç alınmaz gidilip bakılır araba boncuk gibidir forumda kotulenir araba cop yerine koyulur lutfen yapmayın bole seyler gidin ustanızla bakın yada servise sokun sasede kulede podyede işlem yoksa butun parcalarda degisse orjinaldir 106 bu parcası hafif hepsini 3 tane vida tutuyo macun basmak yerine degismesi daha makbuldur sakın kızma bana benim fikrim bu iyi forumlar..
sevgili kardesim benim icin yeterli demem uzun suredir ilanda duruyor olmasina ve bundan kisa sure once 14 lu rakamlara satista uzun sure durmus olmasinaydi. Senin 106 kriterin sana dogrudur bu baskasinin icine sinmeyebilir ben forumda araba boklayanlara kulak asmiyorum ama her arabayada ustami alip gidemem bunada hak vermelisin. Arac daha once yorgun olup suan toplanmis olabilir bu benim icime sinmedi hepsi bu...
Sinan Senel'in 34 H 2404 Plakalı 106'sı 16 Gibi Rakamlara Uzun Sure İlanda Kaldı Kimse Gidip Almadı H 106 TR'nin En guzel Sarı 106'sı Kimse Gidip Bakmassa Kalır İlanda Ne 106'tılar gordum 12-13 binliralara ilanda kaldı kimse gidim almadı ilanda yatıyor diye alınmaz diye birsey yok 34 GZA 29 Ramazan Savan isimli arkadasımdayken 3-4 kere ilana koyuldu kimse gidip bakmadı telefonda fiyat oldurdu yok gidip baktılar camurluk degisti falan dediler şimdiki sahibini zerre kadar sevmem ama boncuk gibi araba 210 bin km'de falan 34 VB 4395 Onur Topcu isimli arkadasımındı 220 binde falandı kimse almadı 15'e zor satıldı Ankaraya Gitti 23'e satıldı yani bu işler ilanda yattı alınmadı diye yargılanmaz gidilir bakılır
Kardeşim senin sıkıntın mı var yoksa ilk mesajda kibar davrandık diye mi bu tavrın ? Ben senin bahsettiğin arabaları mı sorguladım ki bana sinan-s'in H sini başkasının GZA sını anlatıyosun.Her ilanda uzun süre kalan boncuk mu oldu şimdi? Karışma milletin işine plaka ve km bilgilerini eşine dostuna arkadaşına tavsiye et onlara akıl ver.
arkadaşlar 106 arıyorum değişensiz olsun 2-3 parça boya olabilir.şaseleri düzgün olsun mümkünse içinde sigara içilmemiş olsun.motoru kız gibi olsun..Yavf kısaca boncuk olsun boncuk bebek 106 arıyorum. 15 lira limitim var :)
neden (106 tı) diye yazıyorsunuz arkadaşlar özel bi nedeni varmı?
askere gidiyorum kasımda kısmet değilmiş bi 2 sene dha binemeyeceğim :(
yanlız benimki hem boncuk hemde lacivert (çin mavisi) olsun
Son durum nedir? Baktınız mı araca Cem?
:) :) :) kanka koptum laaa gel bende var ole bı araba bılıyosun hem 15 deıl 10 lıraya verrım sana ,üstelık 2bin pesın geri kalanı 48 ay vadeyle ayrıca darıcada arsayla takasta olurAlıntı:
para peşin değil 10 lirası peşin geri kalan 5 lira ayda 500 500 10 ayda kapatırım.Boncuk 106 arıyorum kesin alacam boş muhabbet yok
Sagolasın :) dediğim gibi bebek 106 görmeyen insanların bebek diye tabir ettikleri cok arabaya da bindim bu arac farklı,maddi sıkıntı olmadıgı muddetce bizde asagıya verme gibi bi durum soz konusu olamaz,isteyen 18 lik toplamalara binebilir :) adam hayatının 106 sına bincek bide para vermicek o devir bitmiş bizde buralardan ögrendik :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33141391/detay
sorgulandımı var mı bilen ..?? nedir durumu..??