Ben gördüm bu arabayı yakından gayet güzel duruyor ama işte bakmak lazım
Printable View
resimde camurluk acık duruyor kafa degişmiş belki iyidir ama işlem olabilir
Peugeot 306 2.0 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 131894082
bu arac için bana bilgi verebilecek var mı ???
6 sene önce edirnekapıda bir kaporta ustasındaydı sol arka çamurluk ya işlemliydi yada sacı değişmişti tam emin olamamakla birlikte. 2ay önce boyadım demişti. sonrasında 2 yani genel toplamda 3 veya 4 sefer komple boyandı.. 2008 ve 2009 senelerinde lpg ile kullanıldı kaza bela büyük bişeyini duymadım 2010 yılında bi garage motor rektifiye etti diye biliyorum... hepsi bu kadar..
306 gti bakıyorsan kartalda gri TH ye bak derim.
Özcan araba değişmiş resmen ön taraf mk2 olmuş arka taraf mk1 kalmış... araç sahibi için değişensiz VTS demek ki. Herkez senin benim bildiğimi bilmiyor... araba güzel diyor kazasız diyor değişensiz diyor....Bir çok alıcı aracı göstermeden satın alıyor.. satana güvenerek... adam aracım full stock en stock diyor. araçta custom coil var, performans eksoz var, düz boru var filtre var... Adam bi stock lafı duymuş ne anlama geldiğini bilmiyor... sıkıntı yok herkes arabacıyım gti cıyım diye ortada... yapcak bişi yok bilene danışmak ve ne olursa olsun aracı göstermek gerekli... satıcıya güvensen araçtan emin olsan bile...:icon_tup:
Peugeot 306 2.0 GTI 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 133731817
bu 306 hakkında bilgisi olan varmıdır ilandan bi kaldırıp tekrar koyuyolar fiyat bi 15bin oluyo bi 18 bin :)
bence öncelikle araç sahibini ara araç durumu hakkında bilgi al, bakma ve baktırma fırsatın varsa araca baktır... bu araç seninde söylediğin gibi bi 14ler 15 ler oluyor... sonra 18lere 19 lara çıkıyor... gidip araca bakan yok diye biliyorum... bizim ömer özdem telefonla iletişim kurmuş ve almaya gidecekti araç sahibinin söylediklerini yazar en azından...
Peugeot 106 GTI 1999 Model 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 133780448
satılaga cıkmış vay be bursanın en eski arabasıdır üstündeki ekstraları sökmüşler maşallah ya üstünde omp koltukları vardı onları almışlar dblias emme vardı onu almışlar ama kasa olarak sayılı makinalardandır ve kilometre orjinal ...
doğrudur bu aracı 2001 den beri görürüm çok gezen gazladıgını görmedigim bir aractır o zamanlar bu aracın üstündekiler moda idi eski 106cılar iyi bilir hele ki koltukları bana göre tekti şimdi şeklini tarif edemicem ama çok iyi bir arabadır canlı kanlı en son gecen sene görmüştüm gercekten beni benden almıştı ...
edit:kolukları omp cobra modeli idi mavi ve sarı idi ...
http://www.techturkey.com/forum/otom...ts-m-tk-p.html
Bu araca bak istersen mk2 guzel bi araç
arkadaslar cok acil bu aracla ilgili bilgi rica ediyorum.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 130544480
41 kp 106 gti ın mazisi nedir beyazmış araç su an kırmızı kaplı.
Peugeot 306 2.0 GTI 1998 Model 12.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 133199797
varmı geçmişini bilen..?
Bilgisi Olan Bir Arkadaşa Bakıyoruz??
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 121766854
Abilerim kardeşlerim..
Bi aralar 106 arayıp sonrasında başka nedenlerden dolayı vazgeçmek zorunda kalmıştım.
Şimdi tekrardan çok pis gaza geldim ve niyeti bozuyorum.
Bütçem zorlarsak maksimum 17 bin TL. Önceliğim GTI (Klima, Sunroff)
İlanlardan gözüme çarpanlar bunlar;
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 133541236
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 133348954
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 132255139
Araçlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 133123813 bakın isterseniz sahibi forum üyesi ve eski sahibi wekoo nickli bi abi oda forumun üyesi
sarı aracı bilmiyorum ama th plakaya bakmaya gittik aracın kaput altı yani motor bölümü gayet temiz duruyordu öyle kötü çirkin bir görüntü yoktu sol çamurlukta kaza durumu var ama ne kadar büyük bilmiyorum aracın içi çok temiz yürürü falan da iyi yalnız ben alsaydım eğer komple boyaya sokardım dodik tamiri de istiyor araç kaporta durumu ne yazık ki fotoğraftakiler gibi değil o şekilde binilmez araca yani kaporta masrafı var onun dışında tramer'da bir kaç hasar kaydı çıkıyordu ama genel itibariyle fena bir araç değil o fiyata göre, fg plakaya ise arabayı canlı gördüm kazası değişeni falan nedir bilmiyorum ama sahibini tanıyorum murat abi gerçekten arabasına çok iyi bakıyor kendi ilgilenir zaten arabasının sağıyla soluyla arıza durumu oldumu parçasını orjinal alır koyar kendiside çok iyi birisidir arayıp sorabilirsin kendisi söyler arabada ne var ne yok sahibinden dolayı arabayı tavsiye ederim anasına bak kızını al hesabı :)
benim eski aracım 41 PC 493 tü plakası, aracı ben aldığımda şeytan kırmızıydı ama boya bitmişti güneş yanıklarından, kaput siyahtı vs. sonra kiraz kırmızıya boyattım, araç bendeyken kazası olmadı, şaseler, kapı direkleri, bagaj havuzunda nokta işlem yoktu, motor içi şeytan kırmızı renktedir.... aracta 13/61 kısa, pt52, yazılım, hava filtre kiti falan vardı ki hala duruyor sanrım.... Araçta sadece sıkıntı olarak far ve stop elektriğinde sıkıntı vardı uzunlar yanmıyordu, frene bastığında stoplar yanmıyordu gibi... bunun haricinde araç klimasız airgabsız modeldir, abs süper çlışıyordu. Donanım değil performans istiyorsan düşünülebilir.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 134097234
Varmıdır Bilgisi Olan?
34 RFA 80
Varmı Bilgi AArkadaşlar