Anladım hayırlısı diyelim araç hakkında herkesin yorumlarını alıyorum iyi gidiyor diyende var sanayide yatıyor diyende bakalım bir daha ki hafta sonu görmeye gidicez inşallah.
Printable View
araç saten 09 plaka resimleri çektigi yer adamın evinin önü yannıs olamaz
ilanı kaldırmıs kuşadasında ise evin önundedir kesin geçip bakarız
Hızlı gitmiş ama iyi fiyattı , eğer anlatılan gibiyse .
13-14 e paneli orjınal , düzgün 106yı verirler mi? He olsa da o ilan 1 hafta durur mu :)
Connecting site... araç hakkında bilgisi olan var mıdır
34 ug125 plakalı balkopugı 106 ilanda 16 bin tl yazılı güzel rakama bırakılacak kaza değişen sokulen macun soz konusu bile değildir dıstan boya var yası itibariyle gidip bakmanızı tavsiye ederim ..
Connecting site...
Araç siteden bir üyenin aracı yanılmıyorsam biraz bilgi alabilirmiyim nedir ne değildir.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Arkaşıma bakıyoruz aracı.. sahibiyle görüştü arkadaşım telefonda oğlu askere gidiceğinden satıyormuş boya var kaza yok demiş ben pek inanmadım bide size sormak istedim
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan ?
En basiti dodik ve tampondan anlayabilrsin
Connecting site...
....
Connecting site...
2 ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR ACİL.
Aracı alma dediğim halde bir arkadaşım aldı 200.000 kusur KM'de ve aldı 1 hafta kullandı.
Ön takım + şanzıman + direksiyon kutusu + motorda sıkıntı çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam galeriye 5500 TL ya da 6500 TL'ye verildi.
Bence UZAK DURUN...
Ve bu araç GTI değil. ( Bizim buranın galericisi o kadar anlıyor işte bu arabalardan... )
şahin görünümlü dogan olmuş bu 106 tı.....
35 TR 402
Connecting site...
Arabanın km orjinal değil galiba. Çünkü 2011 ekim ayında çekilmiş fotografta 117 binde görülüyor. Araç hakkında bilgisi olan yok mu hiç ?
Alma gibi niyetim yok ama merak ettim bu arac istanbuldan satildi diye hatiriyorum ve tekrar ilanda...
Bilgisi olan?? İlan 138217376
Hep 17-18 gördü ilanlarda yeni evinde baya sükse yapmış maşallah. Ayıptır yazıktır günahtır. Ey müslüman 17 ye 18e alıp yazma 24-25... Kul hakkı diye bişey var önceden 306 gti zararına versen için acımazdı şimdi kar etmeden satan keriz yerine konulacak nerdeyse.. Önceden ekstra senin keyfindi yapardın aracın değeri artmazdı şimdi bakım onarım masrafı bile maliyete ekleniyor maşallah.. Allah yardımcımız olsun..
edit................
UG'ye bir arkadaşım için bizde bakmıştık,kaporta olarak çok düzgün bir araç,renk değişimleri olması UG için herhangi olumsuz birşey akla getirmesin...
Connecting site...
şu araç çorumda satılıkda olan araç mı ?
Connecting site...
bide bu arac hakkında bilginiz var mı
ilk ilandaki çorumdaki araç...
Connecting site... Araç hakkında bilgisi olan
UG i sarıya ben boyadım..hiçbir parçasnda duzelte değişen yok.. zaten forumda 106 dan anlayan bir çok arkadas var gidip gören herkezin aynı şeyi söyleyeceginden eminim...