dreamx kardesim o gti yi bende.sordum izmirden gti lari iyi bilen bir distum kasa guzel ama fena yag yakiyor dedi uzak durduk.
Printable View
dreamx kardesim o gti yi bende.sordum izmirden gti lari iyi bilen bir distum kasa guzel ama fena yag yakiyor dedi uzak durduk.
Connecting site...
Bu aracı bilen var mı durumu nedir?
Connecting site...
bilgisi olan varmıdır
Connecting site...
bilgisi olan varmı ? 2.5 parça boya varmıs sadece degisen filan yokmus. güzel fiyat verdi.
14 bin liraya kadar varmıdır direğe dolanmamış yüzmeyi bilmeyen 106 ?
Connecting site...
Connecting site...
varmı bilen ?
Connecting site...
Aracı ciddi düşünüyoruz bilgisi olan var mı ?
61 ac 106 nin evveliyati hakkinda bilgisi olan abim, kardesim var mi acaba
saxo düşünen var ise düşünmeden direk gelip baksın arkadaşlar pazarlıkta yapılır arac başında
şuan hiçbir eksik yok
Connecting site...
evet ona cok benzettim
http://www.kocaeligazetesi.com.tr/ro...page&nid=85730
köprüden düşen nzm idi oda sonradan sarı oldu en son 55 plaka idi
Connecting site...
ciddi düşümüyorum var mı bilen ?
Connecting site...
arac hakkında bilgisi olan?
c2 vts arıyorum temiz kazasız düzgün bir araç var mı bildiğiniz_?
Connecting site... varmı araç hakkında bılgısı olan..
Merhabalar bende kendime bi CDİAY arıyorum bunu gördüm cok içime sindi tam aradıgım tarzda bi araba. Acaba araç hakkında bilgimiz varmı ?
Connecting site...
Aracta tv warda bi uydu ant takmamislar
54 AP 480 arac sakaryada bal kopugu sunrofflu araci bilen var mi onceki plakasi 16 RT 102 bilgisi olan varsa sevinirim
bahsettiğin aracın tavanında siyah kaplama vardı galiba.
Connecting site...
bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır istanbul tayfasından acil bilgi gerekiyor. si ile takasa girmek istemiş.yardımlarınızı bekliyorum acil
On taraf değişik , ici cok güzel ama
07 nr 246 detaylara ulastım :bakanlar için alanyadan konyaya gitmiş burdan 10 500 e gitti 32 milyar hasar kaydı çıkıyor arabanın.
birde kendime bakarken denk geldiğim bir araç var 41 k 1278 plakalı beyaz harbiden göktaşı çarpış araca ,sahibi telefonda burma gibi ok gibi dese de .
gti/vts alacaklar için belki yardımcı olur.